Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Kolika je "normalna" razlika u hashu izmedju minera i coinotrona (pool-ova, i koji daje najviše a prima nove članove)?

Ja sam kao stari clan na suprnovi :) coinotron negde nesto usporava sa ms, koliko vidim ljudi se zale i na oficijalnom forumu

Nemožeš sa to da kopaš to je dual kartica sa po 1gb vram po gpu, eth jedino radi na min 2gb vram a ima raznih starijih kartica 5850/70/6950/70/6990... samo je pitanje koliko to ima smisla 6970 daje 8Mhs malo je to za 200w potrošnju, bolje kupi polovnu 7850/7870/270 za slične novce duplo manja potrošnja i 2.5x brže....

hvala za info, gledam neke reparirane da izadju po prodavnicama ali nema, ver kad prodje sve ovo bice ih, za neki mesec novcic za kopanje sa 3gb pa sa 4gb gpu, da ne moze svako da kopa

I ja se prebacih na suprnovu i za sada fercera odlično :)...Na coinotronu nisam mogao prebaciti 42mh/s i sporo išli šerovi...

2015-09-06_233450.png

edit:
Ovi baš imaju zanimljiv način prikazivanja podataka:
2015-09-06_235608.png

Poslednja izmena:
nah a ja se vratih na coinotron . suprnova me casti sa 4-5 x manji hashrate (16mhz od "teoretskih" 70) nego coinotron (55mhz/70mhs) :( . kod mene nesto stvarnonaopako ...

Ja za sad nemam zamjerke za ethpool.org. Hashrate prikazuje uredno, isplate dva puta dnevno i isplacuju kolicinu koju i prikazuje kao predvidjenu zaradu u odnosu na hashrate.

nah a ja se vratih na coinotron . suprnova me casti sa 4-5 x manji hashrate (16mhz od "teoretskih" 70) nego coinotron (55mhz/70mhs) :( . kod mene nesto stvarnonaopako ...

suprnnova nesto i mene zeza, pocelo je u toku noci, dosta los hashrate, do tada je radila super. sad cu da probam ethpool

Uglavnom ne gledajte hrate na poolu jer ne prikazuje kako treba...miner je pravo stanje...hrate na suprnovi oscilira sa 100 do 200 po masini meni :)

Ja na suprnovi samo bacim pogled na 24h earnings, i više sam nego zadovoljan.

suprnnova nesto i mene zeza, pocelo je u toku noci, dosta los hashrate, do tada je radila super. sad cu da probam ethpool

:eyebrows: to je zato sto sam bio tamo ... eto sada nesto i na coinotronu me zezalo .. odselio sam se na nekom drugom pool-u , al necu reci gde , da vidim dal ce neko treci da se pozali da pool ne radi kako treba (mozda zbog mene sto sam migrirao) :smash:

Neko bi trebalo white paper i source da analizira, nejasni su skroz ili mute zestoko...

Rekli su da uskoro krece diff sam da se povecava tako da ce za godinu dana biti nemoguce kopanje i da ce se zato preci na POS... ali su objasnili da ce se povecanje diff osetiti tek sledece godine??? iako je prosle nedelje bio onaj bug da je diff sam rastao, pa su svi krenuli da panice (pitam se da li je to stvarno bio bug... ili test)

Nisu mi jasni nikako

ethpool: Mining suspended due too payment issues. Please switch to another pool in the meantime.

meni isplatili 3 puta sto sam juce iskopao :)
jednom da se pool zezne i u moju korist :)

ethpool: Mining suspended due too payment issues. Please switch to another pool in the meantime.

meni isplatili 3 puta sto sam juce iskopao :)
jednom da se pool zezne i u moju korist :)

Ja predlazem da ih zovemo i da im vratimo :) I mene isplatili 3 puta, a ako budemo imali srece isplatice nam jos koji put jer je transakcija u pending modu :d
Nego ovaj bug ce ih bas kostati. Po svemu sudeci, izgleda da su svima isplatili par puta, a velika je to kolicina novcica.

jel nije izlazio neki novi ETH miner u zadnjih nedelju-dve dana ???

:eyebrows: to je zato sto sam bio tamo ... eto sada nesto i na coinotronu me zezalo .. odselio sam se na nekom drugom pool-u , al necu reci gde , da vidim dal ce neko treci da se pozali da pool ne radi kako treba (mozda zbog mene sto sam migrirao) :smash:

priznajem , kriv sam , kopao sam na ethpool ...

Nazad
Vrh Dno