Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
J sam bio oko 2 nedelje na coinotronu konstantno al konstantno nisam imao dobru hash statistiku i uvek je bilo manje.Pre 5 dana sam presao na dwarf tamo je statistika tacna ko sat.Na oba sam kopao preko proxy i dwarf daje oko 5% vise em je tacan makar pa ne mora covek da se nervira.

jel vam stizu novcici sa ctrona na poloniex???

meni su novcici poslati sa ctrona u 14:23 i vide se na block chainu ali ne stizu na poloniex??? WTF??? gde da krenem da kukam???
ccc.jpg

J sam bio oko 2 nedelje na coinotronu konstantno al konstantno nisam imao dobru hash statistiku i uvek je bilo manje.Pre 5 dana sam presao na dwarf tamo je statistika tacna ko sat.Na oba sam kopao preko proxy i dwarf daje oko 5% vise em je tacan makar pa ne mora covek da se nervira.

Eto ja sinoć prešao sa Dwarfa na Coinotron :p...razlog: za 24h/50mhs isplaćeno 2.35ETH iako onaj calc (znam da nije 100% merodavan) pokazuje da je trebalo 2.77...večeras ćemo videti šta kaže Coinotron

edit:
ako isplati više šta me briga što pokazuje manji hash nego miner ;)

Poslednja izmena:
jel vam stizu novcici sa ctrona na poloniex???

meni su novcici poslati sa ctrona u 14:23 i vide se na block chainu ali ne stizu na poloniex??? WTF??? gde da krenem da kukam???
Pogledajte prilog 184149

Meni stiglo od jutros uredno, s' tim da je to bilo oko 06:15, a za par sati ce mi nova isplata pa cu vidjeti. Sacekaj da ti jos neko potvrdi pa se razjauci na sve strane :)

napisao im ticket, videcemo sta ce da kazu .... LOPOVIIIIII!!!! :d

EDIT:

sad ih vise nema ni na chainu...

EDIT:

situacija se menja iz sekunda u sekund, sad su se pojavili u pending na poloniexu... ,)
CE SI BUDE...

Poslednja izmena:
Uuu..neko se bas istresa. Izgleda da je zexu leglo sa coinotron-a :) :d

To znači samo jedno...BTC ide gore :p
Nego, evo rezultata nakon 24h/50mhs kopanja na Coinotronu zarada 2.6eth (i pored velikih oscilacija u prikazu hasha 54-40mhs) dok je na Dwarfu juče (24h) bila 2.35eth...

Poslednja izmena:
Videćemo nakon par dana...Tako je i Dwarf davao mnoooogo više od suprnove u početku (ista podešavanja) ali zadnja 2 dana baš smanjio (čak ni brisanje dag-ova nije pomoglo)..

Ne znam da li ste primetili, ali na supernovi isplata za resen blok je uvek 5 eth, dok na coinotronu zavisi od kolicine shareova, i slucajno videh da je isplata od 3.88 do oko 11ipo eth po bloku.

Pa to je (rb)pps. Više sherova pošalješ više para dobiješ. Ako bude loš luck za taj blok pool ti iz džepa plaća razliku. Za taj od 11.5 je coinotron dobio 5 eth od mreže i još 6.5 dodao iz walleta da isplati rudare. Za taj od 3.88 je od mreže opet dobio 5 a 1.12 stavio u džep.
Zato je veći fee na rbpps i pps jer je veći rizik za vlasnike poola a manji za rudare. Na pplns uvek plaćaju koliko je block reward, ni manje ni više, nema rizika za pool.
Pps mora da daje tačno po calcu, rbpps umanjeno za orphane (mada se na ethu beše i to nekako isplaćuje) a pplns zavisi od lucka poola.

Poslednja izmena:
nego,jel vama u mineru pokazuje 100mhs ili vam toliko pokazuje na coinotronu? na coinotronu ako ti miner pokazuje 100 na njemu je od 88-90

Na coinotronu pokazuje oko 10% manje.

^^
Da, pokazuje manje na Coinotronu nego u mineru (nekad i 20%) ali mi je juče isplatio više nego Dwarf koji pokazuje precizniju hash statistiku...

Vojkane šta je onda bolje za kopanje ETH, pplns ili rbpps?

kada god pokusam da stavim rbpps ono me ovek vrati na pplns kada pritisnem "change" ,na coinotron.

^ @macman
I meni se to desavalo, samo obrnuto, sa rbpps na pplns nije hteo da prihvati. Napravi novog workera, stavi rbpps i trebalo bi da radi.

Pa kako je bolje rbpps ili pplns???

dosta je i to nego nece da mi proradi,pise da joj fali rama sistemskog,tu gresku sam vidjao pre,a ima 4gbddr3,karta ima 2gb

Jel kopate ETH sa ovim W2 minerom kojeg prijavljuje Malwarebytes ili ne ???

na kojnotronu exp/eth tu su po isplativosti, koji bese je kvalitetniji od shitova exp/shf/soil, zaboravih, dal zeljko ili stuent rekose

mala je razlika u korist eth , stim sto eth mozes bez cimanja prodati.. mada se nikad ne zna mozda odluce da plate 2x 3x vise nego sada za exp ... e onda .... :)

Nazad
Vrh Dno