hogarstrasni
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 06.04.2016
- Poena
- 155
Za monitoring tempa i OC_a probaj sapphire trixx ili AB.
Sent from my HTC using Tapatalk
E pa da,onda tebi radi istom jacinom kao i meni do pre neki dan... Moracu da menjam sistem, drajvere sam reinstalirao vec, probao vise minera...Rig sa koga je snimakPogledajte prilog 198510 je konkretno 3xSapphire R9 380 Nitro, ''svjež'' Windows 7 SP1 X64 (ranije je bio Windows 10 Pro X64). Sve to fino radi, čitaj kopa, ali ne mogu da vidim napredna podešavanja a samim tim mi je onemogućen bilo kakav monitoring temp a da ne pričam o eventualnom OC..Ne pričam o jednom rigu nego o svih devet a pojava je čist random - jednom radi drugi dan neće. Sve je nova oprema, različite ploče i cpu, ram. Grafike samo R9 380, R9 380X i R9 390 (nisu kombinovane - samo iste po 3 ili 4 komada u rigovima). Sistem je bio Win 10, problemi pa Win 7 opet ista pojava...wtf.
Pozdrav svima,
kopam Ethereum oko mjesec dana (R9 380, R9 380X i R9 390) i imam 8 rigova. Imam jedan neuobičajen problem sa AMD driverima koji do sada nisam vidio. Na slici se vidi i o čemu se radi. Postavim sistem (Windows 10 ili Windows 7 x64) instairam drivere ( 15.7, 15.12, 16.1 itd) i onda se desi da ne mogu otvoriti Catalyst interfejs ali miner uredno radi. Ne mogu da: očitam klokove, temperaturu itd. Da li je neko imao ovaj problem? Hvala na odgovoru.Pogledajte prilog 198503
Nisam do sad kopao eth pa nisam pratio ovaj forum koliko treba mem za 4x280x, za X11 mi je bilo dosta 4G, e sad za ETH nisam siguran.
Ma kakv clay, ajmo zajahat FTC :d
pa po whattomine ko ima 750ti sad rok kao eth na vrhuncu snage![]()
ovaj dif nas ubi![]()
Pa sta ste ocekivali momci, da ce imati za sve i da ce trajati duuugggooooooooooo a da se pritom na mrezu nakaci brdo novih grafika...
Ja sam taj ETH kopao 3. dan od izlaska... Sad mogu malo i da odmorim dok se ne pojavi nesto sledece...
poslato sa HUAWEI Ascend P6
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari