xfx
Slavan
- Učlanjen(a)
- 14.10.2007
- Poena
- 320
Kakva je suprnova?
Tu si u talu sa vlasnikom poola, ali posten je pola/pola
Kakva je suprnova?
Ljudi, to nesto kod vas opasno nije uredu. Radi coinotron savrseno. Kod mene nema prekida uopste kao kod vas.
aj recite onda neki pool, neka uzima i 10 posto ali da radi bez prestanka.... ovako ispade cointron mi uze trecinu...
I kod mene je slican Triglav...Ctron zadnjih 12 sati (ništa čačkano zadnjih 7 dana, ma ni pipnuto nije) i razlika u hashu očigledna
Pogledajte prilog 196855
edit:
Jako velika razlika u hashu...još kad se tome doda da ponekad ima prekide u dobijanju hasha od minera (po 3-4 sata)...eto manjkova...
@SAJ nek poljak proveri da mu neko ne "krade" hash od korisnika :d
Sta mislis Saj, sta je verovatnije: da 20 ljudi gresi da coinotron zabada, ili da ti jedan gresis da ako tebi ne zabada, nikom ne zabada? Mislim, sanse su ti tanke
ima neki drug forumas bat za dwarf, neverovatno me smara da trazim sta i kako, muka mi je vise od ovog majninga
ja bih pozeleo svim rudarima da ova "muka" kakva je ovih meseci potraje jos bar 5godina!!! a ti je zovi mukom ili kako hoces :d ,)
Trolujes ili stvarno to mislis?! :trust:kako nema druze pa varira ti hash skoro duplo sa 15 na 25
ps
ti sigurno imas neke beneficije![]()
Mene bas briga kolike su meni sanse. Meni sljaka savrseno. Ako jednom sljaka normalno onda nije pool problem. Najmanji je problem da promene pool ovi sto imaju probleme ali uzrok problema treba traziti u necemu drugom.Sta mislis Saj, sta je verovatnije: da 20 ljudi gresi da coinotron zabada, ili da ti jedan gresis da ako tebi ne zabada, nikom ne zabada? Mislim, sanse su ti tanke
ima neki drug forumas bat za dwarf, neverovatno me smara da trazim sta i kako, muka mi je vise od ovog majninga
Ja mislim da je problem u hvatanju sharea po masini jer su sve na niskim voltazama i knapiranim klokovima. Tu se mogu javiti rupe u kopanju u smislu diffa po masini od strane poola. Ako normalizujete voltaze i klokove moguce da ce tecnije sve ici!
po ko zna koji put...dwarf, dwarf i samo dwarf![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari