Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Prosto receno sinko preterao si sa.smanjivanjem napona stavi to na 100 i ima da radi

Iskreno ne vidim cilj tog pretjeranog undervoltinga.
Ušteda energije minimalna, napajanje svakako nije granično, osim ako sa 700W ne tjeraš 4 kartice.
-100 je mjera, bar na mojim karticama.

ok namestio sam na -100mV tu sto je zezala ostale sve na -130mV radi sve ok sad je izbacio dwarf upravo moze li ovde neka komanda za failover i neki drugi port osim 8008 da radi?

sad kad izadje polaris ima da teramo 6 grafika sa 700w :)

Daj boze da Polaris bude dobro kopao lako cemo mi za napajanja ;)
Za Eth dosta ljudi smatra da ce 256 bita praviti problem, ostaje nam da cekamo, mozda ubace neku brzu memoriju, samsung/hynix pa bude dobar rudar.

pa i 380 je 256bita pa korektno kopa...meni elpide na msi 380 i one mi kopaju najbolje,nemam pojma do cega je,eth je lud coin

Poslednja izmena:
Pa kopa 20mhs, dok 390 sa 512bita kopa 30mh/s
Zamisli da polaris bude kopao 20mh/s to bi odma znacilo los rudar- tako bar ja to gledam.

Nemoguce... Konju se to ne desava, mozda poneki magareci kasalj...

poslato sa HUAWEI Ascend P6

Dao nas spasava, sreca :d da hoce biti jos neki projekat pa da izadjemo na 0.05 ;)
Mada koliko god cjena raste, diff jos brze raste.
Uskoro ce trebat 2 riga da se iskopa jedan eth :)

Dao kupovina ce da traje do 28.5.pa bice jos klimanja verovatno.

kako se pogodi da uvek prespavam pump :mad:

sta mu je taj dao, jel dobijamo neku kamatu kad ga kupimo ili ne

nemam pojma sta je :)
ali ce se sa njim trgovati od 28.05., mozda bude neki pump :)

DAO pa to je dao si ETH :)
Šalu na stranu mislim da treba nova tema za DAO a šta god da je DAO - 65 milki je sakupljeno za 14 dana a pod milike ne mislim na milka čokolade.

Zasto nova tema DAO nije coin to je konvezija eth-a, cist scam kao i eth ali eto ljudi i masa se navukla i neko ulozio velik $$$/BTC za pump

scam ako nekom i dalje nije jasno je primeni od 70 MILIONA eth-a!

Pa I Btc je scam. I Smart na proizvodnoj traci kosta 1.500eu ali ga prodaju za 15.000eu u malo prodaji. Da ovo nema veze jedno sa drugim al nece da skodi. Elem ja sam usao u DAO sa scam ethom pa cekam da izvucem neki scam Btc I onda neki bezvredni scam rsd hahaah. P.s. Srbija je scam zemlja pa zivimo hahaha

i sta onda sa njim? dobijamo kamatu ili cekamo da skoci cena pa prodas?

Znao sam... nije mi prosao sell na 0.0246 :S: Nadam se da ce ici jos malo gore.
Btw mreza je fino skocila.

Sramotno je i poredit BTC sa ETH, ako nekom nije jasno, onda stvarno :)

Niko vise ne pise ovde, verovatno se kopa nesto drugo

poslato sa HUAWEI Ascend P6

Drugari jedno pitanjce.Redovno mi ledi rig.Ne reaguje tastatura,mis a ne mogu ni ctrl-alt-del da upotrebim.Jedina mogucnost je hard reset. Ima li to veze sa memorijom,driverom ili konfiguracijom. Drvier je 15.12 (ubace u mapu ethereum) ali mi msiAB pokazuje 15.7.1. Win 7 ultimate 4xr9-380

Nazad
Vrh Dno