Šta je novo?

Ethereum Classic (ETC)

Ima li nekoga da kopa ETC na Ethermine Pool-u da poredimo stanje sa Coinotronom?
Meni je sa 15 karica Est coins/day= 2.686336 ETCa (na Coinotronu) i Estimated Hashrate= 383Mh

Koji Wallet koristite za ETC?

Onaj classicetherwallet pobrljavio, ne pokazuje mi kolicinu ETC-a, samo pise "loading"... :(

Dobih odgovor od ljudi sa ClassicEtherWallet sajta koji glasi:

"The ClassicEtherWallet domain name has been hijacked and is serving a phishing site. DO NOT go to the site, and DO NOT upload any JSON files or passwords."

Povlacite sve odatle preko MyEtherWallet sajta na neki drugi Wallet.

pa za ETC ne postoji normalan wallet koji radi, na zvaničnom sajtu ima verzije 0,9 neka nova, koja uopšte ne radi, i neka 0,8,1 koja radi kad joj se ćefne, tj startuje se uvek al sinhronizacija krene svaki 7-10-13 put. ja coine čuvam na poloniexu

I Poloniex je siguran u poslednje vreme...

Ja se prebacih na MyEtherWallet, ClassicEtherWallet je proistekao iz toga.

Ima li nekoga da kopa ETC na Ethermine Pool-u da poredimo stanje sa Coinotronom?
Meni je sa 15 karica Est coins/day= 2.686336 ETCa (na Coinotronu) i Estimated Hashrate= 383Mh

Kako tako malo?Ja sa 4 kartice na coinotronu dnevno 0.6-0.7,a u praksi za 26h 1.1 etc.A to sve u dualu sa dcr.H/R je 25 po kartici i 3000-3100 za dcr,ako može bolje,recite.Hvala.

Kada bi malo bolje pogledao svoju računicu, ti onda imaš približno kao i ja tako da se sve savršemo uklapa (4:0,6-0,7=15:x).
Moja je greška bila što nisam ograničio majner 9.6 da kopa samo ETC pa sam tako imao dosta gubitaka prilikom DevFee mininga i obratno...
U međuvremenu sam odustao od ETCa (privremeno).

Poslednja izmena:
@coadamjanic

Mozes li molim te napisati koja karta je u pitanju i koja setovanja koristis kad imas 25/3000 za dcr po karti ?
Malo mi je neverovatno da mozes da imas 3000 dcr u dualu, realno i sa jednom kartom je to tesko dostizno, osim ako nije 1080(ti) karta u pitanju.

Hvala.

Poslednja izmena:
Rx 480 4gb nitro obična,1075/2050 mem volt 960.

Ja na jednom rigu imam slicne karte, konkretno RX 480 8gb Nitro obicna, i pri kloku 1130/2060 imam 28.2eth / 900dcr. Dakle nema sile da imas 3000 dcr po karti, kako si napisao, jedino ako ti se to nije odnosilo na sve karte zajedno-ukupno za dcr, zbog toga sam te pitao.

Isplati li se preci sa ETH na ETC? Nesto razmisljam da predem zbog trenutnog skoka u difu na ETH? Moze savjet?

Jok more.

Sent from my P9000 using Tapatalk

Isplati li se preci sa ETH na ETC? Nesto razmisljam da predem zbog trenutnog skoka u difu na ETH? Moze savjet?

Ako te zanima isplativost onda pogledaj na what to mine stranici šta je trenutno najisplativije, i šaltaj svaki dan valutu koju kopas.
Mada i za par dana to što si iskopao xy coina može da skoči ili da padne skroz u vrijednosti. :d

Ja trenutno kopam eth i dcr dual, ne zbog isplativost već zato što ću da cuvam eth, a i diff će tek da skoči, ovo je još uvijek podnošljivo.

Ako te zanima isplativost onda pogledaj na what to mine stranici šta je trenutno najisplativije, i šaltaj svaki dan valutu koju kopas.
Mada i za par dana to što si iskopao xy coina može da skoči ili da padne skroz u vrijednosti. :d

Ja trenutno kopam eth i dcr dual, ne zbog isplativost već zato što ću da cuvam eth, a i diff će tek da skoči, ovo je još uvijek podnošljivo.

