karanovicz
Slavan
- Učlanjen(a)
- 25.09.2007
- Poena
- 410
Izvinjavam se, zaboravio sam "resend email" opciju u "withdrawal history".....
Evo je samo dokaz da je ethereum netestiran SHIT, mogu oni da vrate cenu opet na 20$ ali je to sve kratkog daha... jednom kad se poverenje uzdrma to je to
ETH se već pola godine predviđa da će trajati još 7 dana![]()
sad kad obrne i ode na 30![]()
Da je scam odavno bi sve otislo u aut. Mozda je ovo namerno i odradjeno cisto da se takvima ko tebi dokazu neke stvari. Opet mracis i opet ce eth da ti pokaze ko je i sta je.Vama nije jasno da je jedini razlog vracanja cene to sto je premine odgroman i istima se ne isplati da puste jos dole, sad ce se polako istovarit a vi posle sa svojim rudnicima branite cenu...... ali svako vidi sta zeli, ja sam govorim u ono sto verujem i mislim
A to sto se menacnice xpresno blokiraju trade u ovakvim situacijama je znak da iste debelo mesetare i ko zna koju kolicinu drze (i koje pokreice imaju ako uooste imaju), u prevodu tezak SCAM coin, zamislite da je neko blokirao BTC i LTC trade kad je hackovan mtgox, silkroad, i ostalo vec je jednostavno BTC i LTC decentralizovan i sve se desava prirodnim putem
A ova vestacka tvorevina se manipulise
E bas mi je drago da sad moja predvidjanja izgledaju kao neminovnost. Ipak kada sam pricao da je 0.015 ulaz a ne krah majnovanja,dump ect, nije izgledalo sve tako ocigledno kao danas
Ali ima jos jedan scenario, kako da ne:wave:
Pogledajte prilog 201205
To dal sam ja od aprila 2016 napravio nalog ne znaci da ne znam nista. A to ko je i sta je ETH videcemo uskoro, samo sam izjavio da nema potrebe da pljujete cesmu iz koje pijete vodu i jos uvek nemam odgovor od doticnih pljuvaca...Nema potrebe da svoje frustracije zbog toga sto nisi prodao eth na 20$ ovde iskaljujes na meni jer veruj mi shvatices o cemu pricam kad budes isti taj ETH dizao u nebesa kad skoci cena x3 a vrlo verovatno i x5. Pljuvaces i dalje jedino ako ne budes imao novcica...A šta je ETH, molim te vrsni poznavaocu kriptovaluta koji je ovde od aprila 2016 ? Ajde mi molim te objasni tvoje viđenje stvari ovde ! Ti znaš ko mrači a ko zna.
Uvesti IQ test kao captcha za registraciju na forum, majke mi !
Posalji mu pivo na twitter-uI sam $ je trpio i veće udarce i padove od ETH-a. Realnu podlogu odavno nema, a i pored toga je i dalje dominantno sredstvo plaćanja u Svijetu.
Na kraju će hejter svakako biti upravu. ETH će propasti, ali realno naučnici već mogu izračunati i kada će se Zemlja ohladiti, pa će i civilizacija kakvu sada poznajemo propasti.
ETH sasvim lijepo radi posao i zaboli me što neki Rus drži 70 ili 170% istog.
Jedino mi je žao što ne mogu lično upoznati tog lika, pa da ga častim za ovo što je do sada uradio.
Mada, vidim da neki znaju neke koji znaju... neke... ljude koji drmaju kripto valutama, pa neka oni preko istih pozdrave Rusa![]()
Čudno je samo kako ti ne dosadi![]()
Ko, ja to nigde nisam video.... licno sam se u pocetku plasio velikog premine-a i istovarao sam cim malo skoci... tada iskreno nista nisam predvidjao
Sto bi mi dosadilo pa ako ETH puke a LTC zasluzeno povrati drugo mesto ja cu biti u debelom plusu![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari