Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
jel samo ja kopam na nanopool, osecam se k'o siroce :d

i ja sam na nano, mada mislim da i oni kraduckaju, po njihovom calculatoru, na poolu, stoji da imam od 11-12 ETH, a dobijam oko 10-10,5

i ja sam na nano, mada mislim da i oni kraduckaju, po njihovom calculatoru, na poolu, stoji da imam od 11-12 ETH, a dobijam oko 10-10,5

izgleda da oni uzimaju od svakog fiksno 1,5-do 2 i meni fali toliko mesto 8 dobijam 6-6,5 ...na 24 h

Block je 18 sek i na svakom varira diff. Prosto je nemoguće napraviti kalkulator u cent. Problem je što gotovo uvek se doibija manje :).

jel vam rade mineri? restartovao sam komp i nece sad, obrisao dagove i skinuo novi miner

proradilo, ver bilo do poola ili do mreze ako je moguce,

pustim shift sve uredno, pustim eth na 3 poola i ni na jednom nece da krene,
sad evo radi

Poslednja izmena:
nesto zezaju, danas ce verovatno manja zarada da bude

Poslednja izmena:
Jel idu nekome isplate na Suprnovi za Eth??
Ja sam manuelno aktivirao isplatu jos pre 3 sata, jos nije stiglo, niti realizovano, a pise "confirmed"? Slican problem je bio i sa shiftom, pa sam na svaku trecu isplatu morao da pisem adminu da reralizuje isplatu...i sad sam mu pisao, ali jos nisu odgovorili...kakav je to bag?? Jel to oni nas onako kulturno...khm, ili sta je u pitanju?

Dva puta se cena vraćala sa ispod 500k na 600k. Tačnije prvi put oko 660k drugi put jedva 600k...sad bi trebalo da oko 550k bude plafon...osim ako pozadinci nemaju drugačiji plan ;)

Koji pool preporucujete..ja sam do sad na ovaj nano ali me od sinoc zeza pa rastura..kopam sa 100mh i toliko mi prijavljivao do sinoc mada mi davao uvek par komada manje nego sto prikaze da treba ali sad mi prijavljuje kao da imam 9mh..i ako masine kopaju normalno ..ni restartovanje minera nije pomoglo a isplata se stanjila skoro da je nema

mozda treba samo jos malo da se strpis , sto se tice preporuka poolova ,mislim da je sve ispucano i svi su na ovom principu :

[Attention: Beta software. Use at your own risk.
Pool is closed due too payment issues. All miners wo received double or triple payments are requested to send these payments back to the following address: 0xc5d2dd8b399b67d857ed6d91bbe26f0702f7cd34.],

tj i da ti daju slucano vise imali bi da placu za povVvracaj ... :p

svi imaju bagove , svi se preracunaju , svi nas uspavljuju sa nabudjenim ciframa potencijalne zarade za prosecni hash rate , a onda kada nas isplate , obore nas do nogu , vise bih voleo da im racunica bude manja (realna) a da isplate (malo) vise.
iz mog iskustva ako imas manji hash rate , mozda je coinotron prava stvar, ima mane (ko nema) ali ako ti napise da imas zaradu 5 eth na 24 sata imaces ih.

***, izgleda da se stvarno niko nije zalio i nisu ni znali da imaju problem. Poljak je korektan skroz, odgovara na svaki mail, svaku poruku i posten je. Resice to brzo siguran sam. Ja sam mislio da su se ljudi vec zalili. Da sam znao da je ovakva fora kontaktirao bih ja poljaka odavno, super je za komunikaciju. Svojevremeno sam ga nagovorio da otvori pool za DRK (sada DASH).

Ja do sad nisma imao nikakvu komunikaciju sa njima, pa sam bio bas pozitivno iznenadjen brzinom kojom su me kontaktirali. Dugo sam kopao kod njih vetcoin i dark/dashcoin i stvarno sam jako zadovoljan nacinom na koji rade pa se nadam da cemo ubrzo mocu koristiti njihov pool u punom kapacitetu.

Poslednja izmena:
Ja se s njim sit ispricao i od tada imam samo reci hvale za njega. Pool je izuzetno posten i poljak stvarno vodi posteno biznis. Odlican mu je pool za sve. Sve sto ima kod njega mozes kopati bez razmisljanja. Eto, ispade da je etherom ima problem ali resice ga. Bolje je i tu da kopam i da privremeno 15% ode u dunav nego da znam da me neko namerno drpa sve vreme ili da ce da me pokrade u nekom trenutku.

Vrh Dno