Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Svakako ce nam se vratiti odredjeni procenat sad posle updatea za koji dan. Bar 20+ %

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

330 je neka gornja granica za sada. Ne verujem da ce tek tako da ide dalje danas ali sve je moguce.

Pa cekaj sad, dal je 330 gornja granica ili je sve moguce? :)

Da :)

(izvinite na trolu, ali nisam mogao da odolim :))

Poslednja izmena:
Po meni 330 gornja za danas. Ali opet videli smo sta je sve btc uradio tako da ko zna.

Eth je pokazao da moze vec vise puta. Ono sto je bitno je da se zadrzi sad iznad 300 narednih dana i onda mozemo vrlo lako da vidimo 500-600 kao neki target narednih nekoliko dana.

Ako bude kao btc pump precice 400$ lagano :D

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

350 lagano a i 400 verovatno

Ljudi sta je bre ovo BTC ode 2000$ gore a ETH koji je kao "vezan" za njega ne moze krsteno da skoci ni 30$ i da se bar zadrzi na toj ceni....a kamoli da nastavi da skace...Ne razumem totalno!

Ide fork btc-a. Na osnovu cega je eth kao "vezan" ?

Do skoro su zajeno isli u pump and dump manje vise proporcionalno....sada eth se uspavao skroz...

P.S. Znam da je trenutno 99% fork krivac za pump BTC-a...ok to i nije lose

Nijedan ALT coin nije vezan za BTC, ali svima je cilj da se dokopaju BTC-a, altovi su tu da se lako dodje do btc-a.

@goldi Naravno...to je jasno!
Sta ti mislis goldi kako ce proci ETH u narednih nekoliko dana..?
Malo mi izgleda tesko ovo iz prethodnih postova "lagano do 350$ pa idemo na 400$" ?!

Kao sto rekoh, ako se zadrzi na iznad 300 par dana onda ide na 400.

ne znam slab sam ja u tim procjenama vjeruj mi svedno mi je sto se tice eth-a moj cilj je 500$ a kad ce doci ta cijena nije mi bitno... doce kad tad, a iako ne dodje nikad opet ja sam zadovoljan i sa ovim sto mi je eth do sada pruzio, Vitaliku Spomenik!

btc raste jer ga svi kupuju cekaju fork pa da dobiju istu kolicinu btc gold-a koji ce da vredi 3$ :D :D

Pitanje je ko ce djeliti BTC gold, neke mjenjacnice su vec rekle da nece djelit btc gold (npr. Wex) bice tu svasta ocekuje nas zanimljivi 15-ak dana, nadam se da cemo u ovoj ludnici izaci sa sto vise love ili coina :)

Ne mora menjacnica da ga daje. Prebacis BTC u wallet koji ima private key i pokupis svoj BTC Gold nakon forka. Npr desktop wallet Exodus.
Ja sam imao neku bedu u BTC, ali sam presao u ETH jos kada je BTC bio 4200 misleci kako je pravi trenutak. :)

Takodje i ja cekam fork da dobijem 0 BTC Golda...nadam se samo da ce biti sto veca cena....heheheh
Boranija ostaje boranija...dokazano vise puta....para na paru a buva na buvu...
Nadam se samo da ce bar neki od ovih nasih momaka sa foruma uzeti neki gold i da ce vredeti truda i prebacivanja iz svega u btc ovih dana...
:wave:

Vidim jutros Dif je prilicno pao,zna li ko koliko dugo bi mogao biti na sadasnjim vrednostima?

Pisano vec nekoliko puta o tome, dakle jutros je krenuo update Bayzantium, veliki deo update-a Metropolis.
Sada bi trebalo da se diff, a zahvaljujuci kracem block time-u, vrati na vrednosti koje su bile u Septembru. A sto se tice dokle ce to tako, trebalo bi do samog kraja kopanja eth-a, znaci praktocno zamrzavaju block time i reward na ove vrednosti, a diff ce u buduce zavisiti iskljucivo od minera.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno