Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Neki je ovde udarila suncanica, ETH ce za mene biti DJUBRE sve dok je u opticaju sa 90% premine!!!!
To ne znaci da ce puci, vec je verovatno krenula P/D sema, a vi pametno da nema posle kukanja

Upotrebna vrednost??? za sada jedino BTC ima upotrebnu vrednost, ETH je projekat ali sa GROMILOM putera na glavi!

Poslednja izmena:
Ako me sjecanje dobro sluzi 10 marta profitabilnost je bila duplo veca.
Untitled.png

Ako su ovi likovi pametni, a mislim da jesu, onda još neće odustati od toga da nas i dalje goje. Po toj logici, za koji dan bi trebalo da usledi fin skok čiji je osnovni zadatak da pošalje sublimiranu poruku "Stidite se, kako ste mogli da posumnjate u nas i ethereum?". Osnovni cilj svega toga je da i kada dođe kraj igranke i počne nezaustavljivi sunovrat, deo nas i dalje ostane veran, kupuje i troši svoje btc na njihovu valutu/platformu/upotrebnu vrednost/šta god, čega oni imaju 90 miliona spremnih da nam ih uvale. Tako to rade majstori! ;)

Jucer sam reako prvo mora probit 0.022 bilo je malo optora ali slomili su ga, sad ide na 0.02 kako je krenulo vjerovatno kad ovde probije ide pravo u bunar.

bas je bilo tesko slomiti kad nije bilo volumena isto tako se cena moze oporaviti veoma brzo

Mene kao minera ta cena i ne intresuje mnogo kad je coin i onako za par meseci POW ..nama treba coin koji nije premine ..koji ne bi bio POW vec POS od sad pa do kraja zivota ,koji bi vredeo jedno milijardu $ i koji bi bio ASIC resistance

gledajuci grafikon meni ovo lici da se neko istresa pomalo....onako lajicki gledano....1x na da se istrese eth u vrednosti od 3-6k btc-a.....sad da neko potrosi 6k btc-a na pump ode na 28 lagano

To mnogi od starih minera cekaju vec godinama al ga nema

I tako, pade isplativost za 7 dana 40%... Ako ima onih koji su prodavali zlatne zube i bakin nakit sad se ceskaju... :d ( DA BUDE JASNO OVO JE CISTA SALA I NISTA DALJE OD TOGA )
Meni eto osta jedna kartica koja jos uvek nije zaradila samu sebe ali lagano doci ce i taj dan, samo strpljivo momci bez panike...

Meni se čini da ti sam sebe bodriš i tešiš :)

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Ma ja idem po kucu i :
[video]https://media.giphy.com/media/3o85fZVbJjvqBouxr2/giphy-downsized-large.gif[/video]

Ubrzo ce da krene kukanje kako se karte nisu otplatile i kako je sve ovo jedna velika prevara.

I brdo onih likova koji ce da prozivaju sve redom sto su eto ulozili u nesto sto je trebalo da ima zaradjuje za zivot a oni sve u 16... Bese ima onih likova jos iz LTC doba, sad ce da pocnu da se javljaju... :)

Da je pao na na pocetnu cenu ne bi nista rekao ali ovo je bas super cena i dalje!

pocela dozivanja i prozivanja, evo pravim kokice bice zanimljivo :d

Možda grešim ali ja i dalje mislim da je za ovaj pad zalužan/ni oni što su popasli shapeshift...videćemo kad prodje vikend...

Pravo istresanje i pad izgleda ovako :D
XMR_poloneix.png

edit:

ili mislis pripreme za btc?

Zaboravih da odgovorim....pitanjem, šta će se to bitno desiti u BTC svetu oko 9 maja (ove godine)? :trust:

Poslednja izmena:
Šta znam aj da ćutimo jedno mesec dva pa ćemo da vidimo ovi što su kupovali po 10soma eu grafe *** ćuti ne prodaj ništa sada.A znam da ima ljudi koji su uzimali i za više. ;)

A gde su oni koji su uzimali od nasih prodavaca, tako da je.to veca cifra, mozemo i da bacimo neku opkladu ko ce najvise da kuka :p

Sta ce biti 9maja?
Poslato sa HUAWEI Y300-0100 uz pomoć Tapatoka

Poslednja izmena:
ne treba kukati uopste,uvek ce biti nesto da se kopa sto ce biti isplativo,jedino je problem sto znam neke koji su uzimali pozajmice na kamatu,prodavali kola,uzimali bankarski krediti jer su se nadali da ce sve da otplate za 2 meseca

Ja gledam fundamentalno na ovaj coin...to mu je i dalo pogon da skoci i da se nagomilaju dolari :)

Posto sam se malo pomerio iz pelena sto se tice znanja o majnovanju, poceo sam malo da eksperimentisem sa pulovima.
Prvo je bio Coinmin.pl sa opencl minerom.
Sada sam na cointronu sa genoil-om. Ono sto mi se svidja kod konjtrona za razliku od poljaka je da ovaj daje dobar graficki pregled hashrate-a,za ceo dan , za nedelju dana i za mesec dana.
Kod kointrona mi je bolji i hashrate na compjuteru, oko 39.3mhs a ko coinmine-a 37.4 (neki prosek) .
E sad, kointronu je trebalo oko 2 sata da dodje do mojeg kompjuterskog hash rate-a.Coinmine to radi puno brze.E sad Coinmine je prilicno oscilirao 0d 19-61 mhs (valjda je tako izvlacio prosek) Videcemo kako ce to biti kod kointrona
Eto to su neka pocetnicka zapazanja:)

:)
da ne bude zabune.
kada koristis termin "poljak" ovde na forum 90% ljudi misle na konjotron .. jer prvo se pojavio conjotron a posle ameba :D .. e sada i ovaj drugi je poljak ali je namber 2 .. coinmine je relativno nov pul , koji je mozda naslednik onog starog coinmine.pw iz onih vremena... ali posto je izgubio kontinuitet ...samo jedan je poljak siema :p

Priprema za obaranje ispod 0.02, ima li ikakve sanse da se odbije ovde? meni izgleda da nema sta mislite?

Ja mislim da 0.02 nece biti nikakva prepreka i da cemo je probiti lagano.

Nazad
Vrh Dno