Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Povecaj virtualnu memoriju na 16gb I tacno na 24h udji na rig ugasi miner I upali ga.
Viruelna memorija već na 32GB. Svašta sam probao. :)

Ako bude kucalo i dalje karta će pre da leti napolje nego što ću da resetujem miner svakih 24h... Pravim treći rig, nemam baš volju da se stalno kačim na svaki od njih.

Ako bude kucalo i dalje karta će pre da leti napolje nego što ću da resetujem miner svakih 24h... Pravim treći rig, nemam baš volju da se stalno kačim na svaki od njih.

Jednostavno do ploče je problem brlja sa 5 ili 6 grafi na istoj, dok sa 4 grafe ni da zucne. Ja sam se tolko baktao da sam sve probao i spuštao klokove GPU/MEM držao sam i na DEF sve radi tako najviše ali posle dva dana zabode miner samo i to je to. Jedino kažem nisam probao da dodam cooler da hladi ploču, istripovao sam da se greje tipa south bridge. E sad ako je do odabira 5 grafi sa istom memorijom to je već lutrija i cimanje jel uvek može da se desi da stigne neka sa elpidom. Aj baš nek neko da predlog za ploču gde radi 100% 5 grafika? A da ne košta bubreg :p

Da bi bio siguran da je do karte problem nije dovoljno ni to sto smanjujes napon. Kupi sve novo BTC pro plocu, 16gb kit DDR3, G1820 i promeni sve nove ekstendere pa probaj i da ih kombinujes. E ako onda i dalje zeza i puca na -80 ili -60mV to je do karte jednostavno takva je upala karta najbolje da se izdvoji iz riga.

Da li moze ploca B85 Anniversary provereno da radi sa 6 karti?

Ajde bar zbog budućih rigova ako nije problem da mi neko baci pp sa podatkom gde vi nalazite btc pro ploče.

Iz iskustva, nemojte gubiti vreme i silovati rigove sa 6 karti optimum je 4X sve ostalo je horor, za 6x vam treba najmanje 1.2 KW napajanje a i to je pitanje kad se bude nesto drugo kopalo, za razliku u napajanjima kupite plocu i proc i ne boli vas glava.

Iz iskustva, nemojte gubiti vreme i silovati rigove sa 6 karti optimum je 4X sve ostalo je horor, za 6x vam treba najmanje 1.2 KW napajanje a i to je pitanje kad se bude nesto drugo kopalo, za razliku u napajanjima kupite plocu i proc i ne boli vas glava.

+1 i ovako je sve ovo budzevina, bolje da je manja nego veca budzevina :)

btw. oce li se ovo odbiti negde, tj. gde kupovati???

Poslednja izmena:
Rigovi sa 6 kartica su po meni extra, dva napajanja jedno 850 i drugo od 750w i teraj...
Ja cu sad da pravim jos jedan rig i samo 6 kartica dolazi u obzir...

poslato sa HUAWEI Ascend P6

Poslednja izmena:
Vec dobro utvrdjen scenarij cim BTC mrdne gore krene panika i nagli pad eth-a.
Opet ovo lici da btc nece daleko i da ce se opet eth stabilizovat.

Bice ovo moon za LTC

Kako sa Poloniex-a BTC konvertovati u USD?
Vjerujem da treba iskoristiti ovaj skok BTC-a.

i sta je do kraja istina sa clay minerom?jel daje manje il je ok?
opet mi se spucao komp sa genoil 0.6 na pravljenju DAG

I meni se spucale sve masine koje nisu na clay mada bilo je dosta ne obrisanih dagova pa mozda i zato...

Znaci ne gine mi edit biosa na ostalim kartama :S:

Samo da pitam. Jel vi imate svi toliko memorije?Meni u setingu stoji 6036mb maximum. Imam 4 gig rama

a kolko daje clay u odnosu na prethodne verzije?
u majneru izgleda ok,al kolko je na dnevnom nivou

predjite na clay i nema problema, sve radi i dobijete malo vise

I kod mene clay radi bez problema.

5 minuta slave za clay je stigao ... samo da ne prodje ko sa monerom posle :D ...

ETH opet ide u bunar :(

Nazad
Vrh Dno