Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
ako ovaj diff nije vestacki napumpan ja sam onda lud, jel moguce ovoliko ljudi moji, bio 20 u aprilu

upravo, i onaj ko nije do sada cuo za "rudarenje" kupuje kartu da kopa... iako je eth "propao" :)

Misiti ne mogu jer niko od nas ne zna tačan iskoh, u sta verujem to je druga stvar. Nesto u meni govori da ce da padne.

Ne znam sta kome & ko govori ali evo sta kazu grafikoni. Nista se znacajno ne dogadja pa nisam smatrao da treba neki update.
Za sad se ocrtavaju dva moguca trenda-kanala
1.Plavi - dizuci
2.crveni neutralni

NOVO.png

Praksa kaze da ili ide gore pa dole ili smo zavrsili sa gore i ide dole ;)
Nema snage za 700+ i to je cinjenica koja se vecini nece svideti. Drugi put jedva predje i strmekne se. Treci put ako se proba a opet ne bide dovljno kesa mozemo i polovljenje cene da sacekamo.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Ja cu stavit sell na 698 sto je sigurno-sigurno ne volim te okrugle cifre :p

Što se mene tiče Diff je ogroman 58 + a trenutno je i rizično uzimati opremu zbog ETH a.Neko reče da je propao?? Cena ja 12$ šta oćeš više??
Problem je ko je kad ušao u ETH mining, ovi što su ušli juče kukaju ovi što su kopali od prošle godine pevaju ili su na moru i tako dalje haha.

Biće svašta sa Hard forkom jel ne postoji Cripto valuta kojoj nije pala cena ili je skroz pukla posle Hard Forka jednostavno će se izgubiti poverenje u ETH.Mnogo su izfilozofirali sa Soft i Hard Forkom trebalo je to mnogo brže da se uradi,ovako su pustili da eskalira i sada moraju da odrade HF + brdo filozofije po blogovima. Nedo bog da nešto zeznu pri Hard forku tipa ne vrate sredstva i sl. Neki bag se desi koji nisu očekivali uf uf može da cena ode u bunar e tu je već panika tj. tu može biti kraj ETH a.
Ja sam optimističan i mislim da će pasti i opraviti se, brzo ili sporo ali opraviće se cena posle HF.

Oporavice se ako ne shebu open nesto u suprotnom to je to. Ja sam sve vreme pricao da je trebao fork da se odradi odmah a ne da se ceka bzvz ovoliko. Da su to uradili odmah skoro da ne bi bilo posledica tj. odavno bi se sve vratilo na staro. Ovako, jedva 12$. Nekome je i to dosta, vecini ne.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

2gb MSI x 4 komada 89-90
4gb MSI x 4 komada 85

Auuu, pade zarada, ja tek sad vidim kad ljudi sa 4x380 prave 0.6*11=6.6USD/24h
1.65 USD /24h, jel neko racunao kad prestaje isplativost na 0.5USD/ R9380???

Meni je za 6 gpu - 2USD/24h za teslu... sve preko je zarada. "Pojde se poneka" :p
Ljudi, ne klonite, samo JAKO... samo JAKO! Sanjao sam da je ETH izbio na 30$ :)

Poslednja izmena:
Pa sad ima ona filozofija da lepim mislima se dešavaju lepe stvari.Tako da grupno forumski pred spavanje poželite(pomislite) da ETH skoči i da se svi u ovoj slepačkoj Srbiji malo nafatiramo. Ja čak očekujem 50$ tamo oko Januara sledeće godine ;) :type:

OK, idem ja sad da legnem i da si pustam lepe misli... :d

Suprnova ugasila eth pool, to može biti uvod u totalni sunovrat...

Jos malo pa gasimo masine idemo na ljetovanje :p
Kad ce @zeljku istec ban nije ovako zanimljivo haha xD

Mislim da je on na novom nalogu, TheDao, tako da ga treba pitati sta dalje [emoji1][emoji1]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bas mi je zao zbog suprnove, retko posten pool :d

Vrh Dno