karanovicz
Slavan
- Učlanjen(a)
- 25.09.2007
- Poena
- 410
Kolika je "normalna" razlika u hashu izmedju minera i coinotrona (pool-ova, i koji daje najviše a prima nove članove)?
zasto meni dok kopa svakih 5 sekundi prekida i napise worker stopping pa opet kopa...gde je problem??? kopam na coinotronu 280x karte
Pogledajte prilog 178700
Nemožeš sa to da kopaš to je dual kartica sa po 1gb vram po gpu, eth jedino radi na min 2gb vram a ima raznih starijih kartica 5850/70/6950/70/6990... samo je pitanje koliko to ima smisla 6970 daje 8Mhs malo je to za 200w potrošnju, bolje kupi polovnu 7850/7870/270 za slične novce duplo manja potrošnja i 2.5x brže....
nah a ja se vratih na coinotron . suprnova me casti sa 4-5 x manji hashrate (16mhz od "teoretskih" 70) nego coinotron (55mhz/70mhs). kod mene nesto stvarnonaopako ...
Ja na suprnovi samo bacim pogled na 24h earnings, i više sam nego zadovoljan.
suprnnova nesto i mene zeza, pocelo je u toku noci, dosta los hashrate, do tada je radila super. sad cu da probam ethpool
Dosta su krali pa se *****ali u proracunu.ethpool: Mining suspended due too payment issues. Please switch to another pool in the meantime.
meni isplatili 3 puta sto sam juce iskopao
jednom da se pool zezne i u moju korist![]()
ethpool: Mining suspended due too payment issues. Please switch to another pool in the meantime.
meni isplatili 3 puta sto sam juce iskopao
jednom da se pool zezne i u moju korist![]()
:eyebrows: to je zato sto sam bio tamo ... eto sada nesto i na coinotronu me zezalo .. odselio sam se na nekom drugom pool-u , al necu reci gde , da vidim dal ce neko treci da se pozali da pool ne radi kako treba (mozda zbog mene sto sam migrirao) :smash:
izasao 03.09.2015 zadnji
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari