Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
ako ovaj diff nije vestacki napumpan ja sam onda lud, jel moguce ovoliko ljudi moji, bio 20 u aprilu

ako ovaj diff nije vestacki napumpan ja sam onda lud, jel moguce ovoliko ljudi moji, bio 20 u aprilu
Iskreno, mene cudi kako nije presao stotku do sada. Zarada je velika, karte se kupuju na kartonske kutije, svi se pojacavaju... Cudi me da nije veci diff.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

upravo, i onaj ko nije do sada cuo za "rudarenje" kupuje kartu da kopa... iako je eth "propao" :)

Misiti ne mogu jer niko od nas ne zna tačan iskoh, u sta verujem to je druga stvar. Nesto u meni govori da ce da padne.

Ne znam sta kome & ko govori ali evo sta kazu grafikoni. Nista se znacajno ne dogadja pa nisam smatrao da treba neki update.
Za sad se ocrtavaju dva moguca trenda-kanala
1.Plavi - dizuci
2.crveni neutralni

NOVO.png

Praksa kaze da ili ide gore pa dole ili smo zavrsili sa gore i ide dole ;)
Nema snage za 700+ i to je cinjenica koja se vecini nece svideti. Drugi put jedva predje i strmekne se. Treci put ako se proba a opet ne bide dovljno kesa mozemo i polovljenje cene da sacekamo.

Ja cu stavit sell na 698 sto je sigurno-sigurno ne volim te okrugle cifre :p

Što se mene tiče Diff je ogroman 58 + a trenutno je i rizično uzimati opremu zbog ETH a.Neko reče da je propao?? Cena ja 12$ šta oćeš više??
Problem je ko je kad ušao u ETH mining, ovi što su ušli juče kukaju ovi što su kopali od prošle godine pevaju ili su na moru i tako dalje haha.

Biće svašta sa Hard forkom jel ne postoji Cripto valuta kojoj nije pala cena ili je skroz pukla posle Hard Forka jednostavno će se izgubiti poverenje u ETH.Mnogo su izfilozofirali sa Soft i Hard Forkom trebalo je to mnogo brže da se uradi,ovako su pustili da eskalira i sada moraju da odrade HF + brdo filozofije po blogovima. Nedo bog da nešto zeznu pri Hard forku tipa ne vrate sredstva i sl. Neki bag se desi koji nisu očekivali uf uf može da cena ode u bunar e tu je već panika tj. tu može biti kraj ETH a.
Ja sam optimističan i mislim da će pasti i opraviti se, brzo ili sporo ali opraviće se cena posle HF.

Oporavice se ako ne shebu open nesto u suprotnom to je to. Ja sam sve vreme pricao da je trebao fork da se odradi odmah a ne da se ceka bzvz ovoliko. Da su to uradili odmah skoro da ne bi bilo posledica tj. odavno bi se sve vratilo na staro. Ovako, jedva 12$. Nekome je i to dosta, vecini ne.

2gb MSI x 4 komada 89-90
4gb MSI x 4 komada 85

Auuu, pade zarada, ja tek sad vidim kad ljudi sa 4x380 prave 0.6*11=6.6USD/24h
1.65 USD /24h, jel neko racunao kad prestaje isplativost na 0.5USD/ R9380???

Meni je za 6 gpu - 2USD/24h za teslu... sve preko je zarada. "Pojde se poneka" :p
Ljudi, ne klonite, samo JAKO... samo JAKO! Sanjao sam da je ETH izbio na 30$ :)

Poslednja izmena:
Pa sad ima ona filozofija da lepim mislima se dešavaju lepe stvari.Tako da grupno forumski pred spavanje poželite(pomislite) da ETH skoči i da se svi u ovoj slepačkoj Srbiji malo nafatiramo. Ja čak očekujem 50$ tamo oko Januara sledeće godine ;) :type:

OK, idem ja sad da legnem i da si pustam lepe misli... :d

Suprnova ugasila eth pool, to može biti uvod u totalni sunovrat...

Jos malo pa gasimo masine idemo na ljetovanje :p
Kad ce @zeljku istec ban nije ovako zanimljivo haha xD

Mislim da je on na novom nalogu, TheDao, tako da ga treba pitati sta dalje [emoji1][emoji1]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bas mi je zao zbog suprnove, retko posten pool :d

Vrh Dno