Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
bittrex je ok samo ima mali volume, evo trenutno je polo na 700btc a bittrex na 10btc

nisam, da budem iskren ne secam se da sam ikad imao problem oko depozita na poloniex pa cu im dati malo vremena da vidim da li ce to da rese sami

ne bih ni provalio da nesto fali da ti nisi napisao :)

edit: resilo se samo, pojavili se novcici :)

Poslednja izmena:
ja sam uspeo, znaci posle 6:30 sati su krenule 500 konfirmacije na poloniexu, da ne zaboravim da sam morao da 2 puta pokrecem ticket jer su prvi put jednostavno napisali da su mi novcici legli i da je sve OK i prestali da odgovaraju na mailove...

najvise mi sveta to sto ja moram da bistrim i radim TUDj poso, da trosim svoje vreme i bistrim nesto sto ne treba da znam uopste, da caprkam tamo po block chainu i gledam HASH-ove.... JA HOCU DA BUDEM OBICAN USER DA POSALJEM I DA LEGNU PROKLETI KOINI i nista necu da znam vise od toga!!!

POLONIEX ZBOGOM!!!

isplacuju li svima, ko nije pisao ticket ? Mislim da i meni fali isplata ?

ja im nisam pisao kao ni moja 3 drugara i pocelo samo od sebe da isplacuje

Poslednja izmena:
nije nista slucajno . prvo sam primetio da na crypstiju eth vredi 10-20% vise nego na poloniex (prosle noci cena mu bila 0,0034 a na polo nije prelazio 0,0029) . vec ste pisali da transakcije izmedju polo i cryptsy izuzetno kasne (ko da se ne mirisu).kao da mame ljude da se izvrsi transakcija sa druge strane nesto se desava sa eth , te nesto ne radi te eto nesto sa isplatama zezaju. nista to nije slucajno ili ce eth da poraste naglo i posle da ode u teski bunar ili ce otici u bunar pre nego sto se ista desi , tj pre nego sto se ratosiljamo novcica ...
ja sam odlozio isplatu na sledecih 10 coina, i vidim da nisam pogresio, na osnovu vaseg iskustva.
kako god verujem da se ethu ne pise dobro , ne verujem treci put dici u nebesa ...

ovo djubre od koina mora da pukne kad tad, samo je pitanje koliko ce izdrzati i kad prodati...

ja sam se vise puta opeko, sad prodajem instant, cim nesto legne na menjacnicu ja utapam u BTC...

nesto se kopa.
Grafike pokupovane po altiju i po oglasima...
IStrazujte...

... ili stvarno pocrkale od novog eth minera ...:D

^^
Tad sam bio u elementu :p samo sto sam uzeo ovog fx-a za 55 evra pojavljuje se tvoj oglas, nije bilo cene pa rekoh da probam

Zar je to toliko tesko shvatiti...malo istrazivanja nije na odmet ko ovo ozbiljno shvata

Nazad
Vrh Dno