Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Osvedočili smo se više puta da je u ovom "poslu" sve moguće.
Lično, istresam sve do 0.0048...možda 5-6 komada ostavim da čekaju veću cenu, čisto radi uroka :D
Ako neko misli da sam sve iskopane ETH štekao do ove cene, nisam...prodavao sam i po 0.0019 :S:

ma da i ja sam prodavao cim legne, ne kajem se uopste...

MasterCard Chief Innovation Officer Garry Lyons...."consortium of 11 banks experimenting with block chain through Ethereum already" = hype :D

Ko je znao da ce ovo uopste da zazivi :) ja sam svoje prodavao i po 0.0089 (odmah prilikom izlaska na menjacnicu), i po 0.002, samo klasican istovar. Novcic koji dugo vremena nije imao svoj normalan wallet nisam bas shvatao za ozbiljno. A i dalje ga ne shvatam :D

Najbitnije od svega po nas je da ne naraste diff ( previše). Cena može i duplo dole, pa je opet solidno.

Istresanje na 0.0057 ko prati BTC paritet ili 2.3-2.6 EUR na Krakenu.

Diff ce narasti naravno...ovaj novcic se nece moci kopati kao i ltc i dash, ni jedan dnevno sa mojim masinama!

pa ide lepo gore stepenasto...kontam da tek treba da usledi ako bi se nesto veliko prikljucilo u te contracte :)

jos 100k $ i predjosmo litecoin po kapitalizaciji :)

Poslednja izmena:
Ne sviđa mi se price akcija... pola sam upravo prodao na 1.73€, 25% prodajem na 2.07€ a ostatak će čekati sa laganim bolom u preponama :).

ETH made me rich :).

A do kad ce biti ovakva isplativost sto se tice kopanja, sta se kaze sto se tice kopanja eth-a, ako sam ja dobro procitao ovde je neko pisao da ce u narednom periodu da ih se jos vise iskopa sa istom snagom?

Da 2nd wave donosi više novčića. Tek ćemo videti kako će se to odraziti na cenu.
Što se mene tiče, kopam dok god ima za kiflu a prave pare su u trgovanju ;)

Pa ja mislim da ce ovo jos gore...ali treba i trgovati po malo...svakako iako lako se ispadne...

Da li neko zna sigurno da li druga faza ETH donosi zaista vise coina po bloku...

you can mine real Ether, at 10% of the normal Ether issuance rate, 0.59 Ether per block...a koliko znam nagrada je sada 5 ETH po bloku,ili gresim?
Onda se vec kopa skoro 100%

Pa da li smo u drugoj fazi??? Ne verujem jer bi se najavilo sigurno

Mozda jesmo,mozda nismo,ali po ovome nikakvog uvecanja broja coina po bloku nece biti.

I to je ETH prica gde nista nije jasno. Jos mi je manje jasno microsoftovo interesovanje za EMC, kad vidis fotografiju deva odmah bih ga strpao u Zabelu ili neku kliniku za bolesti zavisnosti. Iskreno ni ovaj sto je izmuslio ETH mi ne izgleda mnogo bolje, lici na nekog ko je mnigi pusio one smesne cigare.

Ma moze da ti izgleda na rakuna kada rade posao...nema sta izgled vara :)

mozda je ocekivao nekog fensera,al ti likovi ne stignu da idu u teretanu vec stalno nesto rade oko programiranja :)

inace sam nacuo da ima neki novcic koji je 5x isplativiji od ethereuma,al nikako da saznam koji je to tacno novcic

Inace ce Tomas odmah to da podeli ovde na forumu kao sto je uradeo i sa leom...

Cisto sumnjam da bi se uzimale kartice da nema nesto isplativije, sad koliko sta to ostaje misterija, vjerovatno su u pitanju neki mineri (placeni) pa ljudi ne zele da odaju, svi se bore za sebe takvo vrjeme doslo.

jedan lik je pre koji dan uzeo 50-tak grafika tako da definitivno nesto ima

Vrh Dno