Ostao sam na ETH, ali razmisljam da pocnem trejdati s ETC, zna li netko za stranicu u kojoj mogu iz bosne uplacivati s racuna, tj. direktno kartice, pa da mogu mjenjati u etc....

Koji wallet koristite? Meni je 3 etc nestalo u mracnim dubinama poloneix depozita pa bih da pocnem da koristim neko dobro resenje.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Da li je sve uredu sa ETC depositom na poloniexu?Prebacio sam se sinoć na ETC i stavio adresu sa Poloniexa,a sad sam video na Ethermine obaveštenje da dolazi do problema kod isplata.

Poslato sa WAS-LX1A uz pomoć Tapatoka

Da li je sve uredu sa ETC depositom na poloniexu?Prebacio sam se sinoć na ETC i stavio adresu sa Poloniexa,a sad sam video na Ethermine obaveštenje da dolazi do problema kod isplata.

Meni leže normalno. Jutros mi je bila poslednja uplata.

Odlično,ne moram da menjam wallet.Video sam obaveštenje u opciji payments da može da dodje do problema pa bolje da pitam.

Da osvežim malo temu. Sad ustao i kad se nisam šlogirao,on baš lepo skočio. Ima li neko neka predviđanja vezano za ovaj novčić

Poslato sa HUAWEI MT7-TL10 uz pomoć Tapatoka

18 do kraja sedmice

Pratio ga ja malo,
Cak sam pisao o tome
ETC mislim,da ako preskoci 16 moze i preko 20$. Za 7-8 dana ima neki samit Hong Kong...Sta misle ovi iskusniji?Moze li se sta bitno desiti?
Ovo je bilo pre 5-6 dana.Samit cinimi se 12 ili 13og

Verujem da i "Parity wallet" skandal sa Eth doprinosi da neki razmisle o Classicu.

Ma ljudi manite se price o prednostima nekog konja. Niko ne kupuje konja jer je inovativan, nego zato sto je volatilan. Dakle, cim krene volume, trejderi automatski kupuju jer ocekuju da ce prodati skuplje. Nema racionalnog objasnjenja, odnosno nemojte traziti objasnjenje u fundamentalnim vrednostima novcica. To nema veze sa rastom cena. Dok ne krene pump, moze biti najbolji na svetu i niko ga nece kupiti. Kad krene pump, sami recikliramo cenu u vise ciklusa...Pogotovo ako je klima odgovarajuca.

Ma ljudi manite se price o prednostima nekog konja. Niko ne kupuje konja jer je inovativan, nego zato sto je volatilan. Dakle, cim krene volume, trejderi automatski kupuju jer ocekuju da ce prodati skuplje. Nema racionalnog objasnjenja, odnosno nemojte traziti objasnjenje u fundamentalnim vrednostima novcica. To nema veze sa rastom cena. Dok ne krene pump, moze biti najbolji na svetu i niko ga nece kupiti. Kad krene pump, sami recikliramo cenu u vise ciklusa...Pogotovo ako je klima odgovarajuca.
Za svo ovo vreme koje sam u kriptu svatio sam da je ovo što student piše 100% tačno. Ma može da bude extra novčić i inovativan koliko god hoće a ako nema volume nema ništa od njega. Konkretno čekam ovaj novčić već mesec dana da krene,preskupo sam ga platio u btc-u, međutim sad mu je veća cena u dolarima nego onda kad sam ga pazario

Poslato sa HUAWEI MT7-TL10 uz pomoć Tapatoka

Ode ETC.
9e909cbb508e808b1defb5e1ef46927f.jpg

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

Sve što ima ETH ima i ETC, tako da... Ako se pojavi neki investitor JP Morgan, Microsoft ili neko sličan, ova dva prethodna su jedni od ulagača u ETH...
Nije isključeno da i ETC krene tim putem.

Zanimljivo je da je upravo najveće ispunjavanje ETH-a urađeno upravo na cijeni 25-26$, pa onda dump... Zatim je išao do 100+, pa dalje...
Zato, pamet u glavu.

Koliki ti je fee u exodusu kad saljes na druge menjacnice? Ja sam cuo da je ogroman?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Vrh Dno