Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
kako je dobro sto je pending samo do 36 konfirmacija,za razliku od nekadasnjeh 750

ja imao neku sicu, probudim se slucajno jutros bas bas rano... vidim skocila cena, ispascu pametan ako prodam.... i prodam, a ono sad skocilo jos poprilicno :D

sad probah clay 4, na oko daje MNOGO vise serova u mineru, videcemo za par sati na pulovima...

onaj najnoviji mi davao ocaj na coinotron, 12 sati radio, prosek 52mhs.... genoil i ostali mi davali 56.
sad cemo da vidimo 4.0

Poslednja izmena:
serove najbolje mozes da vidis na dwarfu,stavis dve iste masine sa dva razlicita minera

Kao sto sam rekao pre par nedelja cena ide dole do 1.5m ko je kupio neka je sretan...ja jesam i pratim ove talase prilicno dobro sa greskom od 10% od vrha...evo izasao sam na 225m pa cu kupiti na 219 i idem na 232 opet...

Kad pustim miner. Pokazuje sve 5 grafike i svaka daje po 21.6mh u pitanju su r9 380 strix. A dcr daje 1600mh. Jel on kopa istovremeno sve ili jedno pa drugo? Dal je realno ovo s obzirom da vise od 20.5 ne mogu da izvucem sa ostalim minerima? Drajveri 15.12

Sent from my HUAWEI Y530-U00 using Tapatalk
ja dcr ne kopam , samo eth zbog problema sa nedostatkom KWh...

nego pitanje: jel moze ovaj claj da kopa preko proksija

Uračunajte i clay 5% proviziju pa na kraju saberite sa kojim više dobijate...

kao prvo clay ima 1 i 2 % fee, a daje do 5% vise i mnogo je stabilniji i najveci plus NEMA ****** sa DAG-ovima i sistem sada moze da radi i sa manje rama (jos samo cekamo da i karte sa 1 gb rama pocnu da rade i da nam vrati ubrzanje sa pocetka kopanja)

ja dcr ne kopam , samo eth zbog problema sa nedostatkom KWh...

nego pitanje: jel moze ovaj claj da kopa preko proksija

clay NE radi preko proxy-ja nego preko stratuma i tako je brzi u odnosu na druge minere, a dodatno ga ubrzava i brza manipulacija sa DAG fajlovima (koji se sada prave u memoriji GPU-a)

druze sa ovom cenom moze mirne duse da se kopa i skroz u crvenoj zoni

To treba izracunati dobro sa Claymore-om bilo je to XMR mnogo vise!

izgleda da negde gresim kod bat-a za cointorn miner mi se iskljuci (pricam za clay) jel moze neki bat-cointron :D hvala unapred

ps. nasao gresku, radi

Poslednja izmena:
Ja jedino da pokusam bez dcr, ovako dual mi daje nekih 10 posto manje nego sto pise u mineru. 60mhs vs 54 na ctron

ne gledaj koliko pise na poolu. Uporedi sa zaradom, nek prodje 24h

treba staviti na papir i videti da li se isplati kopati i dcr sa 75W vecom potrosnjom po rigu(4 grafike)

Pustio sam opet clymore iako sam probao prvu verziju. Sad sam pokrenuo 2xR9 380 cisto da vidim ti 21+MH/s i naravno nema sanse jedino nisam probao samo eth da kopam.
Ovo je slika Eth+Dcr i pitanje je da li se ista vise zaradi ako se uzmi dev fee, pa fee za DCr pa veca potrosnja struje... sve to treba dobro preracunat iako ostaje pitanje je jeli vrjedno przenja grafika.

Untitled.png

Poslednja izmena:
koliko vam bacaju sherova po satu karte na coinotronu sa ovim claymore minerom?
ne znam koji je uopšte share diff tamo tj da li je varijabilan ili svima isti

Pustio sam opet clymore iako sam probao prvu verziju. Sad sam pokrenuo 2xR9 380 cisto da vidim ti 21+MH/s i naravno nema sanse jedino nisam probao samo eth da kopam.
Ovo je slika Eth+Dcr i pitanje je da li se ista vise zaradi ako se uzmi dev fee, pa fee za DCr pa veca potrosnja struje... sve to treba dobro preracunat iako ostaje pitanje je jeli vrjedno przenja grafika.

Pogledajte prilog 199331

Koja grafika? Klokovi su ti na 1010/1450, meni na 1100/1500 daje 21.6

Pogledajte prilog 199331

stavi 1010/1500

da,nisam jos tacno izracunao da li mi se isplati da silim grafike i zbog dcr-a

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno