Ako to ne valja, uvek moze pare da stavi u banku na 1.5% godisnje![]()
Drugari,
imam jedno pitanje. do sad smo drugar i ja u nasem rudniku samo kopali zeca, eth nismo nikad. da nema neko ko bi mogao da nam posalje biose za nitro 470 8gb i nitro 480gb? i podesavanja koja idu.
Vidi ovde za biose a za podešavanja nađi negde ima napisano već, jedino pazi da skineš odgovarajući bios (Hynix,Elpida ili Samsung) i naravno ja nisam testirao svaki od ovih biosa tako da sve što radiš radiš na sopstvenu odgovornost !
Poštovanje svima od novog člana. Naučih dosta iz prelistanih tema, ali nigde nisam našao ništa vezano za biose za ASUS RX 480 DUAL kartice. Imam 4 sa 4gb i dve sa 8gb, voleo bih neke smernice oko modovanja biosa. Za sada daju standardno od 23 do 25.5 (dual mining, a sve su SAMSUNG mem), ali vidim da sa modovanjem daju 20% više, a troše manje struje. Svaka pomoć dobrodošla, hvala unapred
Trebas da kopiras strapove 1625 na vise, i da preko neko softvera (afterburner, trixx, wattool...) smanjis napon.
Zavisi koliko moze da nagura mem mhz.. Nakon edukacije nek proba jedno pa drugo, pa sto upali.
Drugari,
imam jedno pitanje. do sad smo drugar i ja u nasem rudniku samo kopali zeca, eth nismo nikad. da nema neko ko bi mogao da nam posalje biose za nitro 470 8gb i nitro 480gb? i podesavanja koja idu. kopacemo malo za vas sa tim rudnikom kao kompenzacijurudnik nije prevelik al nema veze
dajte na pm lokaciju gde mozemo da skinemo ili da saljem mail moj. hvala unapred![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari