Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Da li su normalne ove oscilacije?
Pogledajte prilog 195588

Mašina sa 4x 280x, vrti se oko 75Mh/s-80Mh/s, a padne i na 60Mh/s
Karte daju po 18Mh/s-20Mh/s (vidim da vama daju po 22Mh/s), može da bude razlog što GPU Load nije na 100%, nego se vrti na 80%-90%
Sad sam stavio High Priority , GPU Load je skočio 90%-96%, što je daleko bolje.
Samo me zanima ovo oko oscilacija?

To je druze normalno sto se tice cointron oscilacija i u mene je tako skini miner sto je okacio kolega @aplle negdje na predhodnim stranicama dacu ti ja bat fajl i ice ti te karte preko 80 recimo na konstantni 84-5 zavisno sad od taktova vidicemo javi mi se na pm.
Untitled.png

I kod mene je tako na rigovima sa 4xR9 280X vidi sliku.

Poslednja izmena:
visoko centralizovan eth da nam bude alternativa ...
koliko sam skapirao aj najverovatnije i pogresno , sva ova prica sa kriptovalutama bi trebalo biti decentralizacija zar ne ? onda to nije eth

Što, to zapravo uopšte ne bi bilo loše. Imali bi crypto valutu slobodnog sveta (Bitcoin) i centralizovanu crypto valutu koju kontrolišu vlasnici krupnog kapitala (Ethereum). Pa neka konkurišu jedan drugome...
Jedino što sam od početka iz nekog razloga vrlo podozriv prema eth, a ta podozrivost je neprestano rasla srazmerno rastu hype-a. Ko misli drugačije - poštujem.
U svakom slučaju, ako je u pitanju nešto zaista više od pukog novčića, nekakav ozbiljan projekat, "platforma" i ima "upotrebnu vrednost" (koliko god niko ne kapirao tačno o čemu se tu radi), onda će ga braniti. Ako ga puste da se ubunari (najverovatniji scenario), jasno je kao dan da su samo prodavali maglu i zašto. A to bi onda nama trebalo da bude ultimativni nauk kada su u pitanju budući slični "projekti".

Koliko gresite drustvo...kao da se likuje kada krene da pada. Ako pogledate 1d nema nikakav gori pad od 0.0175 do 0.008. Ovde idemo do 2 mozda cemo malo ispod proci i vracamo se. Ako vidite lepo se uzima opet prelaskom na druge coine sys dgb itd. Tako da ce se uzeti dodatni bitcoini za pamp eth od raje sa drugih coina. Eto jednostavno i vec vidjeno.

0.0275 je bio support, sad je postao resistance i ne verujem da ce ga tek tako probiti.

Down.

A sto mora down mozda se malo budemo vrtili oko 0.025 ja koliko vidim nesto se sprema i sa BTC-om a i ovi drugi shitovi se uzdrmali. Meni ovo ne izgleda siguran pad.

Trend za sada kaze down. Ali on se menja svakih par sati tako da se long i mid term ne mogu tek tako predvideti. Za sada jedino pozitivno je sto ne ide ispod 0.025, to je poslednji support preko 0.02.

A bitcoin je na nicijoj teritoriji. Ako probije $425, preuzimaju ga bikovi. Ako ode ispod $409, medvedi.

indid :p

ja se orjentisem po onoj staroj poslovici: "kako god se okrenes d()()pe ti pozadi" i "ako kanis da se igras po kishi ti cizme obuvaj.."

sretno narode ....

ja sam opet uleteo na 0.025. cini se kao solidan support sada. uzimamo skalpove, znaci brzi trejdovi.

inace i meni je i dalje u bunaru, u vecim rezolucijama je oversold> 4h, 6h, 12h, ali na dnevnom ima jos dosta prostora dole, tako da treba biti brz na okidacu.

Poslednja izmena:
Sto blize 0.025 ulazak i brzi izlazak sad opet cekam da krene dole, ali ja se stvarno ne nadam nekom zescem padu sve je moguce naravno.
Kao sto kolega @La kaze dobro je da nije probio 0.025

Fib kaze 0.0233 bottom ali trenutno kretanje cene kaže 0.025.

pitanje jedno tj konstatacija za potvrditi ili poreci :D
poslao sam sebi 1eth na poloniex...naravno kad obdiju fee nestize ceo jedan nego 0.9996... e sad nije mi stiglo na menjacnicu posto ne prima transakciju ispod 1eth...znaci da ce mi pri sledecem slanju na menjacnicu dodati i to (posto predje 1eth zbirno za sledecom transakcijom) ili je to negde u vazduhu ....posto transakcija postoji u blokchain-u ali nista stiglo nije na menjacnicu

Čovek je prilično jednostavno nacrtao. Sad smo na vrhu buy zone, uz jasne stop-ove (gde treba izaći ukoliko ode na pogrešnu stranu).
Moje mišljenje je da ima logike, makar retrace dumpa od poslednjih dana a i stop-ovi mi se čine razumnim tako da nema previše rizika.

Poslednja izmena:
Place mama kukumka, place tata tarata!

Ocerupase ga samo tako!

Nazad
Vrh Dno