Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Jel' ovo i Coinotron počeo da "razvlači" isplate kad raste ETH?
Drugi dan (otkako raste ETH) ne isplaćuje zadatu sumu nego isplaćuje sa zakašnjenjem (veću sumu od zadate)....

Poslednja izmena:
ovako je kod mene zadnji nekoliko dana :

2015-11-15 18:14:36 ETH 10.59
2015-11-14 13:55:30 ETH 10.35
2015-11-13 08:54:05 ETH 10.34

koliko sam ukapirao onog momenta kada dodje do zeljene cifre moze da prodje dva sata do isplate , naravno kad isplati isplati sve sto je proslo , sto se tice eth u principu sve kasni uvek od momenta kada ti treba 500 potvrda za transakciju pa ti vidi koliko se vreme izgubi 500 ovamo 500 onamo ... prodje i pola dana sa eth ne mozes brzo da odreagujes ako se desi neki nagli porast cena , ili jos gore pad ,pa da se vade kestenje ...

Poslednja izmena:
Sad pogledah eth calculator i prikazuje 700ghs za mrezu a prije pola sata je bilo oko 500.

Aman ljudi, zar vam je tesko da procitate na pool-u?
Vi stavite cifru koju zelite tamo ali isplate se ne vrse istog trenutka kada dodjete do te cifre vec na svakih 2h. Ako tu cifru pregurate pool ce vam isplatiti i tu sicu zajedno. Sve pise na samom pool-u i pismeni obicno nemaju problema s tim. Svaka isplata se vidi ispod zajedno sa vremenom isplate.

Aman ljudi, zar vam je tesko da procitate na pool-u?
Vi stavite cifru koju zelite tamo ali isplate se ne vrse istog trenutka kada dodjete do te cifre vec na svakih 2h. Ako tu cifru pregurate pool ce vam isplatiti i tu sicu zajedno. Sve pise na samom pool-u i pismeni obicno nemaju problema s tim. Svaka isplata se vidi ispod zajedno sa vremenom isplate.

Eto, ja sam tek toliko pismen da znam da 120 minuta nije 4 1/2 sata iako na sajtu piše:
* Automatic payouts are processed every 120 minutes. Automatic payouts work only when you set value greater than or equal Minimum Payout Threshold
Lično mi nije bitno dal' će isplatiti na vreme ili par sati kasnije (nisu mi toliko velike zarade) ali sam primetio anomaliju i zato sam pitao/prokomentarisao...
Izvin'te ako sam svojim postupkom uvredio Coinotron ...

Nego, zanimljiv trend rasta ETH u isto vreme kad i BTC-a...

Poslednja izmena:
to i ja htedoh prokomentarisati... simultan rast... valjda ce da potraje :D

Eto, ja sam tek toliko pismen da znam da 120 minuta nije 4 1/2 sata iako na sajtu piše:

Lično mi nije bitno dal' će isplatiti na vreme ili par sati kasnije (nisu mi toliko velike zarade) ali sam primetio anomaliju i zato sam pitao/prokomentarisao...
Izvin'te ako sam svojim postupkom uvredio Coinotron ...

Nego, zanimljiv trend rasta ETH u isto vreme kad i BTC-a...

Onda si propustio onu vest da poljak isplacuje ETH rucno.
Bez zezanja, developeri su nesto zeznuli onda kad su svima isplacivali duplo ili je nesto slicno bilo, ne secam se najbolje. Ima vec par meseci sigurno, mislim da se nista nije menjalo od tada. Pisali smo to ovde da ne bi bilo panike i sl. Vecini je to verovatno i promaklo pogotovu ako su kopali na drugim pool-ovima. Sve je ok, mora covek nekada i da spava. Obzirom da isplata nije najredovnija onda je i bolje sto isplacuje sve, bitno je da je sve na broju ;)

proverite masine, sad vidim na kojnotronu da mi se na jednoj generisao dag fajl i na kraju zapucao miner

Onda si propustio onu vest da poljak isplacuje ETH rucno.
Bez zezanja, developeri su nesto zeznuli onda kad su svima isplacivali duplo ili je nesto slicno bilo, ne secam se najbolje. Ima vec par meseci sigurno, mislim da se nista nije menjalo od tada. Pisali smo to ovde da ne bi bilo panike i sl. Vecini je to verovatno i promaklo pogotovu ako su kopali na drugim pool-ovima. Sve je ok, mora covek nekada i da spava. Obzirom da isplata nije najredovnija onda je i bolje sto isplacuje sve, bitno je da je sve na broju ;)

Eeeee, pa sad je mnogo jasnije, hvala za info...verovatno je zbog toga i Dwarf pravio onolike pauze sa isplatama, ukoliko nisu mešetarili na berzama :p

Nije iskljuceno. Za dwarf nisam pratio ali moguce je da i oni isplacuju isto rucno jer problem nije do pool-a vec do samog novcica a taj problem nisu resili tako da je ostalo na pool-ovima da se snalaze. Pool-u se ne isplati da placa duplo. Secam se da je bio info na coinotronu da se ljudi ne brinu zbog manjka novcica, da su njihovi novcici sigurni i da ce on pokriti gubitke a da isplate idu manuelno. Tako da coinotron jos i redovno isplacuje ako mene pitas :)

izgleda da je coinotron zakon , ja sam zadovoljan

Ne hvalim ja svakoga, zasluzio je covek. Napravio je dobar pool, nekoliko godina vec radi kao sat. Ako neko ikada kaze da ga je coinotron ostetio pljunite ga slobodno, laze :d

se nesto smanjila zarada?

2015-11-19 00:44:00 ETH 1.01

2015-11-18 20:41:21 ETH 1.25
2015-11-18 14:37:17 ETH 1.26
2015-11-17 14:22:37 ETH 1.38
2015-11-17 08:18:43 ETH 1.05
2015-11-17 04:15:58 ETH 1.05

2015-11-16 23:27:10 ETH 1.28
2015-11-16 17:23:09 ETH 1.35
2015-11-16 11:18:41 ETH 1.30
2015-11-16 06:32:28 ETH 1.41

Kako da se ne smanji, gle koliko su zajahali mrezu. Za zadnjih 7 dana otislo je 10% gore minimum.

Sa 5 na 2.5 je previše.. Što kaže SAJ dif je skočio ~10% u zadnja 3-4 dana otprilike sa ~8 na 8,7T iliti sa 3,900 na 4,350 ko prati suprnovu....

Gore sam kopirao isplate pa reko da vidim sta drugi kazu, videcu danas kakvo stanje

Tebi se bas prepolovilo, to je previse. Proveri rigove, mozda ti neki nisu radili. Prevelika je to razlika. Skocio je diff ali ne toliko.

nesto izgleda zeza povlacenje sa poloniexa,neispravan limk za konfirmaciju.a coini pending

Sta li ovo kopa ETH, skocio diff ko lud u zadnjih 24h..

Vrh Dno