Šta je novo?

Ethereum Classic (ETC)

Ja pokušavam ulazak na 220k. Propustih dobre 3-4 prilike

Ala brateee pa za sad sam u minusu 4BTC-a. Juce izasao u totalnoj panici na 0.0023 i jutros ponosno se vratim na 0.0032 samo sam obrno. Najgore je sto sam prodao sve ovo sto sam cuvao godinu dana da uletim ovde i za ironiju sad sve ovo sto sam prodao skace. Sta sad da covjek radi, aaaa komsinica prodje kraj prozora aaaaaaaaaa. Ah hebes ga meni sve crveno pred ocima :p
Ahahahaha tako je i meni danas, razumem te potpuno :d
Edit: I da znas da si malkice gori od mene. Samo malkice. Ali ipak gori. Sad je meni lakse :D
Ja pokušavam ulazak na 220k. Propustih dobre 3-4 prilike
Zapeo si da puknes neke pare a? :D

Poslednja izmena:
Najbolje je sad da ja odem od kompa i kad se vratim bice gore. Hahaha meni je jedina sansa da se ovo okrene kao 42 sto manje imas vise vrijedi :p

Ahahahaha
Ladno sam usao na 0.00285 i zaboravio da prodam na 0.003 otisao da prosetam dzukca kad ono dno :) znao sam da sam suvise halav.

Jos prodajem LBC preko telefona kad je skocio i gledam al sam dobro prosao, kad ono nema BTCa. Gledam reko hakovali me stignem sada za komp a ono sve u budjavom ETC

@[SAJ]ber Kurajber
premeni ime u nesic2 da te mane maler :)

Najbolje je sad da ja odem od kompa i kad se vratim bice gore. Hahaha meni je jedina sansa da se ovo okrene kao 42 sto manje imas vise vrijedi :p
Znas kako, ima to jednu dobru stranu. To sam skontao na tezi nacin. Sto manje imas manje ces da izgubis daljem trgovinom :D
Ahahahaha
Ladno sam usao na 0.00285 i zaboravio da prodam na 0.003 otisao da prosetam dzukca kad ono dno :) znao sam da sam suvise halav.

Jos prodajem LBC preko telefona kad je skocio i gledam al sam dobro prosao, kad ono nema BTCa. Gledam reko hakovali me stignem sada za komp a ono sve u budjavom ETC
Koliko si ti pukao?
@[SAJ]ber Kurajber
premeni ime u nesic2 da te mane maler :)
Nesic na dvadrat!

Evo ga finex pump hehehe mozda se i izvucem. Vise srece nego pameti

Pa kad jedes 2h :d

ja ne vidim etc na finexu ili nisam dobar sa glavom?

Probaj na bittrex-u, mozda ces imati vise srece ;)
Edit: Ne znam sta je sa finex-om, doduse ja nisam ni citao najave i sl. samo sam od drugih cuo.
Edit 2: Ode djubre za sekund na 211. Ko je pukao? :d
Edit 3: Ja dok se vratim bice 150 cena.

Poslednja izmena:
Drž'te gace stigoh vas :)

Da li je neko uhvatio pik LBCa sad na 0.00120

Rekoh ja sinoc moze da bude svasta , konacno da ubodem.
Zao mi je sto ste navuceni na tanak led... kocka je cudo a plus kad se nema stpljenja i kad oci porastu... a jos kad se vadis.
Ne znam sta vam bi da se petljate sa djubretom koji ima skok u 15tak sati od 400% !!!

Juce nas isla trgovina, danas nedostatak zdravog razuma. Da si ti jutros napisao mozda bi mi stvarno kliknulo u glavi sta radim.

Nije bag ja nisam imao ordere

24hr Low
0.00199096
Ne znam gde si ti to video. Ja sam bas gledao u tom trenutku i nisam video.

Poslednja izmena:
a sto mislite da je ovo gotovo...sutra je novi dan i moze biti jos gore :D

E sad ces stvarno da dozivis tih 0.00120 :)
Ja stavio ordere na 0.0005 i izasao na pice. Nocas kad se vratim, kakav sam maler, ima da prodje order i da ode na 0.0001 :d

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Ala ja sad dodje kuci, sta je ovo ljudi hah pa ovo ce do 88K da otrese.

Kese ste ne smete da gledate berzu :D salim se ide ovo gore sutra ili sutra malo :)

Ne javalj se Laprestige*! On je obicno na ovakvim trgoviama dobar jedno 15 BTC.

Sigurno se ozenio i izgubio osecaj :)

Meni ce da se javi....

La druze javi se, gukni i ti koju :)

Pa trebao si uzeti gde si govorio da ce padati 186 [emoji14]

Pa ja sam svasta govorio al je najgore sto nista sto sam govorio nisam uradio. Al sad cu da kliknem pa ode da spavam pa sta bude, il pukovnik il pokojnik.

Ohaaaaaj, nemoj onda ide dole :) mislim nemoj da spavas, moras da gledas u berzu :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno