Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Da li baguje jos nekome Dwarfpool?Ne racuna mi uopste shares jedno 18 sati ne znam sto?Isto Eth sto imam nece da se prebaci na balance samo je na unconfirmed celo vreme...
Ovako inace kopa bez problema i vidim svuda broj shares ali ovo ostalo sto sam nabrojao ne radi...

+1 i kod mene ista situacija

Ja sam se obratio i Poloniex-u i Dwarfu nikakve odgovore nisam dobio ko zna sta je u pitanju mada gledajuci na twiteru profil od dwarfa video sam da su im se ovakve stvari vec desavale i to vise puta...Ali me cudi sto na twiteru nista ne pise o sadasnjoj situaciji....
Vidim ja da ako se ovo oduzi na jedno 2 ili 3 dana morati da se prebacimo na Coinotron posto je on prema anketi drugi pool koji ljudi najvise kopaju.

Obrce lik pare dok cena ethera pada i to je ta prica, kada spusti cenu do cifre koja mu treba on ce da nas isplati xD bilo je 0.0220 ฿, a sada je 0.02085 ฿.. Dobra zarada nema sta...Zato preracunava.

Poslednja izmena:
Koji to lik obrce pare ovaj sto drzi Poloniex?
Da video sam cena Eth pada ali ne verujem da ce da padne Eth jedno 10% to su sve mali padovi...

Ovo je vestacko obaranje, zna se ko stoji iza svega, ko upravlja berzama itd, ko je uveo bitcoin kao valutu, necu ovde da imenujem... 10% na tu kolicinu ethera lepa parica, pa ti vidi, mora covek da racuna, dobar posao...

A kakve to veze ima sa Dwarfom sto ne radi i ne obracunava iskopani Eth?Jel je i tako na drugim pool-ovima?

Dwarf ima najveci broj minera.. Koliko znam nije, nazalost isto sam na dwarfu :) verovatno cu preci na cointron posle ovoga

Moze li neki savet koji miner program izvuce maksimum hashrate za eth kartice su r9 380x gigabyte? Korisio sam pre claymore,ali dugo nisam kopao eht pa ako neko hoce da mi skrati muce eksperimentisanja bio bih neizmerno zahvalan :)

Pa ono imas clay i genoil...

Hash rejt samo pada li pada 280x pao na 15MH/s

Meni ne pada nista na claymore stabilno kopa na oko 25mh/s ako kopas na claymore zatvori ga pa ga opet pokreni posto je bio napad na Eth i sve je usporilo odjednom nije htelo da kopa preko dwarfa na kraju se dwarf sajt srusio na 15 sati...
Ali sada je sve kako treba,probaj da stavis druge graficke drajvere takodje....

Pa dobro sta god da su radili meni 15 sati nije htelo da radi ista ni da kopa ni da sabira ni da ide ono sto sam iskopao na racun tj. balance...A sad na dwarfu pise da je bio neki opasan napad na Eth verovatno su zato i radili tu migraciju servera?:)

Lepo su ga na dwarfu "migrirali", nema sta, evo error-a kad hocu da proverim statistiku za moju adresu, ovo je i kod monera i kod eth-a na dwarfu ista greska: "Internal Server Error

The server encountered an internal error and was unable to complete your request. Either the server is overloaded or there is an error in the application."

Jel jos nekome ovo pise?

Meni sve radi kako treba jel mozes da stavis ovde screenshot da vidimo svi kako to izgleda?
Mada sudeci po toj poruci mozes samo da cekas da se popravi samo od sebe....

Lepo su ga na dwarfu "migrirali", nema sta, evo error-a kad hocu da proverim statistiku za moju adresu, ovo je i kod monera i kod eth-a na dwarfu ista greska: "Internal Server Error

The server encountered an internal error and was unable to complete your request. Either the server is overloaded or there is an error in the application."

Jel jos nekome ovo pise?

Ako pristupas sa androida to se skoro uvek desava. Imas aplikaciju na google play...

Ne pristupam sa androida nego sa kompa, preko win-a. Hmm cudan error, nikada mi se to do sada nije javljalo, znaci vama radi, mozete da udjete u statistiku na dwarfu kad unesete adresu?

Meni sve radi cak i bolje nego pre koji win koristis?
Si probao sa drugog racunara da pristupis dwarfu i da li na tom drugom racunaru radi?

Win 7 koristim ultimate. Sad sam probao sa drugog kompa, isto sve, chrome je browser, win 7 i radi,a sa mog nece...hmm cudno. Da li znate sta moze biti problem? Da probam jedino da brisem kolacice?

Pa obrisi chrome prvo to je najvece djubre od pretrazivaca jer jede ram racunara i time se racunar mnogo usporava probaj preko mozille da pristupis pa vidi sta ce onda biti...
Mnogo mi cudno sto ti ne radi dwarf krajnje resenje je da uradis reinstall sistema mada ko zna da li ce i to pomoci....

Nije Chrome je meni zakon, najbrzi i najbolji browser ubedljivo i sve je uvek besprekorno radilo, tu imam sve sacuvano i sve mi je normalno radilo do juce, a sad kad su oni selili server, ili nesto radili, odjednom nece da mi ucita tu stranicu sa statistikom, dok njihov sajt dwarf hoce bez problema. Sad sam probao u inkognito window i sa iste masine na mozilli radi...Vrlo cudno...Obrisao sam i kolacice i kes i internet history i opet isto...Zna li neko sta moze biti problem? Ne vredi da im pisem, jer nikom zivom ne odgovaraju na mail, a pise kako im je full podrska 24/7...Tuga.

To jeste i ja sam im pisao na mail ne odgovaraju,pa onda ako ti radi na mozilli onda mozillu koristi a ne chrome...
Meni nikad nije bio najbrzi meni je prvi Firefox pa Opera pa tek onda Chrome...
To je do dwarfa jednostavno na chrome ne radi...

Ja kad procitam ovaj vas razgovor dodje mi da pitam koliko vi to momci imate godina?

meni tako isto nije radilo,pa sam instalirao windows milenijum i eno radi ubija...pokusaj :)

Meni ne pada nista na claymore stabilno kopa na oko 25mh/s ako kopas na claymore zatvori ga pa ga opet pokreni posto je bio napad na Eth i sve je usporilo odjednom nije htelo da kopa preko dwarfa na kraju se dwarf sajt srusio na 15 sati...
Ali sada je sve kako treba,probaj da stavis druge graficke drajvere takodje....
S kojim grafickima kopas 25 mh/s ja imam r9 380x 4 gb kopaju oko 21 mh/s. Da li moze neko da stavi kompletnu liniju koda za amd grafiku sa podesavanjima za Clay program?

Poslednja izmena:
Vrh Dno