Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
ako se placa po rigu, onda je malo papreno. 40 dolara je mnogo

Pa jeste preskupo s obzirom da kazu da je klasican linux. Zato i pitam ima li neko link cini mi se da je neko reko da moze na flash od 8gb i da moze da se skine free

Sent from my HUAWEI Y530-U00 using Tapatalk

Postovanje svima na forumu, posle skoro decenije vracam se na IT scenu pa bi voleo da se druzim sa vama

Vidim da ima stvarno kvalitetnih i obrazovanih osoba. Nabavio sam par rigova sa 380icama i kopam nekih 40 dana. Kopanje razumno opada sa vecim difom ali me interesuje da li neko prati svetske finansije i ima informaciju zasto je doslo do pada vrednosti ETH za 40ak posto. Hvala

Poslednja izmena od urednika:
AMD je ocistio lagere,pa prestao da odrzava cenu.

Edit:
Sorry,morao sam... :d

pa eksperiment zvan eth , se blizi sretnom kraju, sada ide po inerciji i niko vise ne planira da da vise $ mego sto mora. najverovatnije ce cena pasti do kraja kopanja,a diff ce ako ne ici gore ono ostati isti, koliko dole cemo vec videti. moram priznati da je eth nije shit cojn vec da je prava shitcina, sve je bilo lepo dok smo ga prodavali za btc i onda najverovatnije smo poceli vise da torbarimo, nadajuci se rastu...:)

Ccc
pazi ovo sitcina, novcic koji je izdrzao 8-9 meseci kopanja, stalno bio manje ili vise isplativ??? pa 99.9% svih novcica na sceni i moru onih koji su nestali za 5-7 dana sa market kapom od 5-6 BTC-a kakvo bi onda ime dao???

Opet ga sahranjujete :p Ja stvarno ne znam šta oćete novčić vredi oko 8$ Diff je visok i biće još veći ali šta da se radi. Ali ajde da se pridružim kuku lele i kuku kuku. E sad ako padne ispod 5$ onda da kukamo ovako sve je ovo extra. Uostalom pojaviće se posle ETHA neki SHLBZLBZ coin koji će biti ok da se kopa...

P.S. ako skoči stižu postovi vraća se i ETH forever i tako je i kupujem još 10 grafika haha :p odluke se donose u danu.

ma totalna propast...kupujem rigove od nezadovoljnik novih kopaca da ih resim muke da vise ne idu u minus :)

+1

poslato sa HUAWEI Ascend P6

:)

ko izdrzi (prezivi) pricace...

ma menjacemo odluke mozda 2-3 x na sat he he he

Opet ga sahranjujete :p Ja stvarno ne znam šta oćete novčić vredi oko 8$ Diff je visok i biće još veći ali šta da se radi. Ali ajde da se pridružim kuku lele i kuku kuku. E sad ako padne ispod 5$ onda da kukamo ovako sve je ovo extra. Uostalom pojaviće se posle ETHA neki SHLBZLBZ coin koji će biti ok da se kopa...

P.S. ako skoči stižu postovi vraća se i ETH forever i tako je i kupujem još 10 grafika haha :p odluke se donose u danu.

i ja bi kukao da sam nedavno usao na ETH :)

Kukaju "torbari" jednostavno ljudi su kopali-kopali u nadi da ce cjena samo rasti, e pa ne moze stalno rasti mora nekad i da pada, pogotovo u periodu kad se ocekuje polovljenje BTC-a i rast cjene istog tesko da postoji neka sansa za rast ne samo eth-a nego bilo kog coina.
Ovako moze biti sporadicni izleta kao FTC ali sa mizernim volume-om.
Za neki ozbiljan rast bilo eth-a bilo nekog drugog shitcoina treba da se cudo desi.

Dovoljan je razvoj a njega nikad vise na bilo kom coinu...

moram jednu malu opasku u vezi btc_a i polovnjenje ..

slazem se za polovnjenje i pad btc_a ha ha ha zasto tako pisem , pa svi ocekuju da kada se desi polovnjenje rewarda da ce cena otici gore , medjutim da li se secate sta se desilo kada se doge polovio , ltc kada se polovio prvi put .. jeste da se pred polovnjenje cena digla , ali se cena i prepolovila posle polovnjenja ...zasto bi bio btc izuzetak iz ovoga sto napisah ? :D

zato sto je i kod btca cena pred polovljenje otisla gore i onda je pala 8 puta u odnosu na pik pred polovljenje.

ne...
zato sto ne kopam vise tamo :d

Evo ga i dwarf
DB maintenance today from 17:30 GMT. Pool nodes work. Website will be down for one hour.

Može li neki link za podešavanje Windows 8.1 za ovaj posao?

Ljudi ne bojte se.Nema pada dalje.Evo napravio duplo dno na oko 0.015 kako je i predvidjeno.Sad neko vreme moze da se kotrlja izmedju 0.015 i 0.0235. Druga varijanta je povratak ka 0.030. Postoji i treca varijanta ali hajde da budemo optimisti.,)U svakom slucaju jos bar 2 nedelje nece ispod ove cene

Nazad
Vrh Dno