Ima li nekoga da kopa ETC na Ethermine Pool-u da poredimo stanje sa Coinotronom?
Meni je sa 15 karica Est coins/day= 2.686336 ETCa (na Coinotronu) i Estimated Hashrate= 383Mh
Rx 480 4gb nitro obična,1075/2050 mem volt 960.
Isplati li se preci sa ETH na ETC? Nesto razmisljam da predem zbog trenutnog skoka u difu na ETH? Moze savjet?
Ako te zanima isplativost onda pogledaj na what to mine stranici šta je trenutno najisplativije, i šaltaj svaki dan valutu koju kopas.
Mada i za par dana to što si iskopao xy coina može da skoči ili da padne skroz u vrijednosti. :d
Ja trenutno kopam eth i dcr dual, ne zbog isplativost već zato što ću da cuvam eth, a i diff će tek da skoči, ovo je još uvijek podnošljivo.
Da li je sve uredu sa ETC depositom na poloniexu?Prebacio sam se sinoć na ETC i stavio adresu sa Poloniexa,a sad sam video na Ethermine obaveštenje da dolazi do problema kod isplata.
Poslato sa WAS-LX1A uz pomoć Tapatoka
Ovo je bilo pre 5-6 dana.Samit cinimi se 12 ili 13ogETC mislim,da ako preskoci 16 moze i preko 20$. Za 7-8 dana ima neki samit Hong Kong...Sta misle ovi iskusniji?Moze li se sta bitno desiti?
Za svo ovo vreme koje sam u kriptu svatio sam da je ovo što student piše 100% tačno. Ma može da bude extra novčić i inovativan koliko god hoće a ako nema volume nema ništa od njega. Konkretno čekam ovaj novčić već mesec dana da krene,preskupo sam ga platio u btc-u, međutim sad mu je veća cena u dolarima nego onda kad sam ga pazarioMa ljudi manite se price o prednostima nekog konja. Niko ne kupuje konja jer je inovativan, nego zato sto je volatilan. Dakle, cim krene volume, trejderi automatski kupuju jer ocekuju da ce prodati skuplje. Nema racionalnog objasnjenja, odnosno nemojte traziti objasnjenje u fundamentalnim vrednostima novcica. To nema veze sa rastom cena. Dok ne krene pump, moze biti najbolji na svetu i niko ga nece kupiti. Kad krene pump, sami recikliramo cenu u vise ciklusa...Pogotovo ako je klima odgovarajuca.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari