Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Prvo jedna zelena stepenica pa onda odluka ide li ispod 0,02

neverujem da će ispod 200, ja kupio na 237 i čekam....

Cekam na 2 uzeo sam jos...ako ide ispod imam za kupovinu do 1.5 pozicije

Solidno je pao diff uz pad cene.
Gde u kom gradu ? Diff skočio malo ali skočio.
https://etherscan.io/charts/difficulty
Kad svi ovde bacaju pasulj aj i ja. Evo ja mislim da će ovo da padne na 6$.I onda će da ga ostave malo da se krčka tako par dana da poraste paranoja.

Onda pada diff ljudi se prešaltavaju da kopaju nešto drugo. U medju vremenu svi prodaju novčić u razočaranju da izvuku neki din ko je šta uložio u ovom hypu (grafe - BTC) i onda kad Kitovi to sve pokupuju lagano to ide gore svi opet ulaze buy buy buy i opet DUMP :)
Inače ova tema ubi narod pokupovaše svi grafe bar će da nam lete igrice u quad CF u :p

Poslednja izmena:
eh kamo srece ...
nece se te grafe nagledati igrica , jedino ono pred smrt :D

pazi u ovoj prici eth ima samo jedan kraj : cena pasti do ocaja onog momenta kada se odluci . posle mozda ce ga dici u nebesa .. al ne pre nego sto nas ogule :D

Isto je bilo i sa drk_om. Pao je na 0.0029 , skoro na pocetnu :)

ma drk je legenda ...

Ovo sad ima izgleda za rastom. Ponovo je buy order 13k btca. Ja sam usao na 230

Pratite iskusne ljude rekao vam je @Omnik jutros odbice se tad kad je on napisao bilo je 0.022 moglo je da potone ali to je bila neka granica gdje je bilo potpuno ocekivano da se odbije...strasivi gube hrabri ostaju ili uzimaju sicu dok je raslo sve je dobro bilo sad se naoruzajte strpljenjem i bez panike jer u protivnom gubitak je zagarantovan.

Mrekao sam ga ja i na 208 :) ali je mogao lako jos dole :) Ovako manje zaradis ali je sigurnije :) Pitanje je sad dokle ce da raste.

Ja verujem da ce do 260-280 pa onda ponovo dole. Neka me iskusniji isprave ako gresim :)

coinmine.pl ne radi ?

Ja i dalje ostajem pri tvrdnji s početka meseca, $9-12 i talasanje do pred kraj meseca (~25.03 je neka granica) a onda ćemo videti na koju stranu ide.... To što je išao do ~$15 je balon koji je morao da se vrati u zacrtane vrednosti jer je ipak ovo kontrolisan novčić...

Poslednja izmena:
pade mi na pamet mozda ce eth posluziti za obaranje vrednosti btc ... sada ovako ne znam sta je bolje za nas , al prvo sto mi pada na pamet da nije ...

Ceo dan nisam mogao da pratim, sta se desava, sto su svi novcici ovako ljosnuli ?

Koji svi?

Za ETH se znalo, popustilo je support na 0.025, pao je od sledeceg support-a na 0.02. Sad se malo odbio ali to je slabo.

BTC-u je isticalo vreme, nisu mu dali preko $425, a ni ispod $409. Prelazak iz ETH-a u BTC vecom merom je rezultovalo pad istog.

Pa ono sto se moglo i ocekivati desilo se i sada je sve onako kao sto se i ocekivalo odbio se na 0.02 buy suport ojacao, bice novi pokusaja da se ode ispod 0.02 ako se ne uspije konsolidacija i blaga kretnja ka 0.03. Naravno mi bi svi volili da samo raste raste, ali to ne moze stalno dobro je da nije probilo 0.02.

Pa ono sto se moglo i ocekivati desilo se i sada je sve onako kao sto se i ocekivalo odbio se na 0.02 buy suport ojacao, bice novi pokusaja da se ode ispod 0.02 ako se ne uspije konsolidacija i blaga kretnja ka 0.03. Naravno mi bi svi volili da samo raste raste, ali to ne moze stalno dobro je da nije probilo 0.02.

Meni je potpuno ocekivano da BTC padne kad je ETH okinuo skoro 50%, iz aviona se vidi da su glavni spekulanti izasli iz ETH-a, unovcili svoju zaradu kroz BTC/USD i krenuli na aerodrome da ne propuste let na zasluzeni odmor :). Ko je zaradio x5 ili vise, ne zanima ga polovljenje i ostale bajke, on je svoje polovljenje i ATH odradio vec u martu 2016. godine.

Pa sta je btc pao 10$ i bio se umirio ni tamo ni vamo nek se malo razdrmao mjesec dana ne moze da probije 450 niti da ode u bunar.
Buy support na eth-u je ojacao ne bi ja rekao da su izasli samo se jeftino dokopali eth-a

Zanimljiv video o ETH i njegovim mogućnostima..meni sve ovo neodoljivo podseća na BTC 2013 i to par meseci pred "veliki pump" (od hajpa u medijima, menjačnice i botovi za trgovanje....)

edit:
dodao bih samo to da bi ovaj rast možda trebalo gledati kao akumulaciju novih menjačnica koje su ubacile trgovanje sa ETH, tako da pravi rast (balon) tek očekujem...

Poslednja izmena:
Hehe, samo mu jos fali da se pojavi u Kajzer reportu i moze sam da skoci u cuveni bunar!

zanimljiva poruka na ethpool-u:

If you have a GPu with 2Gb of memory and receive the following error: "Allocating/mapping single buffer failed with: clCreateBuffer(-61). GPU can't allocate the DAG in a single chunk. Bailing." set the GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT environment variable to 100 (export GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT=100) to fix the problem.

Da li se polako priblizavamo granici kopanja sa 2GB kartama zbog rasta DAG-a?

Ethereum nema za sad primenu, a i tu gde bi se koristio NIKO ne bi davao ni cent... tako da ga nikako ne bi poredio sa BTC-om! ova cena sad je DEBELO naduvana

Ethereum nema za sad primenu, a i tu gde bi se koristio NIKO ne bi davao ni cent... tako da ga nikako ne bi poredio sa BTC-om! ova cena sad je DEBELO naduvana

Videcemo, ja sam u minusu i razmisljam se da zavanjam ovo malo i pretrpim gubitke. Al mi nesto govori da malo sacekam.

Prilozi

• troll2.png
    troll2.png
    487.5 KB · Pregleda: 80
Poslednja izmena:

Kao što neko ranije reče Ethereum je platforma (blockchain) i na njoj će se ETH novčić koristiti kao "pogonsko sredstvo"...mnogi inovativni novčići su otišli u zaborav ili su mnogo izgubili na vrednosti a da li će ovo biti prihvaćeno...videćemo....

edit:
@choby
kod mene još iz vremena kopanja LTC u .bat stoji (a verovatno i kod ostalih)
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno