P
Porsche
Guest
Kako da UPDATED-ujem Eset NOD 32 3.0.551.0?
Koristim 3.0.621 Bussines Edition koji je extra čistog dizajna (sjajna promena u odnosu na 2.x verzije) i radi jednako dobro kao i 2.x verzije. Zauzeće memorije je možda malko veće nego u 2.x varijantama, ali je to u domenu do 10%, dakle nebitno. Ortak koji ima Vistu je takođe zadovoljan ovom verzijom (ima Home Premium).
Ova Bussines varijanta nema nikakvih smaračkih dodataka i zaista je ne primećujem. Samo se pojavi dole desno notifikacija da je urađen update definicija i to je to. Diskretno, baš kako volim.
Poslednje 2-3 godine koristim NOD32 i smatram ga zaista izuzetnim izborom.
(upravo sam pročitao svoj tekst i shvatio da možda treba da počnem da pišem političke govore)
Dobar potpis, samo ga je vreme pregazilo.
Koristim i preporucujem poslednju verziju nod 3.0.621 i nikakvih problema nema u radu ni sa vistom ni sa XP-om, po meni to je najjbrzi i najjpouzdaniji AV koji sam ikad koristio.
Da, istu verziju samo Smart Security. Provereno odličan... Prošao niz testova.... Ono što je meni bitno: Pouzdanost (sve tri komponente) i zauzeće RAM-a....Koristim i preporucujem poslednju verziju nod 3.0.621 i nikakvih problema nema u radu ni sa vistom ni sa XP-om, po meni to je najjbrzi i najjpouzdaniji AV koji sam ikad koristio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari