Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Nanopool puko? Jos nekom?
Neradi im sajt. Miner radi.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Kod mene sve uredno. Mineri bacaju sherove, Nanopool uredno registruje sve.
Takođe, statistika na poolu pokazuje da ce se uvecati kolicina iskopanog :)

Duplo brže kopa :)
Nek potraje..

d5bc2d00bc2af9bcd99c525ae0857407.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Meni isto nanopool fercera dobro.
Jedino iz nekog razloga mi vec 24 sata baca 5% slabije od prijavljenog, a do juce je bilo manje vise prosek 420 MH/s (koliko i prijavljuje) sada oko 400. Ali to nema veze sa difom. Kopa mi duplo vise (skoro) . Samo nek potraje makar metar dana

Evo i meni nano proradio. Pre kopalo 0.015 na dan sad kopa 0.018. Nije se uduplalo.

Pogledajte diff, jutros od 4h je duplo manji diff. Neverovatno!

Ja ETH kopam na dwarfu, u septembru je rokao nekih 0,17eth na dnevnom nivou, a trenutno je 0.18, znaci skocio je manje od 10% do sada.
Ne znam kako vam je toliko skocilo, ali daj Boze da ostane tako. Diff jeste pao, ali se block reward smanjio na 3 (po whattomine na 2.91),a bio je 5. Tako da matematicki gledamo skok bi trebalo da bude nekih 20% u odnosu na oktobar.
Ja cu biti srecam ako budem kopao 0.2 dnevno

Ne znam, meni je uredno od 0.6 eth mesecno za 150mhs, skocilo na 1.15eth bukvalno za jedan dan. Po racunici vise nego sto je trebalo cini mi se

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

A koji pool?

Na ethermineu sa 0.048 na 0.09 za manje od dana. Prosto da se covek uplasi ovog skoka. Da li prodavati zalihu :)

Evo po ovoj brzini kopanja trebalo bi da mi legne 0,1 ETH negde veceras oko 23h sto je 34 sata od poslednje isplate. PRe toga mi je trebalo 63h sata za 0,1. Znaci skoro duplo. Za smanjenje RWD Kani je objasnjeno ranije da se fakticki nije promenilo jer je BT smanjen na 15s pa mu dodje na isto (5 kom za 25 s ili 3 kom za 15 s je isto)
Ne znam kako nekima je skocilo samo 20%

Ja kopam na coinotronu, tacno je i po estimated coins/day i po confirmed rewards-u, bukvalno duplo vise u novcicima dobijam.

KO mene se za sada povecalo za 0.01 :) Trenutno je ovakva situacija na dnevnom nivou
afafsd.jpg

Cointron je extra. I ja sam ga pre koristio, ali mi je prevelik fee na isplati...

Ma sta vam je bolan nije duplo nego statistika laze jos po statistici racuna reward 5 a ono je ustvari 3...zapisite danas ili uslikajte sebi balans i vidite sutra tacno u ovo doba tj. nakon 24h i vidicete da nije duplo... statistika laze.

Ma sta vam je bolan nije duplo nego statistika laze jos po statistici racuna reward 5 a ono je ustvari 3...zapisite danas ili uslikajte sebi balans i vidite sutra tacno u ovo doba tj. nakon 24h i vidicete da nije duplo... statistika laze.
Moguce da je tako, ali kad tacno izracunam koliko je iskopano za 24h priblizno je oko 40% povecanja

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

E bre Goldi nedas mi da se radujem bar 5 minuta

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Ja necu prodavati, cekam jos jedan posten dump etha da uletim jer sam izasao dok je jos bio 0.07

Realno je bilo da nam se vrati 28%, a sve preko toga je premia.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Sinoc sam u 21:15h upisao koliko sam iskopao do tada i sada kada se sracunam stvarno coinotron laze, tj statistika nije dobra, ipak manje iskopa nego sto pise da ce iskopati za 24h.

pa naravno da laze :d dif je bio 30 spao je ispod 15 nagrada po bloku se smanjila sa 5 na 3 lako je izracunat valjda kolika je zarada tj. koliko ces vise dobit u ovom momentu u odnosu na prije 2 dana.

Ako gledamo matematički, dobija se 20% vise nego pre, što je opet dobro.

Goldi nam je srusio sneska :( A, bas sam zbog toga i upisao sunoc u 21h da bih to proverio, jer je izgledalo nestvarno dobro.

nagrada po bloku se smanjila sa 5 na 3, ali isto tako se smanjilo i vreme bloka sa 25s na 15s, tako da mu to dodje na isto

Da, a Ethermine u svojoj prognozi racuna block od 15s, ali reward od 5 ETH i u tome je problem.

Znaci, dobija se 50-60% vise nego ranije, ko nije mu jasno, neka pise

Hahah....jedan u klin-drugi u plocu [emoji23][emoji23]

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Objasni mi kako se dobija 50% vise? Posto ja ni 10% jos nisam dobio

Nazad
Vrh Dno