Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
+1

na dwarfu sam konstantno mesecima mislim da jos vise krati od poljaka

Moje iskustvo je da isto daju samo na dwarf mi piše veći hashrate....

Videcemo veceras bas, po svoj matematici uvek sam kratak 2h, ko da kopam 22h dnevno...

Bas su udarili zesci pump, odavno nisam video veci Volume, cak 4.700BTC na Poloniex-u...

Jeste, samo sto ga sad malo lome u kukovima :) je se stepenasto istresam posto sam zadnjih mjesec, mozda i dva vecinom stekao pa se nadam da ce jos gore da istresem i ostatak.

DWARF SECE JOS VISE OD CTRONA... za 24h sa 220mh zarada ~9 ETHa, s druge strane na ctronu za 26h zaradim ~10ETH-a... Ipak Ctron daje malo vise... :)
Saj je porastao jos 2cm upravo... ;)

DWARF SECE JOS VISE OD CTRONA... za 24h sa 220mh zarada ~9 ETHa, s druge strane na ctronu za 26h zaradim ~10ETH-a... Ipak Ctron daje malo vise... :)
Saj je porastao jos 2cm upravo... ;)

Bas mi je tih 2cm falilo :D

Ne znam sto trazite 'leba preko pogace kad stvarno nema boljeg pool-a od coinotrona. Ako postoje gubici to je do novcica, nije do pool-a. Coinotron uzme svojih 1% na pplns ili 3% na rbpps i cao. Tu bar nema sta da se mozga, pustis masine i ne mislis vise.
Edit: imajte sad u vidu koliki je diff pre nego sto zakukate da vas pool krade jer malo dobijate ;)

Poslednja izmena:
Grafike se polako vracaju :) jos malo pa cemo plakati za ovih 20-ak + dnevno sto kopamo :)

U toku ove godine ETh ce biti iza BTC-a, da mi je neko to pricao ne bi mu vjerovao i opkladio bi se sa njim da ce do danasnjeg dana propasti, nisam nikad imao povjerenje u njega (zasto? jednostavno ne znam) medjutim sada je vec ozbiljan igrac na polju altcoina.

Doce i taj dan isto kao sto ga je i dash prestigao nekad smo se divili kad je Dash stigao LTC sad ga lagano sije.
Mislim da dash i ETh trenutno po svemu su iza BTC-a, a nekako ce to i Marketcap potvrditi u ovoj godini.

Poslednja izmena:
To da ga sije ili da ce ga stici mozda Ali samo u nekom trenutku dok ltc ne da "gas" i onda nema nista samo btc i ltc i onda velikaaa praznina pa ostali medju njima i eth

Kad bi se zezali ili kad bi mali Perica tako zamislio , ne znam samo sta inate protiv kineza pa evo sad se vidi da od njih zavisi i btc, jer sto se tice kripto valuta kinezi se pitaju

Ps
Sto se tice lamele iznenadio bi se kad bi samo znao koliko jedan citroen ima kineskih delova

Poslednja izmena:
Kad bi se zezali ili kad bi mali Perica tako zamislio , ne znam samo sta inate protiv kineza pa evo sad se vidi da od njih zavisi i btc, jer sto se tice kripto valuta kinezi se pitaju

Ps
Sto se tice lamele iznenadio bi se kad bi samo znao koliko jedan citroen ima kineskih delova

Verovatno. Sto se LTC-a tice Kinezi se pitaju. I to samo oni, posto to niko normalan iz kulturnog dela planete niti kopa niti holduje. Izgubio si opkladu od pre godinu dana, nisi poslao novcice, a za ovu prognoziram da LTC nece ni 0.03 dohvatiti.

Kopa li neko na suprnovi? Vidim da je 0% fee i 15% bonus po bloku. I još nešto zanimljivo - " if you earn more somewhere else - tell me via contact form (with proof) and I'll compensate ! "

Ps

Verovatno. Sto se LTC-a tice Kinezi se pitaju. I to samo oni, posto to niko normalan iz kulturnog dela planete niti kopa niti holduje. Izgubio si opkladu od pre godinu dana, nisi poslao novcice, a za ovu prognoziram da LTC nece ni 0.03 dohvatiti.

Odlicna ti prognoza, samo se mozemo kladiti SAMO LICNO sa rukovanjem I to je opklada, a za odnos cemo jos videti Ali da ponovim ako Btc bude preko 2k Budi siguran da ce Ltc imati cenu vecu od ove bar 15-20x

Odlicna ti prognoza, samo se mozemo kladiti SAMO LICNO sa rukovanjem I to je opklada, a za odnos cemo jos videti Ali da ponovim ako Btc bude preko 2k Budi siguran da ce Ltc imati cenu vecu od ove bar 15-20x

Uvek je dobro imati izgovor, ali je ovaj tvoj poprilicno kilav. Mislim na to sa rukovanjem itd. Sva sreca ima mnogo ljudi koji ove prate, pa mogu da vide tezinu tvojih reci, tacnost prognoza i doslednost kad se pokaze da nisi bio u pravu. Toliko.

Ethereum, nemojte da me zasmejavate, najveci rusko pilicarsko mutni coin... mogu da mu drze cenu dok ne odluce da dumpuju svojih 80 miliona a onda potop

i ja sam pukao na onom shiftu isto neki pijano bolesni rus, verovatno iz eth tima... smejurija

Poslednja izmena:
Nek je najgori ikada napravljen, kada će i šta će da odluče za mene spada u domen visoke politike, al dok traje meni je jako toplo oko srca a i novčanika ;)

Od ETH se moze ocekivati svasta da za nedelju dana ide na 0.01, ali isto tako sa ovih skoro 0.004 za dva dana moze i ispod 0.002. Znaci kao i svaki drugi shit.

hm stvar je mnogo ozbiljnija nego sto svi mislimo , a mogu da uticu i najverovatnije uticu i svetski dogadjaji :) ne znam koj je eth izmislio da l je rus ili amerikanac , ali cika billi je stao iza tog novcica (sto je po meni dokaz da je tezak SHIT) , kao sto je i PC racunar tezak shit ali eto dokaz da super stvari propadaju a da kante prezivljavaju, bill gates je pre dve nedelje izgubio u jednom dahu preko 5 milijardi dolara (ne samo on ...berze pucaju ko od sale a liberalni kapitalizam se klati ko polomljen zub, potraznja za zlatom u svetu zadnjih godinu dana se povecala i sve ozboljne drzave ga kupuju i gomilaju rezerve...) .

da se vratim na temu
prvo sto mi je palo na pamet je da ce posto podrzava eth (bill gates), da eth-u poraste "vrednost" . nazalost moji strahovi su se obistinili , a sto je najgore nisam slusao sebe vec sam ga istresao onako ko kad covek istrese slinu o zemlju .. dokle ce tako ici nemam pojma , tu su kinezi , tu su ameri tu je rus.

imamo ekonomski rat svetskih razmera, prste sankcije sa jedne i uzvratne mere sa druge, pada cena nafte (neko predvidja da ce biti i 10 dolara barel) sa jedne strane UsA sa druge strane rusija, a kinezi, debelo su sumnjivi sa jedne strane su sa rusima , a sa druge odrzavaju usa u zivotu. ko zna da cita svetske dogadjaje nece mu biti nejasno sta ce na kraju biti ,a sta ce biti sa nasim sitovima ? pa neko ce sve te valute ,koje malo vise vrede da ih otkupe za DZ, svemu ce oboriti cenu.. a kada ce to biti ne znamo, ko prezivi pricace :) ..

Poslednja izmena:
Vrh Dno