Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Eth je pokazao da moze vec vise puta. Ono sto je bitno je da se zadrzi sad iznad 300 narednih dana i onda mozemo vrlo lako da vidimo 500-600 kao neki target narednih nekoliko dana.
Ljudi sta je bre ovo BTC ode 2000$ gore a ETH koji je kao "vezan" za njega ne moze krsteno da skoci ni 30$ i da se bar zadrzi na toj ceni....a kamoli da nastavi da skace...Ne razumem totalno!
@goldi Naravno...to je jasno!
Sta ti mislis goldi kako ce proci ETH u narednih nekoliko dana..?
Malo mi izgleda tesko ovo iz prethodnih postova "lagano do 350$ pa idemo na 400$" ?!
ne znam slab sam ja u tim procjenama vjeruj mi svedno mi je sto se tice eth-a moj cilj je 500$ a kad ce doci ta cijena nije mi bitno... doce kad tad, a iako ne dodje nikad opet ja sam zadovoljan i sa ovim sto mi je eth do sada pruzio, Vitaliku Spomenik!
Pitanje je ko ce djeliti BTC gold, neke mjenjacnice su vec rekle da nece djelit btc gold (npr. Wex) bice tu svasta ocekuje nas zanimljivi 15-ak dana, nadam se da cemo u ovoj ludnici izaci sa sto vise love ili coina
Ne mora menjacnica da ga daje. Prebacis BTC u wallet koji ima private key i pokupis svoj BTC Gold nakon forka. Npr desktop wallet Exodus.
Ja sam imao neku bedu u BTC, ali sam presao u ETH jos kada je BTC bio 4200 misleci kako je pravi trenutak.
Takodje i ja cekam fork da dobijem 0 BTC Golda...nadam se samo da ce biti sto veca cena....heheheh
Boranija ostaje boranija...dokazano vise puta....para na paru a buva na buvu...
Nadam se samo da ce bar neki od ovih nasih momaka sa foruma uzeti neki gold i da ce vredeti truda i prebacivanja iz svega u btc ovih dana...
:wave:
Prosli put najpametnije je bilo imati BTC na Bittrexu, jer je tamo bila i najjaca akcija a nije se moglo transferovati na bittrex sa drugih mesta zbog zaglavljenih blokova...
Pisano vec nekoliko puta o tome, dakle jutros je krenuo update Bayzantium, veliki deo update-a Metropolis.
Sada bi trebalo da se diff, a zahvaljujuci kracem block time-u, vrati na vrednosti koje su bile u Septembru. A sto se tice dokle ce to tako, trebalo bi do samog kraja kopanja eth-a, znaci praktocno zamrzavaju block time i reward na ove vrednosti, a diff ce u buduce zavisiti iskljucivo od minera.