Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Uf, previse je njih koji bi da se istresu, i to upravo rade. Trebace mnogo para da se sve to otkupi da bi cena ostala na ovom nivou duze vreme.

Ali ako bude ETH nastavio u dobrom pravcu sto se tice razvijanja i primene platforme onda nece biti problema.

http://www.coindesk.com/ethereum-blockchain-homestead

Poslednja izmena:
Ko kopa na coinmine.pl , trenutno kopa u prazno(vec par sata), pul jos nije apdejtovan

Bravo.

Ja sam jutros prodao 30% na 0.0345, i sada ~50% na 0.0361. Ostala mi neka sica, to cu za sada ostaviti. Mada postavljeni su mi orderi od 0.0305 pa do 0.025. Aj da i tu probam ugrabiti nesto, mada kako poloniex radi...

@Fly,

Vazi, hvala drugar na odgovoru,

Nije se ništa promenilo i dalje se iščekuje balon.

Ako se on desi onda će dobro doći onima koji su u njega verovali, ako se ne desi mineri će zbog diffa uskoro da padnu u letargiju i to je to.

Racunam ako probije 0.025, da je trend failed. Do tada cu jos trgovati i nadati se nekom skoku.

Ovaj poloniex mi bukvalno ceo dan ne radi... pas mater!

Nego, koliko je rama potrebno za 4x280x?

4XR9 280X MSI GAMING radi danima sa 4GB rama ni da stucne moze komotno sa 4GB da radi.

Sto se tice Hard forka kao da nije postojao ne znam sto mislite da ce cjena dole? ja ocekujem raketu 0.04 :D

Sta su sad menjali ?

Glavu i noge :) glatko proslo, ako padne brzo se odbija, ako ne padne ide gore :D

Ma kakav pad. Posle svakog istovaranja cena se vrati, samo misevi ispadaju iz price. Bice cena jako bezobrazna, ja sigurno ne odustajem ;)

uh, ako je on siguran sve pare na prodaju. :D

da koojim slucajem rudarim ovo, sav btc koji sam sad zaradio bih ulozio u prodaju ETH koje tek treba da iskopam. ova cena se nece odrzati do kraja nedelje.

svako ko je kupio grafiku u nadi da ce praviti ozbiljan kes...uh, oh.

Poslednja izmena:
moz da pratimo ali diff ne prati .... tako da ovo mirise na suprotno ...

... ostade zal sto ga ne prodadoh sinoc ovu moju sicu na 3696.....

Poslednja izmena:
Prvo skoci pa reci hop.
Mjesec dana samo isto pisemo ide do kraja nedelje ide do ovog do onog a ono i dalje uptrend. Morace nekad i da padne to je normalno, ali i ovo je odlicno sto je do sada bilo.

R9 390=30MH/s otima se narod :d

Prvo skoci pa reci hop.
Mjesec dana samo isto pisemo ide do kraja nedelje ide do ovog do onog a ono i dalje uptrend. Morace nekad i da padne to je normalno, ali i ovo je odlicno sto je do sada bilo.

R9 390=30MH/s otima se narod :d

potrosnja?
vidim 350+evra po oglasima, strana garancija, ko da je i nema?

ne brini sad ce sve grafe po oglasima redom :D ...

u pola cene

prosli put sam ubo dobar tajming za kupovinu pa prodaju, ali sam posle za5ro kad sam kupio opet :D

uh, ako je on siguran sve pare na prodaju. :D

da koojim slucajem rudarim ovo, sav btc koji sam sad zaradio bih ulozio u prodaju ETH koje tek treba da iskopam. ova cena se nece odrzati do kraja nedelje.

svako ko je kupio grafiku u nadi da ce praviti ozbiljan kes...uh, oh.

dosta je i ovako prpe ne treba da stavljas bibera ljudima u supu :)

Order na 0.0303 prosao, odma ga istresam. Ovi i dalje stoje, od 0.029 do 0.025.

to je bio plan za uletanje u naftu. :) tacno tako neke cifre.

a za eth ima samo bunar. bice tu i tamo nekok skokica, al tad samo prodaja i short.

Poslednja izmena:
Vrh Dno