Prpa a?! :d
Jel sam lepo rekao da ce biti pokusaj izazivanja panike? Sto kaze kolega malopre, vreme je da se rasteraju misevi. Sad krece igra nerava, ostaju samo pravi igraci.
Samo polako, vratice se cenaOsim u slucaju ako se ne vrati :d
To jeste, moze lepo da se trguje.
Hajde sad da lepo priznate, koga je sve uhvatila panika?
Sigurno???Pametno kolega, pametno. Trebao si dok je bilo 280-290 ali nema veze. Bar da uletis sada kad si propustio pre neki dan priliku. Doduse ja bih sacekao s tim izlaskom na 340. Ako bude kao sto ocekujem pravi skok nas tek ceka. Mada ako uleces s bas velikom kolicinom onda nije lose igrati na sigurno.
Pametno kolega, pametno. Trebao si dok je bilo 280-290 ali nema veze. Bar da uletis sada kad si propustio pre neki dan priliku. Doduse ja bih sacekao s tim izlaskom na 340. Ako bude kao sto ocekujem pravi skok nas tek ceka. Mada ako uleces s bas velikom kolicinom onda nije lose igrati na sigurno.
Pa znas kako, panic sell je bio i generalno je mogao do 0.022-0.023 u tom naletu. Kasnije nisi mogao kupiti, lag je preveliki bio.
To mi je target za sada. Ali ako se ispostavi kao sell off, mozda ostavim za kasnije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari