karanovicz
Slavan
- Učlanjen(a)
- 25.09.2007
- Poena
- 410
Samo kopajte ljudi jer ovo ce se kopati jos malo na ove kolicine. Uskoro cemo biti sretni ako iskopamo jedan-dva komada.
Misliš mesečno
Samo kopajte ljudi jer ovo ce se kopati jos malo na ove kolicine. Uskoro cemo biti sretni ako iskopamo jedan-dva komada.
Sta je isplativije?Necemo ga kopati jedan dva komada ima isplativije
Misliš mesečno![]()
Sad ce da dobijes neko kviz pitanje...Sta je isplativije?
Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока
..Jel normalna ovakva oscilacija u hash rate
ovako to kod mene 4x380 Pogledajte prilog 198203
Ja mislim da si prenategao local ili global work komande u bat fajlu druze, tako je meni razbacano davala kad sam se igrao sa vrednostima te dve komande, ne bi li nasao sweet spot...Ako je to slucaj i kod tebe, moj savet ti je da samo ostavis farm-recheck 200 i -G komandu, ako si na proxyju i to je to, brisi global i locak work, jer to miner sam izracuna najbolje za tvoju kartu, tako ti je optimizovano i milina...Jel normalna ovakva oscilacija u hash rate
izasla novija verzija minera
Claymore's Dual Ethereum+Decred AMD GPU Miner.
=========================
Latest version v2.0:
- Added Stratum support for Decred.
- Added "-esm 2" option for "miner-proxy" Stratum version - for such pools like coinotron, coinmine, etc.
- Default "-dbg" value is "0" now, log file is created by default. You can disable it with "-dbg -1" option.
- If GPU thread hangs and its speed is not updated, miner shows zero speed for that card.
- Added "-wd" option.
- Added "-r" option.
- Additional checks related to DAG files: checking disc space, removing invalid DAG files.
- Bug fixes.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari