koja je najbolja kombinacija da se prebacim sa nano-kriptsy
na poloniex-?
Cryptsy je njesra od samog pocetka.Izgleda ko facebook igrica
Ja sam na cryptsyju od njegovog pocetka i fino sam tamo uvecao novcice. Sad ga jesu unakazili ali nije bas uvijek bio takav. Poloniex je jos relativno mlad u odnosu na cryptsy zato i ne pati od istih boljki ali niko ne moze da tvrdi da se iste stvari nece desavati i na poloniexuMeni je poloniex full.
Aktivno ga koristim preko godinu dana,jos od cointellecta
i nisam imao ni jedan problem.
Uplate stizu odmah,a isplate jos brze.
Cist,lak i pregledan.
Cryptsy je njesra od samog pocetka.Izgleda ko facebook igrica
Meni odlicno radi coinotron>kraken,eth>btc>euro te transfer sa 0.09 € fee na banku pbz u istom danu ,nikada problemakoja je najbolja kombinacija da se prebacim sa nano-kriptsy
na poloniex-?
Pa da,sepa transfer na banku,Do 500€ podizem uvijek...prije je bilo 5€ dok sepa transfer nije bio u mojoj banciPreko koje menjacnice ide na banku sa tako niskim fee, kraken???
Privredna banka zagreb,*** ne znam kako kod vas s deviznim,wire transfer je 5€ dok sam prebacio takoAjde sad polako jel to banka u Srbiji , ako jeste koja ???
Wire transver je 5e??? Ako jeste i to je super posto je preko Bitstampa 15e...
Ajde sad polako jel to banka u Srbiji , ako jeste koja ???
Wire transver je 5e??? Ako jeste i to je super posto je preko Bitstampa 15e...
Normalno da nije u Srbiji jer je SEPA samo za EU a mi tamo nismo. Svojevremeno sam prebacivao na ljude u EU dok je moglo uz proviziju od 1.9e, sto je smesno. Ovih 0.09e me je tek iznenadilo![]()
Ajde samo,dobar je taj kraken ....ljudina krakata))evo upravo se upoznajem sa krakenom, verifikovao nalog i tako to ... videcemo
kolko kopa 290ka?
Nema sanse da mi konjotron vidi drugi rig gde imam jednu 7850, kopa normalno sve normalno ali na poolu stoji krompir, menjao dag, adresu i nista
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari