Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Ja sam se vratio na Coinotron sa Ethermine jer sam kod njih (Ether) imao niži dnevi PayOut nego li na Coinotronu...

Mozda privremeno jer je luck bio drugaciji tih par dana. Ja sam recimo iz istog razloga presao sa konja na ethereum davno. Mada sam sad na dwarfu, i najbolji je po meni.

Poslednja izmena:
Drugari,

imam jedno pitanje. do sad smo drugar i ja u nasem rudniku samo kopali zeca, eth nismo nikad. da nema neko ko bi mogao da nam posalje biose za nitro 470 8gb i nitro 480gb? i podesavanja koja idu. kopacemo malo za vas sa tim rudnikom kao kompenzaciju:) rudnik nije prevelik al nema veze :D

dajte na pm lokaciju gde mozemo da skinemo ili da saljem mail moj. hvala unapred :)

Poslednja izmena:
Kopa li neko pod Linuxom na usb?

Htedoh da udjem u pricu sa cryptovalutom. Ali bitcoin koji je vredeo da se kopa tada, trebalo je puno para za opremu. Ovo mi se cini okej da se udje sada, je l nije kasno za zapocinjanje i da li su oni online kalkulatori relevantni za profit?

Hvala

Pozdrav

Po onome sto videh sa 4-6 graficki moze fino da se zaradi vec za mesec dana (cist 300 dolara), doduse 6 meseci da vratis pare, a posle zarada, jos ako bi cena samog coina rasla to bi jos bolje bilo.

da, trenutno je ekstra, ali ko zna koliko jos...mesec,mozda dva.. ROI od 6 meseci ne da je dobar, nego je ekstra ekstra.

Ako to ne valja, uvek moze pare da stavi u banku na 1.5% godisnje :D

@storm...sad je EKS na deviznu štednju oko 0.5%...pa nek' sračuna kolika mu je zarada kad stavi 2k€...evo ja ću, da se ne muči...oko 10€ čiste zarade :party:

Drugari,

imam jedno pitanje. do sad smo drugar i ja u nasem rudniku samo kopali zeca, eth nismo nikad. da nema neko ko bi mogao da nam posalje biose za nitro 470 8gb i nitro 480gb? i podesavanja koja idu.

Vidi ovde za biose a za podešavanja nađi negde ima napisano već, jedino pazi da skineš odgovarajući bios (Hynix,Elpida ili Samsung) i naravno ja nisam testirao svaki od ovih biosa tako da sve što radiš radiš na sopstvenu odgovornost !

Vidi ovde za biose a za podešavanja nađi negde ima napisano već, jedino pazi da skineš odgovarajući bios (Hynix,Elpida ili Samsung) i naravno ja nisam testirao svaki od ovih biosa tako da sve što radiš radiš na sopstvenu odgovornost !

Poštovanje svima od novog člana. Naučih dosta iz prelistanih tema, ali nigde nisam našao ništa vezano za biose za ASUS RX 480 DUAL kartice. Imam 4 sa 4gb i dve sa 8gb, voleo bih neke smernice oko modovanja biosa. Za sada daju standardno od 23 do 25.5 (dual mining, a sve su SAMSUNG mem), ali vidim da sa modovanjem daju 20% više, a troše manje struje. Svaka pomoć dobrodošla, hvala unapred

Poštovanje svima od novog člana. Naučih dosta iz prelistanih tema, ali nigde nisam našao ništa vezano za biose za ASUS RX 480 DUAL kartice. Imam 4 sa 4gb i dve sa 8gb, voleo bih neke smernice oko modovanja biosa. Za sada daju standardno od 23 do 25.5 (dual mining, a sve su SAMSUNG mem), ali vidim da sa modovanjem daju 20% više, a troše manje struje. Svaka pomoć dobrodošla, hvala unapred

Trebas da kopiras strapove 1625 na vise, i da preko neko softvera (afterburner, trixx, wattool...) smanjis napon.

Trebas da kopiras strapove 1625 na vise, i da preko neko softvera (afterburner, trixx, wattool...) smanjis napon.

Može li par smernica vezano za bios. Da li menjam parametre u postojećem ili učitavam novi? Koji program je najpouzdaniji (znam da nije ni jedan 100%)? Napone sam već smanjio na -80 . na -100 puca neka grafika ponekad.. hvala

Video ti pokazuje kako da ga menjaš, jedino nemoj kopirati 1500 nego 1625 kao što Darko piše ili koje već misliš...

Modovanje biosa može da ti skenja kartice tako da ako nisi siguran šta i kao bolje nemoj !!!

Zavisi koliko moze da nagura mem mhz.. Nakon edukacije nek proba jedno pa drugo, pa sto upali.

Kod mene su 1750 na Samsung memorijama, druge nisam probao pa ne znam ...

Zavisi koliko moze da nagura mem mhz.. Nakon edukacije nek proba jedno pa drugo, pa sto upali.

Drugari,

preko AB kartice sa 4gb bez problema rade na 8ghz, dok one sa 8gb nisam terao preko 8.1.. za sada ove sa 4gb držim na 7.6. Koji je predlog za kopiranje strapa za ove sporije(vidim da stavljaju sa 1500), kao i za ove brže(vidim da stavljaju sa 1750)? hvala

Ako mozes da teras mem na 2000+ stavi 1750mhz strap, mada probaj sam od 1500-1750, to su samo tri strapa,kostace te 15 minuta posla.

Drugari,

imam jedno pitanje. do sad smo drugar i ja u nasem rudniku samo kopali zeca, eth nismo nikad. da nema neko ko bi mogao da nam posalje biose za nitro 470 8gb i nitro 480gb? i podesavanja koja idu. kopacemo malo za vas sa tim rudnikom kao kompenzaciju:) rudnik nije prevelik al nema veze :D

dajte na pm lokaciju gde mozemo da skinemo ili da saljem mail moj. hvala unapred :)

Jesi li resio BIOS za 470 8gb nitro+?

Nisam jos uvek. drugar i ja(suvlasnici rudnika) smo dobili par saveta i linkova. Drugar ce to da radi ali trenutno nema vremena. za dan dva cemo pa javljam. Hvala svima koji ste pomogli i koji ste nudili pomoc. Nisam ni sumnjao na bench kolegijalnost :)

Saphhire RX470 8gb(samsung)
eth 29,8 mhs
dcr 450 mhs
Modovan bios, strap 1750 taktovi 1175- 2150!
Javno se zahvaljujem La.Prestige na nesebicnosti!!!:wave:

Nazad
Vrh Dno