Od kada sam na Coinotron-u, mene glava više ne boli (li ti "Da si BIOMED4 pila, u autobusu bu bila" :d )...
Daj tu reboot.bat skriptu ☺"EthDcrMiner64.exe -epool coinotron.com:3344 -ewal coinotron_uname.coinotron_worker_uname -epsw coinotron_worker_passw -esm 2 -mode 1 -allpools 1 -r 1"
Ova -r 1 opcija na kraju je moj izbor jer poziva reboot.bat skriptu ako miner zabode.
Послато са Меизу У20 преко Тапатока
Daj tu reboot.bat skriptu ☺
shutdown /r /f /t 1
npr.Kod:shutdown /r /f /t 1
30 je vreme u sekundama (po meni je min 30s) koje odlaže startovanje minera da bi se sistem "staložio" (After Burner, Team Viewer i ostale app koje se podižu sa sistemom)timeout /t 30
EthDcrMiner64.exe -epool coinotron.com:3344 -ewal coinotron_uname.coinotron_worker_uname -epsw coinotron_worker_passw -esm 2 -mode 1 -allpools 1 -r 1
pause
Ako gledaš iz TVOG ugla onda si u pravu ali ako neko pretvara ETH u BTC da bi kupovao druge altove tj. TRGOVAO onda (što bi rekli zemljaciJoš 1na VAŽNA napomena je da u Coinotron ne morate upisivati Poloniex Wallet Adress. ...... Ovako gubite na Fee dok novac ide, prvo, preko Poloniexa pa ga posle transferujete na Cex, Bitstamp, Kraken...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari