Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
tako je.....evo meni opet posle 7 dana rada bez stajanja juce zabo ponovo miner...ja reko mozda zbog daga...obriso dag, pustio miner, radio do ponoci blokiro komp i onda *****rija....plavi ekran, udje u win pa odma pukne drajver...uninstalirao sam drajver ,stavio ga ponovo pustio miner radio je 5sati opet zabo...pustio ga opet, prosto i jednostavno ne znam sta je kad hoce da radi radi 7 dana non stop kad krene da zeza kao sad nece i tacka....:mad::wall::crash:

Tvoj slučaj nije vezan za promenu DAG-ova, tj zabadanje riga između promene DAG-ova, tako da je razlog nešto drugo

nez pada mi na pamet da oprobas:
Izbrisati dagove, ugasiti rig, uplaiti i kreirati nove dagove.
Meni je pomoglo na jednom rigu gasenje/paljenje i ponovno kreiranje dagova nesto se bilo zaglupilo definitivno.

Tvoj slučaj nije vezan za promenu DAG-ova, tj zabadanje riga između promene DAG-ova, tako da je razlog nešto drugo

to predpostavljam...ali raditi 7 dana bez stucanja pa opet ....ah....

nez pada mi na pamet da oprobas:
Izbrisati dagove, ugasiti rig, uplaiti i kreirati nove dagove.
Meni je pomoglo na jednom rigu gasenje/paljenje i ponovno kreiranje dagova nesto se bilo zaglupilo definitivno.

posle plavog ekrana, kad resetujem komp drajver mi je pucao odmah nakon dizanja win-a tako da sam uninstal/instal uradio ponovo reset, brisanje dagova i ponovo pokrenuo..i posle toga je puklo jos jendom nakon nekih 4 sata(miner)...sad radi eto recimo od 5 ujutro...
ma ja sve karte stavljam na je neki extender pa zabada tako kad mu se cefne....

Pump nije prosao , sad sledi dump :) Da vidimo da li ce i dump da prodje.

Poslednja izmena:
a ne restart nego gasenje potpuno oprobaj i to nista te ne kosta.

@delavic da idemo dole, pa onda opet gore :d

Već je rečeno u temi o hardweru da su razlog zabadanja rigova samo i isključivo gremlini, tj raznolikost ploča, grafika, količina ram memorije

Ne. Rig nije zaboo, miner je prijavio greske 61 i 38, ili nije hteo da krene sa majnom. Zabadanje je nesto sasvim drugo, gremlini su nesto sasvim drugo.

znaci sledi dva dana pada , dal ce padobranom ili ce to biti slobodan ? :D ...

Jesam na 2.9 deo jedan, mozda je bolje pitanje jesi ti ista napravio ili se brines za mene i genijalcinu samo :)

Poslednja izmena:
Ja na 0.0294 i opet od 0.026 u igri pa kud puklo da puklo :d
Ne brinem se ja za vas samo mi pomazete dobro :d

Prilicno spekulativno ovo oko Vitalika, ne mogu da nadjem nikakav info oko 23.marta i izjave za eth roadmap.

ok, u praksi nista novo...cekamo praksu, nekoga da se nalepi, neko jak :)

aj ovako, imam am2 stari komplet, bridzovao sam x1 na ploci, kartica se uredno vidi u windowsu, trixx pokazuje obe lepo i mogu da im se menjaju taktovi, gpuz isto vidi obe kartice i hebeni eth miner vidi obe kartice, ali treba da vidi samo jednu jer je ova druga disejblovana u device manageru, ima 1 gb rama i ne radi u ethu jer izbacuje onu gresku, e sad kad izbaci onu gresku miner nece da startuje samo se zaglupi, probao sam i gpuplatform i opencldevice i set the GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT environment variable to 100 (export GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT=100), i dalje nista, dcr miner vidi istu tu karticu a ovu od 1gb ne vidi, neko se hebao sa tim ali ne mogu da nadjem postove, ima li leka?

aj sad cu da probam, eth miner vidi samo ovu od 2 gb izlistao sam ih

aj ovako, imam am2 stari komplet, bridzovao sam x1 na ploci, kartica se uredno vidi u windowsu, trixx pokazuje obe lepo i mogu da im se menjaju taktovi, gpuz isto vidi obe kartice i hebeni eth miner vidi obe kartice, ali treba da vidi samo jednu jer je ova druga disejblovana u device manageru, ima 1 gb rama i ne radi u ethu jer izbacuje onu gresku, e sad kad izbaci onu gresku miner nece da startuje samo se zaglupi, probao sam i gpuplatform i opencldevice i set the GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT environment variable to 100 (export GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT=100), i dalje nista, dcr miner vidi istu tu karticu a ovu od 1gb ne vidi, neko se hebao sa tim ali ne mogu da nadjem postove, ima li leka?

--opencl-device 0
meni to radi sa ovom komandom, kad igram WOT jedna karta kopa a sa drugom igram tenkove... Nulta je inace prva kartica u masini...

ma nece ne mogu da se hebem vise, vec 2 dana po ceo dan, probao sam i 0 1 2 posebno, i kombinovano platform i device i posebno jednu i svasata nesto jos ali nece, ebi ga.. nego jel ima neko Gigabyte GA-F2A55M-SI, na njoj bi valjda trebale da rade 2 karte, imam tu plocu samo mi cpu treba pa da stavim na nju, ovako mi stoji jedna karta dzabe

probao, primarna je u pcie slotuona je na monitoru povezana

Da li je neko uspeo da provali vezu imedju sherova i mhs?? Ovde definitivno je neka mistika u pitanju i apsolutno nikakvih pravila nema. Sa manje mhs mi daju karte vise sherova na dvorfu (proxy), nego sa vise mhs. Pa cek, cemu onda budzitini mhs, u cemu je ovde poenta?? Ispada da su dve karte skoro slabije od jedne iste, ili kako se "zalomi"? :D

Nazad
Vrh Dno