Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Evo je samo dokaz da je ethereum netestiran SHIT, mogu oni da vrate cenu opet na 20$ ali je to sve kratkog daha... jednom kad se poverenje uzdrma to je to

Evo stigo email

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

^^ hahaha pa pazi meni je baš nasuprot toga ovo ulilo poverenje. Da se desilo sa nekim drugim shit coinom bilo bi *** ćao zdravo kraj zatvaramo kase.
Alo e zablokirao je Internet bukvalno nije bilo lako za gledanje ali ovaj dan je LUDILO.

Edit.
The development community is proposing a soft fork, (with NO ROLLBACK; no transactions or blocks will be “reversed”) which will make any transactions that make any calls/callcodes/delegatecalls that reduce the balance of an account with code hash 0x7278d050619a624f84f51987149ddb439cdaadfba5966f7cfaea7ad44340a4ba (ie. the DAO and children) lead to the transaction (not just the call, the transaction) being invalid, starting from block 1760000 (precise block number subject to change up until the point the code is released), preventing the ether from being withdrawn by the attacker past the 27-day window. This will later be followed up by a hard fork which will give token holders the ability to recover their ether.

u prevodu niko nije pokraden svi će dobiti nazad svoj DAO i ETH i lik je ućario neku lovu ali dobiće ETH ćorke.

Poslednja izmena:
Evo je samo dokaz da je ethereum netestiran SHIT, mogu oni da vrate cenu opet na 20$ ali je to sve kratkog daha... jednom kad se poverenje uzdrma to je to

polako, sve dodje na svoje mesto. Evo ti btc na primer http://www.coindesk.com/good-samaritan-blockchain-hacker-returned-255-btc-speaks/
Jedan od par primera, pitaj google i videces sve.

Za sve treba vremena pa i za ovo, nista nikada ne moze biti 100% testirano dok se ne baci u produkciju. Naravno da moze doci do propusta u svemu, samo je u celoj prici bitno da li ce se oni potruditi da to sto se desilo isprave.

Vama nije jasno da je jedini razlog vracanja cene to sto je premine odgroman i istima se ne isplati da puste jos dole, sad ce se polako istovarit a vi posle sa svojim rudnicima branite cenu...... ali svako vidi sta zeli, ja sam govorim u ono sto verujem i mislim

A to sto se menacnice xpresno blokiraju trade u ovakvim situacijama je znak da iste debelo mesetare i ko zna koju kolicinu drze (i koje pokreice imaju ako uooste imaju), u prevodu tezak SCAM coin, zamislite da je neko blokirao BTC i LTC trade kad je hackovan mtgox, silkroad, i ostalo vec je jednostavno BTC i LTC decentralizovan i sve se desava prirodnim putem

A ova vestacka tvorevina se manipulise

Poslednja izmena:
samo nek oni koriste svoj premine da vrate cenu ;) sazaljevam ljude koji su kupili eth na 0.017 i dao na 0.00009, vidim volume sve manji i manji :)

Pa ko trguje i bio je budan kad se ovo desilo, jedan deo jos moze da lepo profitira... pogotovo ako se pojaca P/D talasi ce biti veci kao sad sto su prakticno iracionalni....

Ako se neko seca Vericoin-a vrednost je tek zestoko pala posle resenja i hard fork-a kao sto kazem poverenje kad se jednom uzdrma ono je tu zauvek, mada iza ETH stoji dosta toga tako da ne ocekujem neki bas ludacki pad, ali neku buducnost za 2-3 meseca i neke sulude cifre preko 20$ jok...
http://247cryptonews.com/vericoin-lack-integrity-bailout-mintpal-mistake/

Inace :p

Poslednja izmena:
ETH se već pola godine predviđa da će trajati još 7 dana :)

ETH se već pola godine predviđa da će trajati još 7 dana :)

Ko, ja to nigde nisam video.... licno sam se u pocetku plasio velikog premine-a i istovarao sam cim malo skoci... tada iskreno nista nisam predvidjao

sad kad obrne i ode na 30 :D

Ma oce ako imas BTC koji nemas verujem da bi ulozio :d

Inace kad je iz MtGox-a ukradeno 600K BTC niko nije ni spominjao hard fork, toliko o doslednosti, za sada vidim da ovi u ETH nisu sigurni sta ce uradit, ali to ce pokazat koliku su ozbiljni iza svog projeka ili ce resavat probleme HACK-om sto bi i bio hard fork!

