Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
da da i cacanin slicno pricao toogoodu da li ce da proda iznad 0.0150 samo ti rokaj te smajlije i tacno te neke cifre nema mogucnosti da se predvidi sta ce ovde biti...

valjda treba da se navija da se zaradi novac koji svima nama znaci ,ali dobro

h8r svako moze biti ...

pa ja zaradim i kad pada, to je jos lakse. ne hejtujem, kazem kako jeste.

kome je ovo prvi balon on prica takve stvari. meni je ovo dvadeseti otprilike.

Poslednja izmena:
Moje mišljenje.. eth je završio svoje. Isteklo je vreme...
0.002 realan scenario, mada ne očekujem 0.001 da vidimo.
Ovo može potrajati 8 nedelja (zig zag) a nakon toga novi pump i $50+ do kraja godine.

Genearlno se slazem sa ovim.

Sem 0.002. Naravno da bi to bilo idealno ali nece do toliko ici. Stabilizacija ce biti na 0.01 (mozda i nize, tj na oko 0.008 gde je LTC sada).

Verujem da ce biti jos jedan attack na $25, do kraja godine kad i BTC malo skoci. Ja sam sada spreman uloziti 50-60 BTC-a u ETH. S' obzirom da imam oko 30 BTC cistog profita u roku od 2 meseca samo na ETH-u, mislim da zasluzuje. :)

Al pljuste BTC-ovi na sve strane, mora da je neko uleteo zdevize!

da da to su oni sto su slusali najpametnije prodali plocice pa kupili eth

GPU mining je mrtav vec godinama, ovo je samo san.
Ljubomora je cudo druze Tico.

Auu pa ispadaju one losije od 270, a jos su kao malo jace i vuku vise struje iz zida, kako je to moguce?? Meni 270-ka daje 16,7.

to su iste karte samo je clock veci, a ti si svoju bas dobro nategao i isto trose i moze im se voltaza smanjiti a samim tim i radni clockovi

Pa i nisam jako, gpu je default 975, a memorija 1500 mhz, sve je u okviru fabricki dozvoljenog OC-a.

onda imas jedinstvenu kartu posto je taj rezultat nemoguc, jer 270 najcesce daje oko 14 sve iznad je overclock

Ima jedan miner daje vise od ostali pa je normalno da R9 270 daje 16Mh/S, mene je odusevila R9 390 30MH/s.
R9 380=20MH/S
R9 280X=22MH/s- mada nece bas svaka R9 280X mozda zavisi i od memorije, uglavnom ja sam proveo nekoliko dana trazeci te minere i najbolju zaradu smorilo me, a i ne isplati se sad cackat dok je ovakva isplativost!

to je to za 270(x) sa 1400(1250) na 1500mhz za memoriju , daje 15% vise eth, ja ih odavno ne silim , trudim se da budu sto ladnije .. da potraju ...

Nazad
Vrh Dno