Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
ma jok za diff nnnije kriv asic vec developer .. dajte mi polugu i ja cu umesto 33t da stsavim 50 .. ili mozda zelite da bude kao nekad 6 - 8 .. :D

Hehe ovo kao da je 2013god. Tako smo i za BTC pričali. Pogotovo dok niko nije verovao da postoje Asici (ring a bell)

Ovo bi moglo da potraje još 2-3 mjeseca i...

Krenuo je novi talas, samo da tako nastavi...Zazalice oni, koji nisu verovali u eth...:D

to su ti komentari kad skače :p poručujem 20 grafika odma hahaha (šalim se)

Ako nekoga to uopšte zanima: poterao sam uspešno 6xMSI 380, na ploči Asrock H97 Anniversary, sa 5 usb risera i jednom karticom u ploči na win10 i uz korišćenje dva napajanja. Problem je bio naizgled banalan ali tek sa drajverima 16.2.1 je sve proradilo. Negde sam samo ovlaš pročitao da su 15.7.1 i 15.12 generalno dobri drajveri ali pre svega za r2xx i ranije verzije kartica pa rekoh da probam. Fura 120Mh/s trenutno. Idemo na rig broj 2, 6 x Gigabyte 380 :) .

Zasto je morala jedna karta u slot ha H97 annivers?

pa nije morala, previše bi bile stitsnute na vrhu kaveza pa sam je ubo dole. Takođe ušteda jdenog risera.

Čekaj par dana pa javi jel radi. Meni ista ploča 5x380x već sam pisao radi 2 dana ili 1dan i pa zabode miner. Doduše 15.12 drajveri i 1x na 16x riseri. Možda su ti USB riseri Lek ko zna.

Ako su stvarno asici na mrezi, imamo jos mesec dva rudarenja i cao?!

a sto je najgore od svega jesam napisao pump ali nisam ocekivao ovakav....i u ovoj igri 0.017-0.0155....ostali mi orderi na 0.0173 i nesto na 0.02 :/ ...bem ti srecu ...al dobro ja sam boranija :D

Ljudi, radujemo se pumpu na 0,02 kao da je četvorku probio... Polako, sroka se to za čas. Nije loše za trgovinu, ali nema ni razloga za ushićenje. Manje boli dump kada se ne očekuje previše.

Vec par dana sam ocekivao da krene. Danas je neko nakupovao brdo novcica, kapiram da ne kupuju dzaba. Meni se opet cini da ce to jos gore da ide ovih dana.

Po svim pokazateljima bi trebao gore, eh kada bi se vratio na staru slavu, kao u martu na 0.03 i vise. :)

Meni lici da BTC nema snage da ide prema 500$ pa su ljudi odlucili da se opet malo bace na ostale coine, naravno eth tu dolazi kao broj 1, ocekujem i druge novcice da se malo trznu, a BTC opet da se vrati u onu zonu do 420$.
Svi ocekuju taj pump pred polovljenje btc-a, a mozda odluce da to ostave tek nekad za jesen...

Da se nadovežem i malo pojasnim moj prethodni post...ljudi kupuji ETH da bi ušli u DAO...što će reći da je ovaj rast ograničen...

Poslednja izmena:
kad se kupi dao sa eth-om, ti etheri bivaju unisteni posle.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ne mora da znaci karanovicz, moguce da ce ulaziti u dao i dalje ozbiljnije jer mu raste kapitalizacija :) verovatno ce ici gore jos...

Iako moram priznati da mi se ne svidja uopste ovaj dao...smrdi na piramidu i smrdi na onecoin i smrdi na prevaru...nadam se da nisam u pravu

Poslednja izmena:
ovo je klasican P/D ne palite se bezveze, sve dok ne iscede pilicare :)

i bre pilicari ti krivi ccc :D

pa ponudi 0.024 0.026 za eth pa ces videti kako ce krenuti trgovina , kreni u mali rizik i trguj u padu od 0.026 -0.018 i izvlaci dobit kao iskusan trgovac

ja sam slab trgovac, kad kog sam krenuo da trgujem na kraju ispadnem kratak. i zato cekam vrh talasa , istresem a vi posle trgovci igrajte se ,ja se vise pecati ne mere, i ko da ne znas da je struja luksuz :p ...

Vrh Dno