Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Meni nije jasno, zato poloniex uopste dozvoljava transakcije u trenutku kada se radi fork kada je receno da ce to biti zamrznuto. Opasno je igrati se na oba forka pogotovu ako ne znaju kakve ce posledice to imati. Zar nije lakse da se zaustavi primanje i povlacenje novcica dok se ne vidi koji je fork pobedio? Bilo bi daleko bezbednije za sve.

Haker se nije javljao od onda ali siguran sam da ne sedi skrstenih ruku. Moguce je da ce uleteti u nekom trenutku da napravi haos.
Povlacim ono sto sam rekao, vise nisam onoliki optimista po pitanju forka :d

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Nisam rekao da poloniex neće blokirati transankcije sat vremena pre forka kao i sve ostale menjačnice već da će poloniex nakon kritičnog perioda na neki način održavati i stari fork. Bez obzira što i poloniex planira da izabere pobednički chain kao glavni oni će ostaviti mogućnost jednokratnog povlačenja ethc čime doprinose održavanju starog chaina. Hipotetička situacija:
-imaš pre hf neko eth stanje na poloniexu
-stari chain preživi i poloniex pruži mogućnost jednokratnog povlačenja eth.
-posle hf povučeš eth i na starom i na novom chainu i teoretski možeš dva puta da menjaš taj povučeni eth za druge valute.

https://m.poloniex.com/press-releases/2016.07.15-Ethereum-Hard-Fork/

Jel zna neko sta se radi sa wallet-om na kom imam ETH,nisam pratio...
Jel treba da se uradi neki update za novi fork?

Šta mislite o solucuji:
- istovar ETH pred HF

Onda su dvije mogućnosti:
- panika i kupovina za 9$, kasnija prodaja nakon skoka (vjerovatniji scenario)
- momentalni skok ETH i tada se ostaje u minusu, ali ipak se izvukla sadašnja cijena

Kada uopšte kreće HF?

Da li ti sadasnja cena odgovara? Da li bi sa sadasnjom cenom bio zadovoljan? Ja to gledam ovako, ako ti je sad ok, zasto rizikovati, i ubedjivati sebe sta je verovatni scenario, kad u to što očekujes ne bi smeo da se kladis u sve što si sad skupio.

Ja bih to prodao sad. Fork mislim da niko ne zna kad ce, tj. kad ce tačno ovih dana.

Posto nisam trenutno kod kuce jos par dana da li utice hf na bilo koji nacin na moje coine koji su u walletu, odnosno dal mogu kasnije da uvezem keystore u bilo koji noviji wallet, chain....

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

Ja sam prodao, što ne znači da možda ipak neće skočiti cena. Ja sam bio oprezan. Fork je već siguran i desiće se danas popodne osim ako vi nemate druge informacije.

Da li ti sadasnja cena odgovara? Da li bi sa sadasnjom cenom bio zadovoljan? Ja to gledam ovako, ako ti je sad ok, zasto rizikovati, i ubedjivati sebe sta je verovatni scenario, kad u to što očekujes ne bi smeo da se kladis u sve što si sad skupio.

Ja bih to prodao sad. Fork mislim da niko ne zna kad ce, tj. kad ce tačno ovih dana.

zna se tacno :D danas, za koji sat

Za 5 sati i 22 minuta.
Stvar je u tome što je moguće uhvatiti HF talas.

Fork ce na 1.920.000-om bloku. Kad dodje taj blok na red dosao je. Jos oko 1500 blokova je ostalo. Gruba racunica, onako napamet.. 4-5h do forka. Mozda i gresim, mrzi me da racunam.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

pojede se silna masa eth-a na 18, izgleda da krece gore

moje misljenje:ajd da prodam do je ovakvo stanje da se ne zna se sta ce biti... o imaju resenje ajde da kupim,sad kad prodje HF icice gore

ETH izlazi na 20 do forka

Aj po 20 marki da nije

0.020btc

To je samo 11% skoka, to moze lagano al ajd videcemo.
Buy polako raste, mada i sell se pojacava. Svi su spremni :D

Jos oko sat vremena do pocetka, 300 blokova.

Poslednja izmena:
Pogodio sam dokle ce da skaci kada sam pre nekoliko sati stavio da ga prodajem za 2.981.:D

Videcemo, sve zavisi od toga kako ce teci fork. Za sada se buy strana sve vise pojacava, bice zanimljivo u svakom slucaju :)

Jos 75 blokova.

Vrh Dno