edy11
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.02.2007
- Poena
- 330
Na ETC-u vec ne moze vise sa starim Claymor-om,trazi novu verzijuAko je verovati DAG size kalkulatoru, 24.11. kreće 300. epoha, dakle mesec i kusur dana...
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Na ETC-u vec ne moze vise sa starim Claymor-om,trazi novu verzijuAko je verovati DAG size kalkulatoru, 24.11. kreće 300. epoha, dakle mesec i kusur dana...
4,2c jos moze,mada izasao je 4.7c koji lepo radiKakva je situacija sa Phoenixom?
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Obrisao sve posle pass x u bat fajlu, oko 167Mhs...ne znam sta se desava. Jel ima neko primer bat. fajka za Phoenix miner?? Da mi prosledi
Ne znam sta se toliko smaras oko toga sta ti miner pokazuje.
Koliki ti je hash na pool-u, prije i sada?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne znam sta se toliko smaras oko toga sta ti miner pokazuje.
Koliki ti je hash na pool-u, prije i sada?
Sent from my iPhone using Tapatalk
A što je toliki problem da probaš Phoenix? Do sada bi ti već možda radilo kako treba i ne bi kukao odavno.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Jesu sve karte pale sa brzinom ili samo neka ?Druze, nisam pomenuo, na Phoenix 4.7c sam od pre 2 dana... isto je, isto daje. Zaista ne znam. Dugo nisam kopa ETC, ETH, pre 3 dana pocnem sa novim Cleyom i davalo 190 u mineru kao nekad, posle toga palo na 160-175 i kraj, to je to. Updateovao sam drajvere, sad da li je posle toga pocelo, ne mogu da se setim, ali sam probao vratiti stare i opet isto, sad ponovo instalirao nove, isto...
Jesu sve karte pale sa brzinom ili samo neka ?
Sent from my SM-A505FN using Tapatalk
Stavio na compute u Wattmenu?Sve... ne znam iz kog razloga.
Stavio na compute u Wattmenu?
Poslano sa mog MI 4LTE koristeći Tapatalk
Pa prebaci u radeon settings -gaming tab-global settings-klikni GPU workload i označi compute svaku karticu...? Moze malo jasnije :d
Mislim da je covjek na zelenim ne na crvenim kartama.Pa prebaci u radeon settings -gaming tab-global settings-klikni GPU workload i označi compute svaku karticu...
Poslano sa mog MI 4LTE koristeći Tapatalk
Ehhh,onda... neznamMislim da je covjek na zelenim ne na crvenim kartama.
Sent from my SM-A505FN using Tapatalk
Ja sam imao za vikend isplatu- dobio mail.Da li još neko kopa ETH na Ethermine?! Kaže drugar da mu od nedavno ne stižu mailovi kada bude uplata. Dakle stizalo je do skoro, sada više ne.
Meni nikad nisu ni stizali. Samo poenkad stigne mail ako stane rig pa ono inactive.Da li još neko kopa ETH na Ethermine?! Kaže drugar da mu od nedavno ne stižu mailovi kada bude uplata. Dakle stizalo je do skoro, sada više ne.
Da li još neko kopa ETH na Ethermine?! Kaže drugar da mu od nedavno ne stižu mailovi kada bude uplata. Dakle stizalo je do skoro, sada više ne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari