Šta je novo?

Ethereum Classic (ETC)

Nekada je bila i 1:3
Tako da... nije nemoguće.

Ode eth u nebesa a etc i dalje ne mrda, sta prognozirate?

Zna li nekako gdje mogu naci uputstvo za podesavanje Claymora da kopa ETC. Google nije bio od velike pomoci. Hvala.

Imam i ja jedno tehnicko pitanje.

Napravio sam wallet na classicetherwallet.com i adresu uneo u .bat fajl koji pokrece ethminer da kopa preko eu1-etc.ethermine.org:4444 pool-a.

U Wallet-u i dalje prikazuje 0 ETC-a, a kad proverim na ethermine.org status, pise 0.8ETC, u cemu je stos?

Imam i ja jedno tehnicko pitanje.

Napravio sam wallet na classicetherwallet.com i adresu uneo u .bat fajl koji pokrece ethminer da kopa preko eu1-etc.ethermine.org:4444 pool-a.

U Wallet-u i dalje prikazuje 0 ETC-a, a kad proverim na ethermine.org status, pise 0.8ETC, u cemu je stos?

Tek posle odredjene kolicine skupljenog novcica se prebacuje u novcanik.

Koja je kolicina? Pretpostavljam 1ETC?

Proveravam da li sam sve dobro podesio, jer sam potpuni noob u ovome :)
Hvala na brzom odgovoru!

Koja je kolicina? Pretpostavljam 1ETC?

Proveravam da li sam sve dobro podesio, jer sam potpuni noob u ovome :)
Hvala na brzom odgovoru!

Customizable minimum payment threshold (Standard: 1 Ether, Minimum: 0.1 Ether, Maximum: 10 Ether)

To je sa linka od gore koji je par postova ranije postavljen.

Pronasao sve, videh da standardno stoji 1 ETC, na sve ispod 1 ETC uzimaju naknadu od 0.005 ETC :)

Hvala!

Samo vi pravite wallet-e na nepoznatim sajtovima, ako vec ne znate da ga instalirate koristite menjacnice privremeno!

Ako neko hoce nesto da sazma ili nauci on sam procita dva mora postova pre nego sto postavi neko decije pitanje, a ne samo da se ljuti ili kuka kako niko nece da mu kaze nesto sto je vec receno 1001 put

Ja se prebacio sa ETHa na ETC. Trenutno koristim Ethermine pool. Preporučujete li mi neki drugi pool za ETC ("lakši" :))

tnx

Oket. Probacu pa javljam.
Tnx

Sent from my P9000 using Tapatalk

Isti je.

Samo da javnem da sam povukao sa Poloniexa neku količinu BTCa na CEX i da sve to fercera besprekorno i u deliću sekunde. Takođe mi depozit ETCa na Poloniex radi besprekorno.

Sent from my P9000 using Tapatalk

Poslednja izmena:
@neogeo

Jel si i dalje na ethermine pool-u?

Poslednja 2 dana average hashrate je uzas...

Nisam na ethermine.
Na Coinotronu sam trenutno, i ni ovamo nije bolja situacija :(
J*be Lud Zbunjenog.

Poslednja izmena:
Polako skace dif za etc, kako dif, dag na eth skacu tako ljudi polako prelaze na etc.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Znaci ne vredi da menjam pool...probah i drugi miner, sve isto :(

Što bi rekao Rambo Amadeus: "Ista ploča ali druga strana, udružena zavjera Cije-Vatikana..." :d

Pozdrav.Nisam još počeo da čitam ovu temu(trenutno čitam o hardveru,skoro sam pri kraju),a pošto sam nov u ovome treba mi mala pomoć.Počeo sam danas dual sa clay 9.6 i zanima me da li može etc adresa(koju sam već stavio) na dwarfpool-u ili moram da kopam eth?Brzina mi je 25-26mh etc i 3000-3100mh dcr;samo u AB podesio na 1050/2100 voltažu nisam dirao kao ni biose.RX 480 4gb elpida x 4

Poslednja izmena:
Ko kopa etc, obavezno da predje na 9.6

Hvala mnogo,malo kasnije sam i sam to skontao pa sam prepravio adresu i stavio na coinotron ETC a DCR je ostao na suprnovi i sad je sve OK,a ovo sam već pročitao i ništa mi po ovome nije radilo.

Nazad
Vrh Dno