Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Dao si misljenje onako kako tebi odgovara.

Ne mozes ga predvideti ni malo.

Bice oscilacija svakako ali narednih meseci ga ocekujem na ispod 0.01. Pogotovo ako BTC ode preko $600 u narednih 5-6 nedelja.

Dao si misljenje onako kako tebi odgovara.

Ne mozes ga predvideti ni malo.

Bice oscilacija svakako ali narednih meseci ga ocekujem na ispod 0.01. Pogotovo ako BTC ode preko $600 u narednih 5-6 nedelja.

i ti si isto dao misljenje kako tebi odgovara, sve u vezi eth-a je jako tesko predvideti, jer moze lako i gore i dole

Ja sam uzeo lovu na ETH i otisao sam dalje. Ako ikada opet nanjusim kad je povoljan ulazak u ETH, uleticu. Ali sumnjam da ce skoro.

Pa nije bas samo kako meni odgovara.Valjda i tebi tako odgovara:)

Ako pogledas sliku ispod, videces da je volume kod prvog pada neuporedivo veci od drugog dna.To govori da je kolicina prodavaca presusila sa prvim padajucim talasom i da drugi talas nije pratila adekvatna prodaja.Sada treba videti hoce li se stvoriti kriticna masa kupaca.Ako to bude, eto nas za cas do 0,030.Ako ne bude kupaca ,mrljacemo izmedju 0,015 i 0,0235 dok ponovo jedna strana ne preovlada

ETH.jpg

d9a61b6790d1a67aa7a832aa207db2f7.jpg

Radi li ovo kako treba?
Kako se provjerava stanje na nalogu? Treba li mi za to neki wallet?

Hogar minuje 2 nedelje, vec je strucnjak za berzu i predvidja sa 100 posto sigurnosti :-D

Ni manje recenice ni vise izjava,)

1)Hogar minuje 2 nedelje.
-Tacno.Efektivno i manje.I mogu reci da pojma nemam o majnovanju.I bez pomoci nekoliko fantasticnih momaka verovatno bih jos brljavio oko BAT-a

2.)Vec je strucnjak za berzu
-Berza nema veze sa majnovanjem .Strucnjak nisam ali se bavim berzom(hobisticki) desetak godina.Ipak hvala na komplimentu:)

3.)Predvidja sa 100% sigurnosti
-Ehh, kamo srece da je tako_Onda mi to ne bi bio hobi.:)Inace bih od toga ziveo

-P.S. Kako sam na ovom forumu dobio puno nesebicne pomoci, namera mi je da i sam dam neki mali doprinos .Analiza mi mozda i masi, ali barem da unesem malo optimizma u pogledu kretanja kursa:)

Poslednja izmena:
Ali jesi lepo potrefio, mislim da je bila iskrena ivicina izjava :)

Tja, mozda opet potrefim.:)

Mislim da ne treba gledati samo odnos bitcoina i ETH. Ako npr bitcoin skoci na 1000$ a ETH padne na 0.01 onda je to bolja situacija nego danas. Takodje je bitan i odnos evra i dolara ukoliko pretpostavimo da vecina menja bitcoine za Evre.

Dobro, to znamo :) samo ti potrefi jos par puta ovako :)

Poslednja izmena:
Tja, mozda opet potrefim.:)

Mislim da ne treba gledati samo odnos bitcoina i ETH. Ako npr bitcoin skoci na 1000$ a ETH padne na 0.01 onda je to bolja situacija nego danas. Takodje je bitan i odnos evra i dolara ukoliko pretpostavimo da vecina menja bitcoine za Evre.

uh :) sve se slazem ali se za evro/dolar odnos ne slazem. dolar nema buducnot a evro jos manje. ovde ce sutra (za godinu dana mozda dve) juan da caruje.

... i kada je dolar bio mnogo slabiji ameri su uvek racunali odnos 1:1 (najprostiji primer cene grafika).. sta god da je bilo u proslosti uvek su isli na stetu evra. danas je dolar mnogo "jaci" , zahvaljujuci petro dolaru (dogovor amera sa emiratima da se nafta prodaje uskljucivo za dolar od pre 60-70 godina), tj zahvaljujuci nosacima aviona koje su ameri postavili na kljucna mesta u svetu i kontrolisu glavne puteve nafte , sa jedne strane su zeznuli glupe evropljane,koji su uveli sankcije protiv rusije te su sami sebi sekli granu na kojoj sede i naterali svoju ekonomiju u jos vecu recesiju. s druge strane javni dug amerike je toliki da ne mogu da zamislim , americke zlatne rezerve ne postoje, zlatne poluge zapadnih zemalja koje su u americi ne postoje, ako ih ima a ne verujem da ih ima vise od 10% od onoga na papiru. nemacka vec dve tri godine pokusava da povrati pola svoga zlata iz amerike , ne da ne mogu povratiti nego nije im dozvoljeno ni da izvrse inspekciju nemackog zlata. i ko sto mi proizvodimo toalet papir ,ameri stampaju dolar ,rade stamparije 10 dana nedeljno bez prestanka. to je prava magija. i kada balon pukne ode sve u Q... :D

ko god je pokusao da ugrozi petro dolar , mirise ljubicice iz korena .

jednog dana bice btc na i vise 1000 dolara , za razliku od dolar , btc i ostali "shitovi" su (je) valuta na realnim osnovama. samo da izbegnemo fallout scenariju :D

Pa dobro...ko podlegne pritisku nek' se posle kaje (ne mislim na trgovce, njima je ovo raj :D)...meni taj info znači samo da postoji velika potražnja (i budući rast) jer iako je vrednost pala (sa ~$15=>$8) još uvek održava dobru profitabilnost...neki drugi bi nestali sa scene da se ovakvo nešto desi...

Poslednja izmena:
Suska se okolo da ce prva reforma da bude SDR. Skoro je i Juan usao u korpu valuta.A onda se igrarija ponavlja.Dakle MMF ce stampati SDR-ove kao sto to danas radi USA sa dolarima. Kad i to pukne sledi virtuelna valuta.
E to ce onda biti raj za bankare.Kao prvo moci ce da se uvedu negativne kamatne stope na depozite.Zatim, naplata poreza ce biti 100%. Nece biti ˝run on the bank˝, jer vise nece postojati slamarica.Dakle apsolutna kontrola novcanih tokova

...i tada ce se oformiti jedna svetska valuta , formirati jedna svetska vlada.. i ustolicice se antihrist u jerusalimu , glavom i bradom :... P

shalom :)

Suska se okolo da ce prva reforma da bude SDR. Skoro je i Juan usao u korpu valuta.A onda se igrarija ponavlja.Dakle MMF ce stampati SDR-ove kao sto to danas radi USA sa dolarima. Kad i to pukne sledi virtuelna valuta.
E to ce onda biti raj za bankare.Kao prvo moci ce da se uvedu negativne kamatne stope na depozite.Zatim, naplata poreza ce biti 100%. Nece biti ˝run on the bank˝, jer vise nece postojati slamarica.Dakle apsolutna kontrola novcanih tokova

Zlato,zlatasce,zlatunasce

***,to moze i sa parama, i sa kriptom, i sa bankama. Oci otvorene,znanjem potkovan i napred :)
Sorry za off.

Ova sinhronizacija traje beskonačno dugo. Da li je ona potrebna i kada se kopa u nekom poolu?

pa moras da kopas na poolu, prevelika je snaga mreze da bi mogo nesto sam da uradis...

OK je to, samo pitam da li je potrebno raditi simhronizaciju ili pool vodi računa o tome?

Nazad
Vrh Dno