Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
pojavio se novi baja :D 660 rigova, snaga skromna :d taman doliko da ima za zvake :p

Moram se saltati na drugi pool, provaljen sam :p

DAO je vitalik?
zanimljiva stvar moze biti,kako da vidim kolko je do sad skupljeno eth?

Šta je taj DAO?

Tacno tako jedan deo ETH ce zarobiti u DAO i samim tim isti nece moci da dumpuju

I meni se cinilo ali nije radio Dwarf...

ja sam na cintronu, i celu noc mi nije radio, meni je bas zabo nisam mogao miner ni da ugasim bio je hard reset

Ja na obicnom mineru i sve mi je normalno radilo na dwarf-u, jutros drzi isti prosjek kao i zadnji 48h.
Da jos jednom napomenem nije stao ni na promjeni dagova preksinoc.

Ni meni clay nije stao na ethermine.org...

poslato sa HUAWEI Ascend P6

clay ne staje nikad, stane samo ako su karte nategnute receno po stoti put, ali nekima ni to nije dovoljno

Na nekoliko rigova sam probao Clay, i daje mi prosečno 25% manje. U čemu može da bude prob? Svuda je win 7 64bit, 4 GB rama, 15.7.1 drajveri...

I meni je clay davao 12-15% manje (w7x64, 15.7.1, 4GB ram, 16GB virtualne na disku) ... rekoh da probam sa clay i ispade da mi manje daje...možda je nešto do mene al' me mrzilo da čačkam dalje, tako da sam se vratio na staro proxy+genoil podešavanje (koji kod mene radi bez problema)....

Zar ne trebaju 15.12 driveri na clay?

Za clay jasno pise da treba 15.12, samo treba neko da procita...

Ja sam probao i 15.7.1 i 15.12 i clay mi isto daje nije bilo razlike, tako da mislim da nisu obavezni 15.12 driveri.

Jedino sto clay kopa 1min za dev-a ili 2 min ako se kopa Eth+dcr, u konacnici mislim da zeru manje daje, ja sam se vratio na staro kao sto @karanovicz kaze dok radi ne diraj, genoli. 15.7.1 driveri fino podesei rigovi i nikad problema sa stajanjem minera ni prilikom promjene dagova ni nekog iznenadnog stajanja.

Za clay jasno pise da treba 15.12, samo treba neko da procita...

Ne znam čemu pametovanje...
Pretpostavljam da se to odnosi i na Feniksa jer je čovek napisao svoje postavke i dobio (ako sam dobro video) 10% više...ja probao, dobio drugačiji/manji rezultat pa se nisam hteo više cimati oko toga i vratio na "stari" sa kojim nisam ni imao problem...
Valjda i ti Zex nekad eksperimentišeš ili se striktno pridržavaš svakog slova koje je napisano...:trust:

Dajte mi razlog sto ne mogu da sinhronizujem novcanik? Naime, sinhronizuje ga do pola u stane, stoji da ima peerova ali nece dalje...nekada do pola nekada vise od pola. Brisao sam sve pa ponovo i mist i ethereum direktorij, stavljao port 30303 i nece???

meni clay radi sa 16.2.1 isto kao i sa 15.12. Ne staje prilikom menjanja DAG-a i deluje mi kao da daje tih 3-5% više koliko je naveo čova (konkretno 2,6 novčića umesto 2,5 po danu, ethi defaultni dakle 8). RAM prazan, virtuelna memorija puna. Pretpostavljam da sa clayom može opušteno da se kopa sa 2Gb rama.

Poslednja izmena:
Toogood, jel imas prostor na disku

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

imam 500gb, probao sam u geth i opet stade...pa sam ubacio port 8545 i za sada ide...videcu sta ce biti...ako ne bude islo probacu preko json

Poslednja izmena:
Nisu potrebni 15.12 driveri da bi clay radio. Clay preporučuje 15.12 jer su se navodno dokazali kao najstabilniji, ja sam negde na 15.12 a negde na 16.5 jer mi 16.5 daje vise na slabijim kartama (meni). I do sad nigde nije zakucalo.

Ne znam čemu pametovanje...
Pretpostavljam da se to odnosi i na Feniksa jer je čovek napisao svoje postavke i dobio (ako sam dobro video) 10% više...ja probao, dobio drugačiji/manji rezultat pa se nisam hteo više cimati oko toga i vratio na "stari" sa kojim nisam ni imao problem...
Valjda i ti Zex nekad eksperimentišeš ili se striktno pridržavaš svakog slova koje je napisano...:trust:

Predugo sam ja u ovome i previse sam vremena potrosio da bih i dalje nesto eksperimentisao, ako cova (Clay) kaze da treba 15.12 , sto se mene tice OK, vezi konja gde gazda kaze... I ne vidim sto je to pametovanje jel isto tako treba da pametujem pa da u diesel auto sipam benzin ili da leti ukljucim napajanja na 110V da bi se manje grejala???

Ja sad sad u fazonu : Plug and play and run away!!!!
moram do poste stigli mi extenderi od 30cm... :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno