sta je ovo cena gore dif dole![]()
Kad pustim miner. Pokazuje sve 5 grafike i svaka daje po 21.6mh u pitanju su r9 380 strix. A dcr daje 1600mh. Jel on kopa istovremeno sve ili jedno pa drugo? Dal je realno ovo s obzirom da vise od 20.5 ne mogu da izvucem sa ostalim minerima? Drajveri 15.12
ja dcr ne kopam , samo eth zbog problema sa nedostatkom KWh...Kad pustim miner. Pokazuje sve 5 grafike i svaka daje po 21.6mh u pitanju su r9 380 strix. A dcr daje 1600mh. Jel on kopa istovremeno sve ili jedno pa drugo? Dal je realno ovo s obzirom da vise od 20.5 ne mogu da izvucem sa ostalim minerima? Drajveri 15.12
Sent from my HUAWEI Y530-U00 using Tapatalk
Uračunajte i clay 5% proviziju pa na kraju saberite sa kojim više dobijate...
ja dcr ne kopam , samo eth zbog problema sa nedostatkom KWh...
nego pitanje: jel moze ovaj claj da kopa preko proksija
Pustio sam opet clymore iako sam probao prvu verziju. Sad sam pokrenuo 2xR9 380 cisto da vidim ti 21+MH/s i naravno nema sanse jedino nisam probao samo eth da kopam.
Ovo je slika Eth+Dcr i pitanje je da li se ista vise zaradi ako se uzmi dev fee, pa fee za DCr pa veca potrosnja struje... sve to treba dobro preracunat iako ostaje pitanje je jeli vrjedno przenja grafika.
Pogledajte prilog 199331
ne gledaj koliko pise na poolu. Uporedi sa zaradom, nek prodje 24h
Pustio sam opet clymore iako sam probao prvu verziju. Sad sam pokrenuo 2xR9 380 cisto da vidim ti 21+MH/s i naravno nema sanse jedino nisam probao samo eth da kopam.
Ovo je slika Eth+Dcr i pitanje je da li se ista vise zaradi ako se uzmi dev fee, pa fee za DCr pa veca potrosnja struje... sve to treba dobro preracunat iako ostaje pitanje je jeli vrjedno przenja grafika.
Pogledajte prilog 199331
stavi 1010/1500
Koja grafika? Klokovi su ti na 1010/1450, meni na 1100/1500 daje 21.6
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari