Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Gde gresim?
Pogledajte prilog 203183
Pogledajte prilog 203185
Pogledajte prilog 203187
Pogledajte prilog 203184
Danas su mi stigle kartice i napajanje,pa reko da probam sa jednom karticom da pokrenem mining ali nesto nije uredu.
Kartica je na maticnu prikljucena preko pci e x1 slota i usb extendera,instalirao sam najnovije drajvere.
Ako sam promasio temu brisite post.
Sve objašnjeno + linkovi za miner https://bitcointalk.org/index.php?topic=1433925.0

edit:
kao što kolege rekoše batali PC wallet...napravi na poloneix adresu i na tu adresu kopaj...ako potražiš @goldijeve postove naći ćeš i .bat za 380ce

Poslednja izmena:
Moja .bat podesavanja za 6x r9 380 4gb

setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 98
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0

EthDcrMiner64.exe -epool (adresa poola) -ewal (ime tvog waleta) -eworker (ime tvog workera) -epsw (ime tvoje e mail adrese za obavestenja) -etha 0 -ethi 8 -erate 1 -estale 1 -gser 0 -dbg -1 -mode 1 -r 0 -esm 0 -mport 0

Poslednja izmena:
Ljudi hvala vam ,pogledacu kad budem bio kuci.Zanima me ako podesim konfiguraciju na mom PC sa jednom gpu i pustim je u rad na 3 dana dog ne stigne ploca da li mogu da prebaci konfiguracioni folder ma drugi os?

Послато са LG-H500 уз помоћ Тапатока

Mozes...

@karanovicz ja nisam ni skontao da je na Poloniexu deposit adresa uvek ista nego sam koristio MyEtherWallet pa prvo tamo slao sa Cointrona pa odatle slao na Poloniex :). O znači, Bože.

Registrovao sam se na poloniex,gde da vidim moju walet adresu?

Da li mi moze pomoci neko sa kodom za 7750 OC 1GB, znam da nema dovoljan hash ali mi treba 0,02 da iskopa da bih mogao da naplatim jer sam prodao moju r9 270x

Moze li neko da kopira podesavanja za Claymore miner ne mogu da ga podesim da radi na cointronu.Gde upisujem username worker i pass?

Poslednja izmena:
Ima takvih ko pleve, ne trude se da rese problem vec cekaju na gotovo...

poslato sa HUAWEI Ascend P6

Moze li neko da kopira podesavanja za Claymore miner ne mogu da ga podesim da radi na cointronu.Gde upisujem username worker i pass?

Na sajtu coinotrona upises adresu za isplatu a u batu u ewal user.worker i epsw workerpass, -esm 2 -allpools 1

Snašao sam se,Nesić mi je pomogao.Umesto user.worker sam upisivao adresu waleta,jer sam gledao nekoliko klipova na youtubu pa mi se sve pomešalo.

^Na kartici od 4GB zauzetost memorije je 35-37%, pa ti računaj.

DAG fajl je trenutno veličine 1,55GB i samo kartice sa više memorije od toga mogu da rudare ethereum.

i neke od 2gb ne mogu, recimo 7850 powercolor, valjda ne primaju u komadu fajl veci od 1gb,ili 1.2gb, nisam siguran...

Drustvo samo da vas obavestim da je pala prva isplata i to bez ikakvih taksi, sve radi kao sat...Treba vam oko 1200 teraxa za 1 dolar dnevno otprilike. Mislim da je itekako vredan paznje sajt, evo prilike za lepu investiciju i rekao bih sigurnu, jer sam ja ulozio oko 1200 teraxa, a planiram jos toliko, pa ko hoce da proba, neka izvoli...:)
https://topmine.io/

120$ 2400 teraxa 1.59$/dnevno za 75 dana dobijes svoje ako potraju 75 dana. to mu dodje negde 11c po MH ako se kopa ETH, mirisi mi na hyip/ponzi

Poslednja izmena:
I meni je mirisalo na ponzi, ali ne bih rekao da je ponzi i multilevel shit, jer nema dubine i nije piramida, za razliku od mnogih slicnih sajtova na taj fazon...Mozes sam sebi posle da nadogradjujes teraxe, jer kopas neke od novcica, pa ih odmah menjas za teraxe. Po meni je najisplativije kopati bitcoin direktno. Zato ne ulozis puno, nego bar jedno 1000 teraxa za pocetak, pa posle prosirujes kako zaradjujes...Svidja mi se sto je isplata odmah, bez ikakvih taksi i moze samo jedna isplata dnevno. U svakom slucaju, mislim da vredi pokusati.

SVi ti sajtovi su pukli i opljackali sve, bez izuzetka, dobro su prosli samo oni koji su uspeli na vreme da izadju (na primer hashlet prodao sam ga cim su naduvali cenu)

Večerašnja sezona GoT traje tačno 69 minuta.
Nadam se da bi konačno moglo biti nešto u tom fazonu... recimo... Deneris sa...

SVi ti sajtovi su pukli i opljackali sve, bez izuzetka, dobro su prosli samo oni koji su uspeli na vreme da izadju (na primer hashlet prodao sam ga cim su naduvali cenu)
Sve je ovo jedan veliki rizik druze moj. Kad se setim koliko sam pukao bzv na ono "sigurno" ****** od Shitsija, za koju su svi pricali da je sigurna i extra menjacnica, pa je pukla preko noci...Ali bez rizika nema ni dobitka, jer sam dobar deo izgubljenog uspeo da nadoknadim u trgovini raznim "shitcoinima". Tako da...bilo kojim biznisom da se bavis u zivotu, moras nesto uloziti, da bi dobio, logicno, zar ne? Svako ko hoce hleba preko pogace i da se obogati preko noci, a da ne ulozi nista, grdno se vara...To je moguce samo u bajci.

Vrh Dno