Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
stoji i kod mene to, nego me to nateralo da razmisljam da li ce u nekom trenutku karte od 2gb postati neupotrebljive za eth

neverujem bice ako su ispravne , bice upotrebljive do kraja, pre ce mozda diff toliko porasti pa cemo se sami udaljiti sa slabijim karticama.do kraja mozda ce dag narasti do nekih 1,77 gb, postoji sansa da za to vreme naidjemo na neki neispravan memorijski block pa ce zakucati ...

ma sve ce biti u redu ...2 GB ce biti knap
nego recite zadnji dagovi su se promenili na 4 dana?

mislim da nema snage ...

ili volje ce pre biti , da ne bude tako ocigledno , ja sam odlucio da ne prodajem "do samog kraja" samo za struju

Bice da onda i vise trose

Ja za sada ne vidim da daje vise...

A rezultati, jel probao neko novi miner?

testirao na test masini sa jednom 280x kartom (nisam testirao na rigovima), i ne vidim nikakvu razliku sto se tice samo hash-a, temperatura ista...

Poslednja izmena:
trenutno cointron lupa sve Orphan
Untitled.png

Nemojte se cuditi sto ce danas zarada manja biti pored skoka difa/pada cjene jos i ovo krenulo nas :d

Pa parametar cutanja na forumu, parametar svojih zelja, parametar da ce da padne onda ako pricam da ide gore itd itd

Mislim da se priprema veliki skok po svim parametrima.

Daj boze da si u pravu ali ja mislim da ce biti obrnuto.

Probili smo 0.025, automatski sljosnuo na 0.02. Bilo je par napada na cenu ali slabo.

Ako 0.02 probije, eto ga na 0.015 vrlo brzo. E onda cemo videti na cemu smo i jel 0.015 dobra cena za ulazak ili ipak jos jedan wave do 0.01.

Opet kazem, pod uslovom da probije tih 0.02.

Vrh Dno