tako je.....evo meni opet posle 7 dana rada bez stajanja juce zabo ponovo miner...ja reko mozda zbog daga...obriso dag, pustio miner, radio do ponoci blokiro komp i onda *****rija....plavi ekran, udje u win pa odma pukne drajver...uninstalirao sam drajver ,stavio ga ponovo pustio miner radio je 5sati opet zabo...pustio ga opet, prosto i jednostavno ne znam sta je kad hoce da radi radi 7 dana non stop kad krene da zeza kao sad nece i tacka....:wall::crash:
Tvoj slučaj nije vezan za promenu DAG-ova, tj zabadanje riga između promene DAG-ova, tako da je razlog nešto drugo
nez pada mi na pamet da oprobas:
Izbrisati dagove, ugasiti rig, uplaiti i kreirati nove dagove.
Meni je pomoglo na jednom rigu gasenje/paljenje i ponovno kreiranje dagova nesto se bilo zaglupilo definitivno.
Već je rečeno u temi o hardweru da su razlog zabadanja rigova samo i isključivo gremlini, tj raznolikost ploča, grafika, količina ram memorije
2,5 i 2
Prilicno spekulativno ovo oko Vitalika, ne mogu da nadjem nikakav info oko 23.marta i izjave za eth roadmap.
MIslim da je pitanje dana sto se tice prakse![]()
aj ovako, imam am2 stari komplet, bridzovao sam x1 na ploci, kartica se uredno vidi u windowsu, trixx pokazuje obe lepo i mogu da im se menjaju taktovi, gpuz isto vidi obe kartice i hebeni eth miner vidi obe kartice, ali treba da vidi samo jednu jer je ova druga disejblovana u device manageru, ima 1 gb rama i ne radi u ethu jer izbacuje onu gresku, e sad kad izbaci onu gresku miner nece da startuje samo se zaglupi, probao sam i gpuplatform i opencldevice i set the GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT environment variable to 100 (export GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT=100), i dalje nista, dcr miner vidi istu tu karticu a ovu od 1gb ne vidi, neko se hebao sa tim ali ne mogu da nadjem postove, ima li leka?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari