Šta je novo?

Ethereum Classic (ETC)

Koliko god gore da ode, mislim da će ga neko saseći u sekundi, dakle puno sreće...

Da će da ludi danas, to je već izvesno.

Upravo mi se pojavio neki etc na kraken. Isti je iznos kao jedan deposit koji sam 21.07. neposredno posle hf iskopao na eth.

Ja mislim da se sprema da jurne na 300 sad.

Ja konja ne bih mogao da ubodem :D

Aaaali, situacija je ovakva. Sell polako pada, buy polako raste. To je najava da moze gore al samo se kitovi pitaju. Prekjuce je neko imao 600.000 etc-a.

Poslednja izmena:
Ja nesto kontam danas smo u plusu svi a sutra u teskom plusu :)

Nisam računao samo preneo vest. Slažem se da nije ništa 120btc za berzu. Videćemo ipak da li će kao vest imati uticaj.

btw, polako opet dolaze rudari, izgleda da će ovde biti preletanja kako vetar duva. :)

http://fork.ethstats.net/

Poslednja izmena:
Zamalo ;)
Pa mene baksuz bije pa me ubi. Cak je i Zeljko morao da ceka da odem da spavam da bi kupio :d

Nesto tesko ide to prelazenje, nije volume dovoljno veliki, nije buy dovoljno jak. Sve se to lako promeni ali pitanje je dali ima zelje.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Hmmm da samo im je taktika bitna... mogli su na 600k da taktiziraju :D

Zanimljiva izjava od strane btce

Dear Clients!

BTC-e’s official standpoint on this issue is as follows: Ethereum Classic in the current circumstances is a scam. The Ethereum community decided to implement the hardfork in order to switch to the new chain. All major pools and exchanges (including BTC-e) did exactly that.

On the second day after the start of ETC trading BTC-e received a notification from Poloniex, saying that we need to secure the ETCs in our ETH wallet. At the time of notification, most of these coins have already been sent to Poloniex by our users. So there were almost none of these coins in our wallet.

We continue to receive requests from our customers demanding to return the ETCs that are supposedly deposited in our ETH wallet. We cannot do that for the reason specified above.

Anyone, who purports that we sent the coins to Poloniex in order to sell them, can check all the transactions on blockchain. All transactions are recorded and it is easy to trace the sender and the volumes of coins sent.

Best Regards,
BTC-e Team

Da, ojadili su likovi par stotina hiljada dolara sa coinbase i btc-e kupujuci tamo eth i prodajuci na polu. Time su ispraznili wallete sa btc-e i sa coinbase od etc-a. Bio je neki magarac na /biz forumu 4chana hvalio se kako je to radio.

Ono kad berza ima integritet ;)
Povecao se sell na 3.1M novcica, iskreno, dobro se cena i drzi. Cini mi se roknuti danas.

Da, ojadili su likovi par stotina hiljada dolara sa coinbase i btc-e kupujuci tamo eth i prodajuci na polu. Time su ispraznili wallete sa btc-e i sa coinbase od etc-a. Bio je neki magarac na /biz forumu 4chana hvalio se kako je to radio.

A cek jeli se to moglo za Bitcoin kupiti eth na BTC-e berzi i poslat ga na poloniex (tamo dobiti naravno eth i pored njega istu kolicinu etc-a)?

Da tacno tako. Znaci oni na zajednickom wallet-u su imali etre od pre hard forka. Ja kada kupim etar od njih i posaljem na polo polo mi ih splituje i fakticki poklanja etc koji je bio na zajednickom walletu menjacnice.

Nije los ali mislim sa nije dovoljno jak. Rasta ne verujem da ce biti, to znaci da ce ici dole. Trenutno su se umrtvile transakcije, neko ce postati nervozan uskoro. Daj Boze da gresim ali mislim da ce biti los dan. Mozda opet bude kontra.

Da tacno tako. Znaci oni na zajednickom wallet-u su imali etre od pre hard forka. Ja kada kupim etar od njih i posaljem na polo polo mi ih splituje i fakticki poklanja etc koji je bio na zajednickom walletu menjacnice.

Pa moze li sad tako? da kupujem cc kako nisam znao ranije

Upravo na to je bilo upozoreno pre hf... To traje dok se ne isprazne walleti na menjačnici. To je kada svi računaju da će stari chain jednostavno umreti... Ako nastavi da mu raste vrednost tako će i problemi narasti.

Sad mi opet krivo što sam to prevideo, mogao sam i ja da se okoristim :).

Poslednja izmena:
Vrh Dno