Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Koliko god sam čitao i gledao na yt o ethereumu, ne mogu da se otmem utisku da se ne radi o "Hajde da izbacimo coin i umotamo ga u neku foru, da bi ga bolje prodali" akciji. Uz to su obezbedili leđa i sačuvali milione coina za manipulaciju. Inteligentno, u svakom slučaju, mada smo takve pokušaje već viđali, iako je "originalnost" coina ugrađena u hype bila manje maštovita (monero - pisan od nule...itd). Na kraju sve završi na isti način. Baš da vidimo...

Na grafikonu se upravo pojavio "Crveni Dildo Smrti", verovatno kao podsetnik na našu minersku ranjivost.

Poslednja izmena:
slazemo se kolega 101%, samo sto je ovde jos zamotana i kao nekakva "upotrebna" vrednost :)

Pa da, to je ta nova fora u ovom slučaju - "upotrebna vrednost". Ma kraljevi! :d A kad vidiš onog malog Vitalija, oslobodio bi ga vojske i bez regrutacije, ni ćata da bude. A mali - opasan! :D

ako neka rade i mi radimo uzeli smo i uzimamo i dalje pare na upotrebnoj vrednosti ;)

To bi bilo to u ovom talasu.

Mislim da ga necu dirati neko vreme dok ne nadje dno.

Za sada, mislim da je ok ulazak na 0.01-0.015. Ali to moze potrajati.

Dna nema. :)

Videcemo vremenom gde je nametnut novi settlement. Ali mislim da ce stabilizacija biti na 0.01-0.015, u tom razmaku.

Prpa a?! :d
Jel sam lepo rekao da ce biti pokusaj izazivanja panike? Sto kaze kolega malopre, vreme je da se rasteraju misevi. Sad krece igra nerava, ostaju samo pravi igraci.
Samo polako, vratice se cena ;) Osim u slucaju ako se ne vrati :d

Prpa a?! :d
Jel sam lepo rekao da ce biti pokusaj izazivanja panike? Sto kaze kolega malopre, vreme je da se rasteraju misevi. Sad krece igra nerava, ostaju samo pravi igraci.
Samo polako, vratice se cena ;) Osim u slucaju ako se ne vrati :d

Ih kakva prpa, pa ovo je ideal za trgovinu. Bice bounce-a barem do 0.033. Znaci buy na 0.028 pa sell na 0.031, pa rebuy na 0.029 i sell na 0.032, itd...

Ne treba ti nista puno BTC-a, jer su razlike velike a hvala bogu i volume je ogroman pa sve prolazi.

Meni se kocka, tako da ulecem sad na 0.03-0.031.

Target 0.034-0.035. A nesto cu i ostaviti u slucaju da je ovo bio bull trap, sto je moguce.

Pametno kolega, pametno. Trebao si dok je bilo 280-290 ali nema veze. Bar da uletis sada kad si propustio pre neki dan priliku. Doduse ja bih sacekao s tim izlaskom na 340. Ako bude kao sto ocekujem pravi skok nas tek ceka. Mada ako uleces s bas velikom kolicinom onda nije lose igrati na sigurno.

Edit: raspada se berza.

Poslednja izmena:
Pametno kolega, pametno. Trebao si dok je bilo 280-290 ali nema veze. Bar da uletis sada kad si propustio pre neki dan priliku. Doduse ja bih sacekao s tim izlaskom na 340. Ako bude kao sto ocekujem pravi skok nas tek ceka. Mada ako uleces s bas velikom kolicinom onda nije lose igrati na sigurno.
Sigurno???
Zabrinjavate me ti i La, nisam to ocekivao od starih prijatelja.[emoji12]

Sta si ocekivao, da se utronjam i da prodam? :d
Znas ti mene, ja ****** pravim za sicu a kad cifra predje neku granicu ja pocnem da razmisljam krupno ;)

Pa znas kako, panic sell je bio i generalno je mogao do 0.022-0.023 u tom naletu. Kasnije nisi mogao kupiti, lag je preveliki bio.

To mi je target za sada. Ali ako se ispostavi kao sell off, mozda ostavim za kasnije.

Pa moguce da je Microsoft upravo tapnuo svoj deo, nisu mogli vise da cekaju :)

Ja sam prespavao ovo...nema tangiranja...ide gore. A ovo za pakovanje u celofan itd.stoji samo sto je lova iza i ako pogledas svaki dobar proizvod je lepo zapakovan i izgleda bolje nego sto mislis. Vitalik je pravi nerd ali izgleda da to Bill voli i ebga zivimo u takvom svetu.

Pa znas kako, panic sell je bio i generalno je mogao do 0.022-0.023 u tom naletu. Kasnije nisi mogao kupiti, lag je preveliki bio.

To mi je target za sada. Ali ako se ispostavi kao sell off, mozda ostavim za kasnije.

Ja sam prodao sta sam imao na 360 i otiosao na sapavanje :) Ali si propustio kupovinu na 280 i jutros prodaju na 330. Generalno posle naglog pada ide odmah skok u 99% slucajeva. Pogotovo kada su ovakve svece u pitanju :) Moje misljenje je da ce sada da klizi na dole sve do 260-270, pa za jedno 5-6 dana ponovo krene pump ili dump :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno