Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Polako, ne zalecite se previse. Meni prvom bi odgovaralo tih >0.01 ali dosadasnja praksa je pokazala da se tokom pumpa sve nekako cini idealnim po novcic. Dok ne sljosne dole. :)

Uleteo sam prekljuce nesto na poloniexu i gledam da izletim jer je 40% dobiti za 48h nezamisilo bilo gde. :)

Poverenje u novcic ne mogu steci preko noci i na osnovu nekih "tamo" vesti. Treba da prodje test faza i test faza da se dokaze. DASH mi prvi nije shit coin, dovoljno dugo ga pratim i sad bez prevelike bojazdi mogu da uletim u isti.

Neki se ovde secaju MAX coina i sta je bilo u pocetku. Uzeli smo fine love tada (ja licno nesto vise od 10 BTC za sat vremena dok je 1BTC bio oko $600). Isto i sa Black Coinom i da ih ne nabrajam sad. Ali identicna je situacija bila, prognoze jos vece. Te $100 po novcicu, te prihvataju ih ovi, te oni, ljudi su kupovali za petocifrene vrednosti ali danas je to mrtvo.

Samo oprezno, za sada uzmite ovde lovu, kroz mesec dana 100-200% na necem drugom i na dobrom ste putu.

P.S I da, diff se ne menja jer ima nesto opasno isplativije ali ne mogu da dodjem do info-a.

Poslednja izmena:
A i ne zanosite se da ima drugih isplativih koina. Unos novih grafika u rudnike stagnira. A dosta iz pogona je u end of life rezimu ili ti idu u vecna lovista. Amd- ove grafike su inferiorne u odnosu na predhodne generacije kada su te iste rudari masovno ubacivali u pogonske sekcije.

Pa lepo pise da je 15 svetskih banaka experimentisalo u isto vreme sa blockchainom ethereuma i uspesno su zavrsili posao u periodu od 7 dana...ko zna kakav je dogovor u toku i kakav je inside info. Mislim da je potencijal jos mnogo veci od 0.01 (moje prognoze), mislim da si zeznuo jednu 0, prognozirao si 0.006 :)

Zanimljivo je da se diff ne menja...!

Moja greska...0.006. Prebacio je na Bittrexu, ja tamo trgujem, a poloniex nije uhvatio taj nivo.

Diff se ne mjenja, a to znaci da se neko bogati na necem drugom, ovakav obim i ovakav rast cjene a da diff miruje jednostavno ne moguce.

Ovim tempom, jedna 7950 se otplati za mesec ipo dana. :)

Ja sam oslepeo i nisam nista nasao...gledao sam kod kineza na sve strane. Naravno oni ne prijavljuju nista. Onako gledajuci nisam nista nasao, koliko se moze kod njih gledati i razumeti. Radi se o tome da postoji underground sloj coina koji su verovatno iskljucivo po invitation sistemu. Medjutim nema ni berzi niti coina. A 101% sam siguran da postoji layer u kojem su samo pozvani dobrodosli.

@la prestige

Nisu bas neke vesti, ako se u praksi pokazalo da radi, verovatno postoji nesto zbog cega i ide ovo gore a mi naravno relativno kasnimo sa infom. Juce sam naleteo na info da su sedeli sa bankarima pre par dana i nesto dogovarali. Mozda izleti info ali po pampu. Naravno da sa jedne strane ovo moze biti pamp ali moze da se desi da nikada vise ne padne kao npr. FCT koji je otisao i stoji u visinama.

Poslednja izmena:
aj neko sa 4x280 i 1x 7850 neka baci info koliko dobija dnevno, imam oko 3.x komada dnevno

2016-01-24 06:18:45 ETH 1.08
2016-01-23 15:58:48 ETH 1.11
2016-01-23 07:51:07 ETH 1.05
2016-01-23 01:45:15 ETH 1.04
2016-01-22 18:40:27 ETH 1.19
2016-01-22 10:32:11 ETH 1.43
2016-01-22 00:49:32 ETH 1.23
2016-01-21 16:41:45 ETH 1.27
2016-01-21 08:34:04 ETH 1.03
2016-01-21 02:28:31 ETH 1.03

4x280x sada oko 3.5 dnevno

Jos jedna stvar koja cini ovaj novcic u prednosti u odnosu na 99,9% je ogroman volume i vidljiv prikaz sile koja stoji iza. Hello ripple :)

Poslednja izmena:
Ja sam oslepeo i nisam nista nasao...gledao sam kod kineza na sve strane. Naravno oni ne prijavljuju nista. Onako gledajuci nisam nista nasao, koliko se moze kod njih gledati i razumeti. Radi se o tome da postoji underground sloj coina koji su verovatno iskljucivo po invitation sistemu. Medjutim nema ni berzi niti coina. A 101% sam siguran da postoji layer u kojem su samo pozvani dobrodosli.

@la prestige

Nisu bas neke vesti, ako se u praksi pokazalo da radi, verovatno postoji nesto zbog cega i ide ovo gore a mi naravno relativno kasnimo sa infom. Juce sam naleteo na info da su sedeli sa bankarima pre par dana i nesto dogovarali. Mozda izleti info ali po pampu. Naravno da sa jedne strane ovo moze biti pamp ali moze da se desi da nikada vise ne padne kao npr. FCT koji je otisao i stoji u visinama.

I ja sam trazio ,a trazio i na kineskom.Slaba vajda,nalazio neke coine malo poznate ali kad stavim matematiku nije ok.
Ne verujem da cemo ni naci.
Sto se ethera tice.nikako se ne zalecite,vidim da se neki zavaravaju.
Meni odgovra da bude visoko,punom parom ga sibam,al ide ovo zestoko dole ovih dana,nema sta.

Pa ovaj pamp je svakako dobar samo nisam siguran koliko ce ici gore...trebaju mi prognoze.

Meni se cini da idemo jos gore?

Po ovome je tesko videti hoce li gore ili dole. Ja polako prodajem...

Ako bude jos gore isao, verujem da ce mu trebati zaleta i da ce doci tu do 0.0053-0.0050. Tada cu videti jel ponovo ulazim ili ne.

mislim da cu i ja pola da izadjem a pola ostavljam za sledeci stop...

edit: kada bolje pogledam ide ovo jos gore! btc je trigger

Poslednja izmena:
@la prestige

Upravo to, evo citiraću sebe od juče (inače, info je od 22.01.2016 kad je i krenulo ovo ludilo)...
MasterCard Chief Innovation Officer Garry Lyons...."consortium of 11 banks experimenting with block chain through Ethereum already" = hype :D

Poslednja izmena:
Evo ga 0.005.

Ko ima balls, moze da oproba jos jedan krug, verujem da ce ici gore. Da li ce opet do 0.006, nem pojma.

Ja sam izasao na onih 0.0056-0.00565, meni je dosta.

^^
Ako si na polo onda ti je order već prošao ;)
Baš jak i brz pad....videćemo šta će biti...

Poslednja izmena:
Aj pa sretno. Gledaj da uzmes 10-15% max, to ti je premija.

Poslednja izmena:
@toogood svak čast na mOOdima :p

Mooda su mu trebala da doceka ove dane od avgusta-septembra kad je poslednji put bio taj nivo. Sad ako je prodao pa kupio istu kolicinu, ostao mu je kusur koji se zove sigurna zarada...

Nazad
Vrh Dno