forum1nick
Slavan
- Učlanjen(a)
- 05.02.2011
- Poena
- 275
Ja pokušavam ulazak na 220k. Propustih dobre 3-4 prilike
Ahahahaha tako je i meni danas, razumem te potpuno :dAla brateee pa za sad sam u minusu 4BTC-a. Juce izasao u totalnoj panici na 0.0023 i jutros ponosno se vratim na 0.0032 samo sam obrno. Najgore je sto sam prodao sve ovo sto sam cuvao godinu dana da uletim ovde i za ironiju sad sve ovo sto sam prodao skace. Sta sad da covjek radi, aaaa komsinica prodje kraj prozora aaaaaaaaaa. Ah hebes ga meni sve crveno pred ocima![]()
Zapeo si da puknes neke pare a?Ja pokušavam ulazak na 220k. Propustih dobre 3-4 prilike
Znas kako, ima to jednu dobru stranu. To sam skontao na tezi nacin. Sto manje imas manje ces da izgubis daljem trgovinomNajbolje je sad da ja odem od kompa i kad se vratim bice gore. Hahaha meni je jedina sansa da se ovo okrene kao 42 sto manje imas vise vrijedi![]()
Koliko si ti pukao?Ahahahaha
Ladno sam usao na 0.00285 i zaboravio da prodam na 0.003 otisao da prosetam dzukca kad ono dnoznao sam da sam suvise halav.
Jos prodajem LBC preko telefona kad je skocio i gledam al sam dobro prosao, kad ono nema BTCa. Gledam reko hakovali me stignem sada za komp a ono sve u budjavom ETC
Nesic na dvadrat!@[SAJ]ber Kurajber
premeni ime u nesic2 da te mane maler![]()
Nisam ja to video. Garant je bio bugg. Poloniex kaze da je najniza 0.00199096Drž'te gace stigoh vas
Da li je neko uhvatio pik LBCa sad na 0.00120
Nije bag ja nisam imao ordereJa sam propustio ovu priliku da puknem ali padao sam u iskusenje
Nisam ja to video. Garant je bio bugg. Poloniex kaze da je najniza 0.00199096
Nije bag ja nisam imao ordere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari