Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Sad sam izvalio zasto nisam mogao da na povezem poloniex i coinotron, nije mi bila aktivirani API kljucevi u poloniexu. Dakle mora i to da bude aktivirano jer bez toga nece da generise adresu za coin koji kopate.

Ma jok bre

odes na poloniex u gornjem desnom uglu imas padajuci meni BALANCES, u njemU DEPOSITS AND WITHDRAWALS i tu nadjes ETH, u redu ispod videces da ti pise Depossit addres, to ti je adresa tvog novcanika na poloniexu i nju copy-pastujes u Ctron i odredis sumu za isplacivanje npr 1ETH.... to ti je to, da si se potrudio sam bi se snasao...

Ma jok bre

odes na poloniex u gornjem desnom uglu imas padajuci meni BALANCES, u njemU DEPOSITS AND WITHDRAWALS i tu nadjes ETH, u redu ispod videces da ti pise Depossit addres, to ti je adresa tvog novcanika na poloniexu i nju copy-pastujes u Ctron i odredis sumu za isplacivanje npr 1ETH.... to ti je to, da si se potrudio sam bi se snasao...

*** mislio sam da mora da se aktivira API key da bi generisao adresu. Sad sam iskljucio API key i ista stvar. Nisam primetio deposit adress: Generate kad sam gledao ranije :mad:

Generisan, cekam 1ETH pa da prebacim na poloniex

prebacujes na tu adresu koju si generisao, obicno pocinje sa 0x

*** mislio sam da mora da se aktivira API key da bi generisao adresu. Sad sam iskljucio API key i ista stvar. Nisam primetio deposit adress: Generate kad sam gledao ranije :mad:

Na Ctronu u tabeli pod "payout threshold" ukucaj koliko novčića hoćeš (1 eth na primer) da se prebaci na poloneix i kad se dostigne ta cifra sam će da ih prebaci..kažem da ne bi džedžio pored kompa kad sve može samo (samo ubaciš parametre)..

Namesti 1.1 Eth da prebaci na Poloniex inace nece da legne na stanju ostace zaglavljeno dok ne prebacis jos jedan,mora da bude iznad 1Eth.

Poslednja izmena:
Stavio 1.1Eth, ubacio adresu koju mi poloniex generisao i stiklirao autopayouts, pa ce valjda da radi.

uuuu pa ovaj cointron izgleda najgori od svih sto se statistike tice :d:smash:

Website is unavailable for about 60 minutes due to database maintenance. Mining pools are up and running.

A u čemu je razika između novog i starog proxy-a? Ovo izgleda isto...

Ma postao je Ctron pravi tuberan...

Kopam na Coinotron-u,kad gledam statistike sve mi manje prikazuje a kopam 20 mh...sad mi pokazuje 0 hashrate a kopa ?

Proveri ti miner za svai slučaj...meni normalno radi i miner i coinotron (osim onog prekida u pokazivanju stranice).

edit:
nego, ima li neko ideju dokle će cena skočiti ovaj krug

Poslednja izmena:
Proveri ti miner za svai slučaj...meni normalno radi i miner i coinotron (osim onog prekida u pokazivanju stranice).

edit:
nego, ima li neko ideju dokle će cena skočiti ovaj krug

Meni se o tad i poremetilo,od tada mi je postepeno pao hashrate...a restžtartovao sam miner i radi normalno...

edit:
Mjenjao bat fajl sad opet radi...tacnije probavao proxy ne moze,pa vratio na ovaj stari i sad moze...

Poslednja izmena:
i meni razlicito pokazuje na sajtu i na kompu dok kopam.... konstanto stoji na 20-22 mhs, a na sajtu uzasno varira i umesto 0.4 ETH dnevno, daje mi manje od 0.35.

ja sam rekao kanjoni :D

nebitno,neka varira, ali neka prosek bude 20, da daje 0.4 dnevno... a ne dosta ispod, 0.35 i manje... na vise grafika bi dosta pojelo onda...

tako je svugde od toga se ne moze pobeci...ja sam danas presao na cointron tako da mi trenutna statistika nista ne znaci...videcu na cemu sam za dan-dva...

Da vas pitam ovaj nicehash kao kopa i eth , jel neko probao sa njim

na sajtu pokazuje 0 celu noc, tek sam sad primetio.... a na kompu normalno konektovan,minuje,sve regularno....
sad sa restartovao minera,videcu da li ce da detektuje...

Untitled.jpg

Obrisi dagove pa ponovo startuj miner.

Aj sada...kartica sa 4x7950 ista kao druge masine, stane sa kopanjem(ne puca masina) samo staje kopanje...dcr kopa bez problema samo na eth zeza. Upisao sam sve komande potrebne brisao DAG-ove. Stane za 3-4 minuta kopanja.

Miner stari...drajveri 14.6, os 7-ca...ali zanimljivo je sto sve to radi na drugim potpuno istim masinama!

Moze li neko postaviti novi majner i kratka uputstva da probam sa njim npr? hvala unapred!

edit: skinuo nasao ok...probam pa se javim :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno