Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
gospodine filozofe najpametniji , nauci vec jednom da se ne jede sve sto leti, to sto TI NEMAS pristup nekim informacijama i mislis da ZNAS nesto to je JEDINO tvoj i niciji problem, a zahvaljujuci najpametnijim ljudima koji su u zadnje vreme isplivali na forumu su i formirane zatvorene grupe gde se razmenjuju informacije o raznim NEpostojecim stvarima, a tako ce i ostati
toliko od mene ako neko ima nekih pitanja moze samo na PM , a za ostalo cujem da riba trza kod Dobanovaca :)

ko ti drma kavez a? hahah sto pjenis beze? Ok lozis glupostima i lazima ljude po forumu to zna vecina ovde, ali evo ja ti kazem u lice da je to jadno od nekog ko je dugo vremena na forumu. Nemoj se sekirat beze skodi zdravlju :d

Evo ja cu da dodam jednu analizu. Dok sve to namestim od kartice do kartice i dobijem 3mh vise iskopacu karticama 300 puta vise u stalnom radu. To je moje misljenje. Analogija idem autoputem 140km/h u odnosu na kamion 100km/h, stanem da sipam gorivo i ispusim pljugu...i kamion me ostavi 20 km. Sve sto telreba namestati vise sati, dana se ne isplati ako se dobija 5-10% brzine, a gde je dodatno grejanje uffff :)

Poslednja izmena:
Poenta je druze sto je to laz od strane istog lika,(napisao sam sve kakve je gluposti pisao po forumu, o raznim izmisljenim minerima je pricao, sve same lazi *****aje ljude po forumu beze, ono kad nemas drugog posla ***) lozi masu po forumu beze. Probaj igraj se sa 10 kartica pa ces viditi, ako sa jednom uspijes izvuci 25MHs to je uspjeh. Treba da se poklopi mnogo stvari, prije svega dobar primjerak memorije. A o vremenu koje je potrebno uloziti da i ne govorimo.

To jeste kad provalis neku caku jednom drugi put te ne zeza, ali i kad sve savladas 380-ku natjerat na 25MHS to je ono bas da kazes ufff uspio sam!

Poenta je druze sto je to laz od strane istog lika,(napisao sam sve kakve je gluposti pisao po forumu, o raznim izmisljenim minerima je pricao, sve same lazi *****aje ljude po forumu beze, ono kad nemas drugog posla ***) lozi masu po forumu beze. Probaj igraj se sa 10 kartica pa ces viditi, ako sa jednom uspijes izvuci 25MHs to je uspjeh. Treba da se poklopi mnogo stvari, prije svega dobar primjerak memorije. A o vremenu koje je potrebno uloziti da i ne govorimo.

E sad si preterao I opet kazem to sto ti nesto nisi cuo to je samo ali samo tvoj problem I sto nesto NE znas je tvoje ne znanje a i koga sam ja to *****ao, prosle god nisi ni ,ne znao nego ni imao pojima za leo coin a on se radio sve u 16, za eth je napravljen tzv vip miner I izaci ce za sire narodne mase cim padne isplativost , a I da ne nabrajam i gubim vreme sa nebitnim likovima
Trza riba, a somova je sve vise
:)

pa ti dokazi ono sto tvrdis i nema nikakvi problema a to je: 280X baca 180MHSna LBC, 280X kopa 25MHs na eth-u, uz modovanje biosa 380 baca 25MHS ovo su tvoje druze tvrdnje, a ne moje, ako nemas neke argumente nemoj beze palit masu.
Za leo coin i da sam znao ne bi ga kopao jer sam u to vrjeme rasprodao sve sto sam imao i apsolutno se nisam zanimao za kriptovalute, a da jesam vjerovatno tj.sigurno bi znao i za njega.
Veliki strucnjaci padaju na sitnim greskama ;)

Samo argumenti brale nista vise.

A da malo stanete na loptu? Procitao sam do sada od obojice pametnih i korisnih komentara, nemojte to kvariti...

A da malo stanete na loptu? Procitao sam do sada od obojice pametnih i korisnih komentara, nemojte to kvariti...

Ne brini se ti bice jos sto sta korsino na forumu ;) mi to ovako malo dizemo atmosferu na forumu da se ima sta citat. Nego ajde ta slika da i mi nesto naucimo :d
Ajde pa cu ja okacit ovu sliku sto 280X uz nove wolfove optimizacije izvlaci 160mh/s na LBC

Ne natezem vise nista. Za 1-2 mhash da przim kartu mi ne pada napamet. Asus 7950 mi vec tri i po godine rade bez prestanka. Ventove nisam morao da diram. Doduse one i ne fermaju nesto overclock...
To se lozio u pocetku, sa LTCom... Onda se prijatelju spalio Gigabyte 7950, za 5% vise... Malo gore dole GPU, malo mem, pa ako se vide pozitivni rezultati onda u redu, ako nema nesto bas bolje, onda smanjim napon i teraj...

sta se prepirete ja sam editovao bios od 380-ki i sada mi daju 212MHS/po kartici, a imam 4.
Evo dokaza :

Untitled_1.jpg

E ovako da se pohvalim uspešno modifikovan bios na 380 tici dobio sam 26mhs. Da nebude rekla kazala evo slike

Samo da se zahvalim članu Goldiju za modifikovan bios i strapove. :wave:

Verovatno 2GB sa samsung memorijom. Aj javi koliko je stabilno posle 24h. Koji strap, 1650? Koje vrednosti za latencije?

Poslednja izmena:
Npr. Microsoft je glavni sponzor devcon2 koji se odrzava za dve nedelje u Sangaju, pitam se kako ce uticati na cenu? :)

E ovako da se pohvalim uspešno modifikovan bios na 380 tici dobio sam 26mhs. Da nebude rekla kazala evo slike

Samo da se zahvalim članu Goldiju za modifikovan bios i strapove. :wave:

goldija za zatvorene krugove :D

mozemo da pricamo sta hocemo ali eth je vratio zivot u gpu mining a i u kriptovalute uopste :p

Vrh Dno