Poslednja izmena:
Vama nije jasno da je jedini razlog vracanja cene to sto je premine odgroman i istima se ne isplati da puste jos dole, sad ce se polako istovarit a vi posle sa svojim rudnicima branite cenu...... ali svako vidi sta zeli, ja sam govorim u ono sto verujem i mislim

A to sto se menacnice xpresno blokiraju trade u ovakvim situacijama je znak da iste debelo mesetare i ko zna koju kolicinu drze (i koje pokreice imaju ako uooste imaju), u prevodu tezak SCAM coin, zamislite da je neko blokirao BTC i LTC trade kad je hackovan mtgox, silkroad, i ostalo vec je jednostavno BTC i LTC decentralizovan i sve se desava prirodnim putem

A ova vestacka tvorevina se manipulise
Da je scam odavno bi sve otislo u aut. Mozda je ovo namerno i odradjeno cisto da se takvima ko tebi dokazu neke stvari. Opet mracis i opet ce eth da ti pokaze ko je i sta je.

Sent from my MX5 using Tapatalk

namerno odradjeno a premine 90%, pa sami sebe kolju, stvarno vas neke sto ste novi ili naivni.... cccccccc :)

inace za neupucenje i dalje se ethereum sliva kod lopova, negde sam procitao da ce krajnja suma biti oko 7 milki, naravno ovo se moze hard forkom "resiti" ali to resenje kosta debelo na duge staze

Poslednja izmena:
A šta je ETH, molim te vrsni poznavaocu kriptovaluta koji je ovde od aprila 2016 ? Ajde mi molim te objasni tvoje viđenje stvari ovde ! Ti znaš ko mrači a ko zna.
Uvesti IQ test kao captcha za registraciju na forum, majke mi !

@hogarstrasni
Pa sve je moguce, ali ko ima 3 grama mozga istresce sav ETH tada i zaboravit ga na 3+ meseca dok se sve ne sabere

Ja sam vec rekao da se krvav rat izmedju ETH -> BTC a po mojoj proceni verovatno i ostalih top altova ocekuje, da znam ishod iskreno ne znam, jednio sam odobrao strane

Poslednja izmena:
Ljudi ovo sto se desilo mnogo je lose. Ne samo za etereum vec i sve vezano za crypto.
U zadnje vreme ETH je stekao veliku popularnost, veliki hype itd. Njihova tvorevina DAO ima bezbednosni propust zahvaljujuci kojoj je maznuto skoro 60.000.000$.
Sve da lopov ne proda ni jedan ETH, ovo je los signal.
Ova ekipa manipulatora mozda i uspe da odrzi cenu ETH, ali cena BTC ce da trpi, zbog njihovog *sranj**.

@dreambox700
Delom si samo u pravu, treba se setiti da je ethereum promovisan kao BTC 2.0 svi su znali da je to nov koncept koji malo toga ima za bitcoin-om, naravno da su neki automatcki dumpovali i BTC sto zbog nepoverenja a vise zbog manipulacije
Takodje ETH 2.0 i 3.0 je promovisan da ce direktno udariti na BTC i pokusat da ga zameni, tako da sto je lose za ETH je zasigurno dobro za BTC na long termu!

takodje nije 60 miliona jer se adresa lopova jos puni i punice se dok skroz ne isprazni DAO, naravno ako pre toga ne odrade hard fork

mada ovaj hack i jeste DOKAZ upotrebljivosti/nacin rada smart contract-a :)))))))) mislim neko je imao debele koristi da ga pokrene, to sto ethri nisu njegovi to je druga stvar

jednim udarcem unistio je ceo DAO concept, veru u smart contracte i sebi pribavio oko 7 miliona ethereum-a, tacno je da iste ne moze da koristi za sad jer su dosptupni tek nakon jednog perioda

Poslednja izmena:
Kod novcica je najbitnija bezbednost protokola i snaga mreze koja taj protokol stiti. Tako da sad tek vidimo koliko su u pravu strucnjaci koji to potenciraju.
Kozmetika narusava bezbednost.

Naravno ETH je isao na kartu inovacija, sigurnost malo ko je i spominjao, svi koji su ulagali pravili su se ludi, naravno ko zeli da pokrene opasna pitanja....
Ono sto ja vidim da su ETH devovi znali za masu potencijalnih problema:
http://vessenes.com/more-ethereum-attacks-race-to-empty-is-the-real-deal/

9.jun.... 2016

Evo i strucnija analiza kako se hack desio, mada ne treba zaboravit da su ovi ljudi debelo ukljuceni u ETH i da sigurno nisu 100% objektivni:
http://hackingdistributed.com/2016/06/17/thoughts-on-the-dao-hack/
-The main worry right now involves copycat attacks. Others can learn from this attack and launch the exact same one.
-On the one hand, rolling back the ethereum blockchain will send a terrible message. If contracts can be reverted, then how exactly are smart contracts any better than regular old paper contracts?

Naravno ako jedan insider pokrece ovakve probleme, treba se zapitat... a to sto na kraju kaze da ce ETH izaci jaci nek okaci macku o rep

Poslednja izmena:
A šta je ETH, molim te vrsni poznavaocu kriptovaluta koji je ovde od aprila 2016 ? Ajde mi molim te objasni tvoje viđenje stvari ovde ! Ti znaš ko mrači a ko zna.
Uvesti IQ test kao captcha za registraciju na forum, majke mi !
To dal sam ja od aprila 2016 napravio nalog ne znaci da ne znam nista. A to ko je i sta je ETH videcemo uskoro, samo sam izjavio da nema potrebe da pljujete cesmu iz koje pijete vodu i jos uvek nemam odgovor od doticnih pljuvaca...Nema potrebe da svoje frustracije zbog toga sto nisi prodao eth na 20$ ovde iskaljujes na meni jer veruj mi shvatices o cemu pricam kad budes isti taj ETH dizao u nebesa kad skoci cena x3 a vrlo verovatno i x5. Pljuvaces i dalje jedino ako ne budes imao novcica...

I sam $ je trpio i veće udarce i padove od ETH-a. Realnu podlogu odavno nema, a i pored toga je i dalje dominantno sredstvo plaćanja u Svijetu.

Na kraju će hejter svakako biti upravu. ETH će propasti, ali realno naučnici već mogu izračunati i kada će se Zemlja ohladiti, pa će i civilizacija kakvu sada poznajemo propasti.

ETH sasvim lijepo radi posao i zaboli me što neki Rus drži 70 ili 170% istog.
Jedino mi je žao što ne mogu lično upoznati tog lika, pa da ga častim za ovo što je do sada uradio.

Mada, vidim da neki znaju neke koji znaju... neke... ljude koji drmaju kripto valutama, pa neka oni preko istih pozdrave Rusa ;)

Poslednja izmena:
Pa niko vama ne brani da drzite bilo sta, takodje imate pravo da obozavate i promovisete premine i shitcoin-e sta je tu cudno (pa promovisano je 100 shitcoin-a ovde), jedino nemate parvo da nekog ucutkivate bez argumenata

ovo je tema o ethereumu a ne o hypu istog, i pozitivne i negativne stvari su deo iste teme podjednako!

Čudno je samo kako ti ne dosadi ;)

I sam $ je trpio i veće udarce i padove od ETH-a. Realnu podlogu odavno nema, a i pored toga je i dalje dominantno sredstvo plaćanja u Svijetu.

Na kraju će hejter svakako biti upravu. ETH će propasti, ali realno naučnici već mogu izračunati i kada će se Zemlja ohladiti, pa će i civilizacija kakvu sada poznajemo propasti.

ETH sasvim lijepo radi posao i zaboli me što neki Rus drži 70 ili 170% istog.
Jedino mi je žao što ne mogu lično upoznati tog lika, pa da ga častim za ovo što je do sada uradio.

Mada, vidim da neki znaju neke koji znaju... neke... ljude koji drmaju kripto valutama, pa neka oni preko istih pozdrave Rusa ;)
Posalji mu pivo na twitter-u :)

Ja sam izasao iz ETHa i strepio jos pre dve nedelje sa 0.0275, sada sam u lisku :) manje strepim ali opet citam gledam pazim dobro :) ocigledno samo ovaj siacoin ne *ebe nikoga, samo gazi...

Ko, ja to nigde nisam video.... licno sam se u pocetku plasio velikog premine-a i istovarao sam cim malo skoci... tada iskreno nista nisam predvidjao

dobo be coece sto ne kates da u tom zecu lezi gm :D dacu ti ja malo eth da prodas po vecom ceni ako mi kazes datum kad ce puknuti eth da znam da izadjem ranije.

elem: tacno je da se predvidjalo na svakom skoku da ce trajati jos 5-7 dana to se moze videti ako se motaju strane unazad par meseci, i tacno je da ce propasti ali ne pre postizanja nerealne i neocekivano visoke cene. isto kao sto ce i btc propasti tj pasti na 5$

do tada obratite paznju na ovo spustanje cene i pokusajte da se vozite na talasima sto eth sto btc (lsk,dao) :)

Nazad
Vrh Dno