Bosna, cudi me da nisu imali i u srbiji, verovatno dve zemlje gde se najvise krade struja u jevropiThe company had early mines in Bosnia and China, and most of its operations are now based in Iceland.
Prati li iko odnos ETH/USD na poloniexu dokacio maximum od 18.95, dok je na CEX.IO (kojeg obozavam) nocas dogurao i do 19.5$
Ne bi nikad povjerovao da ce u vrjeme pump-a btc-a, eth da skace
Evo, napisaću još jednom i neću više o tome...
Ko je pratio od kraja feb. i početkom marta sam pisao da je projektovana vrednost ETH (uvek pisao u $) za izlazak hemestead-a 9-12$ (na kratko dobaco čak 15$)...planirano izbacivanje DAO projekta je bilo odmah iza hemestead-a i planirana cena (nakon objave tog projekta) je trebala da bude 17-20$....pošto im se uzjeb@lo nešto oko projekta i pofalilo para za isplate istrešeno je nešto ETH i cena oborena na ~8$....sledi izlazak DAO i ponovni rast ETH ($) na prvobitnu zacrtanu cenu a ovaj rast sa BTC je upravo realizovanje prvobitnog plana (zato mnogima i nema logike da raste zajedno sa BTC) ...
Znamo da je ETH maksimalno centralizovan i "lako" se upravlja cenom a Vitallik i ekipa imaju neki zacrtani cilj i do sada im ide sve po planu (uz male korekcije). Naravno, trgovci su tu zbog pump-dump i oscilacije su neminovne...samo da napomenem da sam svoj zadnji ETH prodao 23.03 i od onda čuvam sve iskopano (nisam trgovac da prebacujem u btc i nazad u eth pa uvećavam štek)....kao što reko' u jednom postu ETH voz neću propustiti
edit:
friendly ghost Casper is close
Pratio sam ja sta si ti pisao, to je to, ali sta dalje? ostaje li na ovoj cjeni ili ide dalje?
Joj ala ce biti zabavno kad Vitalik obrne curak jednog dana ovde![]()
Logicno je da krene skakati kada ga uvale kinezimaiako lisk miruje ali definitivno se cena drzi ovako namerno!
dizali su i ltc u nebesa pa je sad zabavno citati kako kukaju, isto ce biti i sa btc-om
Zato u ovo fazi kopas i prodajes.
cheersKad predje na POS 90% vas ga vise nece hvaliti, posto ste rudari i sigurno necete ulagati ziv kes u njega, vec cete kopati ono sto tada bude bilo isplativo, verovatno kukajuci, jer ovakva isplativost kakvu dozivljavamo sa ETH-om je nenormalna.
po ovim tvojim recima onda je eth neki test sta ce biti sa btcomja cu hvaliti eth i kad predje na pos, a verujem i svi koji su ga kopali. Svaka mu cast na odrzavanju cene i isplativosti kopanja.
Tu nema pomoci, neki ce uvek kukati
@goldi Meni je bilo providno skroz da ce eth pratiti skok. Vec neko vreme se videlo da se nesto sprema opet. A btc je pomalo zabrinjavajuc, nocas nije imao snage da predje 710. Ako veceras ne krene, sutra ujutru ocekujem da padne dole.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari