Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
povucena rucna, rekao sam da ce ga odrzavati, jer se mora prodavati polako onaj ostatak od sad 70 i kusur miliona premine-a

Proof of Stake (PoS) is a different type of mining based on ether holdings. Rather than graphic card hashpower representing a miner’s right to make guesses for the next block, their ether holdings do. No more graphics cards necessary.

:):);)

farewell kartama sa 2GB

U poslednjoj verziji ethminer-0.9.41-genoil-1.0.6 omogućen je OpenCL devices picking (--opencl-devices 0 1 n)

Poslednja izmena:
grafe sa 2gb vise nece
pokusao par puta exp hteli ne hteli , a bas ne bih se gurao u suprnovu , posto bar cemo svi tu biti saglasni kako zavlace u dzepove

Naravno da rade i kolko sam čitao radiće normalno do kraja ETH tako da osim malo podešavanja sve je ok.

Meni zaboli svi rigovi :) a sve grafe su sa 3 GB, genoil miner.

:( kod mene nijedna nece
pokusavao dva sata da pokrenem , odbijaju poslusnost

tako da se pitam sta to imate sto mi nemamo .. :)

^^Za koji min će i te grafe na forumu da sahrane :p znači kad se menja DAG ne dolazite na forum taj dan. Pre par dana samo što svoju tastaru nisam pojeo kad su mi zabole mašine i dodjem na forum i likovi sahranjuju 2gb grafe. A ja pre 20dana uzeo 12x380 2gb :smoke: reko u PM

ja koristim eth miner opencl 9.4.1 i new v2 ne hebe ...ako je do sada radilo ne vidim razlog da ne nastavi ...

probacu sa 1.0.6 mada nije ni do toga garant ostali ce reci do memomorije ako mu dosta nije 6 gb .... onda ....

Poslednja izmena:
Nešto je to drugo u pitanju, kod mene neće da se pokrene kopanje na jednom rigu, na dva hoće, javlja ovo na slici, a na tom rigu imam 6GB, dok radi na jednom sa 4GB, probao i genoil 1.0.6, isto se ponaša

Prilozi

• rig5.jpg
    rig5.jpg
    121.6 KB · Pregleda: 85
Poslednja izmena:
da bas tako imam i one setx komande kao prefiks u bat da napomenem....

edit:
genoil 1.0.6 izgleda da malo brze pravi dag , na sempronu sada leti maltene ko na nekom x2 cpu

edit 2 :

corak nece da moze .

ako ima u ovome ista dobro a to je da ce se smanjiti malo diff , dok se ne resi problem , mozda resi problem :)

jedno je sigurno do minera nije

Poslednja izmena:
I meni zabolo na rigu sa 4x270 :( koja je aktuelna medicina,ima li je?

kopaj nesto drugo da ne gubis vreme, jedan komp ostavi da probas kombinacije da proradi.. sretno

setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 1
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100

dodati na pocetku bat-a i reset. Kod mene tako radi na genoil 1.03 verziji

"setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100"

pored onolikix setx ova gore je falila :)

proradio
hvala

izgleda drajveri u pitanju

proradio mmi samo jedan komp

ostali isto zaboli

koristim 15 .7.1

izgleda da treba da se predje na neki 14.x .x drajver i onda ce raditi , kao grrrrrrrr exp eve me

KOliko vam daju hash rate 270x koliko 280x a koliko 390..ja nisam menjao majner nijednom tj od kad sam namestio ..ima bar 6-7 meseci pa da vidim dal vredi da ga menjam sa novijom verzijom

konj mi ne vidi workera, pravio sam novog ali opet nista, sta je bese lek

Vrh Dno